Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanieczyszczonapanna

JESTEM WRAKIEM - jak dogłębnie oczyścic organizm?

Polecane posty

Gość zasdfgght
to nie jest topik do glosowania ! colonix jest super

jezusie! sol morska nie przeczyszcza :( sol gorzka przeczyszcza. i jedz bialko. ale nie za wiele. i nie probuj diet z samych warzyw i owocow a na colonix szkoda kasy

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
sol morska nie przeczyszcza? a wlasnie ze tak

Gość aniołkowa1986
Uwierz tylko sobie jak już przetestujesz jakiś środek. Ja się oczyszczałam za pomocą Colon Packu razem z siostrą. Na pewno działa, czułam to już po jednym dniu bo wizyty w toalecie mocno sie zwiększyły... No ale to nieuniknione przy tego typu specyfikach. Po kuracji zauważyłam dużo mniejsze problemy z perystaltyką jelit i cerą. Zamierzam powtarzać oczyszczanie jakoś w miarę konsekwentnie np. co pół roku.

Ależ zamieszanie :D Przeczyszcza sól gorzka ( chlorek magnezu). Ja też bym stawiała na to, że masz za dużo błonnika w diecie, dodanie tłuszczu zwykle przyśpiesza pasaż w jelitach, podobnie działa suplementacja magnezem.

Wszystkie colony i inne super drogie wynalazki to jest nic innego jak marketing i wyciąganie kasy od prostego, podatnego na reklamy człowieka. Zaparcia mają jakiś powód i trzeba znaleźć przyczynę, a nie zawalić dodatkowo jelita mielonym błonnikiem po 100-200zł za kg. Pomóc może: 1. Zwiększenie czystej wody. 2. Sól gorzka okazjonalnie ( nie wywołuje skurczów jelit, tylko uwalnia wodę z tkanek. 3. Zwiększenie ilości tłuszczu w diecie. 4. Zmniejszenie do minimum błonnika. 5. Minimum 1-1.5 g białka na 1kg wagi ciała (należnej)

Gość patrycccka
Na pewno mozesz też pomyslec w kontekscie odchudzania o ThermLine. Powiem Wam ze po miesiącu juz widać efekty. I naprawde czuje ze mój organizm po mału jest i oczyszczony i czuje po sobie ten spadek wagi.

Gość gość
Klara to prawda. Takie turnusy odchudzajace na pewno bardzo pomagaja i na pewno własnei jesli tylko mamy okazje powinnysmy z niej skorzystać i wyjechać.

do autorki po co cudować jak źle się czujesz albo coś podejrzewasz - idź do lekarza dużo warzyw i wody, ograniczenie alko i sztucznych rzeczy do jednego w tygodniu, albo wyeliminowanie błonnik - kasza i nasionka aha, nie przesadzaj z jabłkami i bananami jak masz zaprcia, raczej np. śliwki, winogrona ruszaj się jak możesz, nie siedź za dużo i to starczy, chyba, że faktycznie coś Ci jest lewatywa i coś tam skopia - brrr. chyba trzeba się lekarza poradzić wpierw.

Gość gość
Z pewnością taki turnus w Polanice bardzo nam pomoze. Ja uwazam ze to dobre rozwiązanie bo zawsze uda sie nam troszke zrzucic, ale pod okiem specjalistów.

Gość gość
Broken ciemna maso. Odpowiadasz na pytanie zadane dokładnie 4 lata temu. Powiem ci coś jeszcze, każda z odpowiadających słyszała, że coś dzwoni tylko nie wie w którym kościele i tak naprawdę nie odpowiedziała na pytanie. Ty tak samo. Twoja porada jest do kitu he he. Śliweczki na kamienie kałowe, ha ha dobreee....

Gość gość
Jesli chodzi o Polanike to polecam bo to nowy i piekny osrodek. A startuje już od 16 czerwca.

Gość ollliska22
A czego dokładnei mozna sie spodziewac własnie po takim turnusie w Polanice ? Czy tutaj tylko mowa o samym oczyszczeniu organizmu, jakies specjalne zabiegi ??? Jak to wyglada?

Gość bendek_P
Z tych różnych urządzeń do terapii w domu to większość to szmelc. Ja mam BRT Stymulator Homeostazy i to rzeczywiście działa. Zresztą stosują to normalnie do terapii medycznej w placówkach Noma Medica, więc sprzęt jest sprawdzony.

Gość gość
Spokojnie własnie takie wczasy pomogą. Tutaj pod okiem specjalistów na pewno uda sie nam skutecznie schudnąc, wiec na pewno warto jest zarezerwować sobie te 3 tygodnie.

Gość gość
Polecam jeszcze jedną moim zdaniem skuteczną metode na odchudzanie http://polanika.pl/ Warto naprawde sie zastanowić bo wiem po sobie ze działa i jest naprawde bardzo skuteczna. A takie turnusy sa tylko na plus.

Gość gość
Ja też miałam takie problemy ale postanowiłam wreszcie wziąć sie powaznie za siebie. Zrobiłam sobie taka kuracje http://sklep.noblehealth.com/produkt/hydrodren I naprawde czuje sie o wiele lepiej i od razu po prostu wszelkie tego typu problemy zniknęły.

Gość gość
ja bym poleciła 2 dni na samej wodzie mineralnej, potem 2 dni na samych warzywach i wodzie, potem 2 dni na wrzywach, owocach i wodzie, kolejne 2 dni warzywa, owoce, woda i ziołowe herbaty kolejne 2 dni: warzywa, owoce, woda, herbaty i 4 łyżki płatków owsianych :)

Gość gość
Widze ze nie tylko mój ma taki problem. I fajnie zeby własnie i faceci mogli skorzystac z takich wczasów odchudzających... Czemu nie, jesli tylko mogą one pomóc.