Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girl_UK

Jestem bardzo niesmiala

Polecane posty

Gość Girl_UK

NIe wiem jak sie przelamac. Problem w tym ze kocham spiewac, i umiem spiewac, nie ze sie chwale,bo od chwalacych nie naleze, ale to jest prawda :|. Problem w tym ze wstydze sie wyjsc na scene i spiewac. Mam szanse spiewac w zespole jako wokalistka, ale okropnie sie wstydze, to jest moje marzenie zeby byc piosenkarka, i spiewanie tylko daje mi radosc i szczescie :). Pisze teksty piosenek, wymyslam melodie, ale tak sie wstydze :(. W domu to sobie podspiewuje :D , ale co tym bardziej na scenie z zespolem. Nie wiem moze sie musze napic alkoholu z cola to moze sie przelamie (lol zart) :). Nie wiem co robic :D :(. Chce spelnic moje marzenie, no ale sie wstydze :( .

slyszalam, ze sa treningi psychologiczne dla niesmialych.Moze to wez pod rozwage.

Gość to proste jesli sie wstydzisz
to nic z tego nie bedzie, zdecyduj sama

Gość Girl_UK
do tej pory jedynym moim partnerem był moj ojciec, zapiol mnie w jelitko na wigilii, 2 razy także posunol mnie moj brat, jak się załatwiałam. Stosunku z psem nie liczę, bo to owczarek, bliski mi zwierzak. No i mastórbacja.

Gość Girl_UK
Hmm, do psychologa hmm nie wiem gdzie tu znajde psychologa w Anglii . Nie mam czasu zeby isc do psychologia , college, nie wiem . :( A co bys zrobila? Jestes niesmiala?

Gość Girl_UK
Co skad ten post sie wzial? Ja nawet tego nie pisalam, tego o tym psie i wigilii :OOOOOOOOOOOOo

Gość Girl_UK
Jak to podszyw Jak to? Kto moze znac moja haslo? :O lol. Ja spiewalam kiedys chyba dla kolezanki o ile pamiec mnie nie myli . ;)

zaspiewaj kiedys dla znajomych na imprezie domowej np. albo wez znajomych i idzcie na karaoke. przelamiesz sie. nabierzesz smialosci. mozesz tez zaprosic znajomych na koncert. w UK chyba w co drugim pubie jest karaoke, a w co piatym w weekendy sa koncerty na zywo.

Gość dasdaasdass
Prowokejszyn ;)

talentu nie należy marnować śpiewa się dla publicznosci, nawet sławy mają tremę przed koncertem popatrz na tych co nie umieją spiewać oni dopiero powinni się wstydzić,ze stoja na scenie

Gość Girl_UK
Wiem, do znajomych lol wstydze sie , koncert w domy lol, dopiero to siara spiewac przed znajomymi i sie blaznic :D . Karaoke bym poszla tez o tym myslalam, weszla bym na scene i napewno byc uciekla i rozplakala :( :(:(

Gość Girl_UK
Nawet teraz mi sie chce plakac, ze sie marnuje. Omg beznadziejna jestem :( llool

Gość Girl_UK
Tutaj w Anglii psychologów jak na lekarstwo. Szkoda, bo mnie szpara swędzi i strasznie chcę żeby mnie ktoś zruchał. Ale przez moją nieśmiałość to tylko na psa mogę sobie pozwolic.

Gość Girl_UK
Podszyw spadaj :P Mam 34 :D

Gość Girl_UK
Moja szparka juz na Ciebie czeka nieznajomy :)

Gość Girl_UK
LOL podszywaja mi sie ludzie, Mam 19 lat lol, a znajomych mam niewiele, Wiem ze jest duzo w uk ale nie chce isc bo nie mam czasu. I tak sie bym wstydzila spiewam przy kim kolwiek :(

Gość Girl_UK
Nie musze byc smiala bo mam fajna dupe, w ktora jak sie mnie wyrucha to zaskakuje jak komp po nacisnieciu reseta