Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden mąż

Zdrada fizyczna czy emocjonalna-co gorsze???

Polecane posty

Gość zdradzony 77
Zdrada emocjonalna jest gorsza.......przed chwila odkrylem historie rozmowy na gg mojej dziewczyny. Nie przypuszczalem ze ktos z kim mieszkam od paru lat moze tam mnie zrobic w chuja. FACECI PRZESZUKUJCIE KOMPUTERY SWOICH DZIEWCZYN!!!!!!!!!!

Gość yhyhyhy
zdradzony może ją zwyczajnie zaniedbałeś?

Gość zdradzony 77
Radze wszystkim podejrzewajacym zlamac hasla na gg swoich pokowek. To juz koniec, nie bede pisal co przeczytalem a archiwum.

Gość samnsung
emocjonalna jest gorsza ponieważ uczucia i więź duchowa są wtedy mocniejsze.

Gość zdrajczyniii
każda, cholera :(

Gość gość
A czy żadna z Was nie pomyślała o tym aby porozmawiać z własnym mężem jak on się czuje po tej zdradzie emocjonalnej, a nie tylko z kochankiem ??? Z tego co widzę to tylko szkoda Wam jest waszego kochanka a nie męża którego zdradziłyście ??? Proszę powiedzcie dlaczego jednak zostałyście przy mężu ??? Bo się dowiedział ... Bo tak wygodniej ??? dla mnie jesteście za przeproszeniem zwykłymi "szmat..." jak można kochać kogoś i myśleć o nim cały czas (mowa oczywiście o kochanku) i być z innym(a tu oczywiście o mężu) . . . z powodu dzieci, pieniędzy czy czego(no jeszcze zostaje pytanie co powie MAMA lub otoczenie) wytłumaczcie mi to "szm..." bo inaczej Was nazwać nie potrafię... I nie piszcie że tylko faceci to gnoje... fakt jest ich trochę i wcale ich nie bronię, ale tych "szm.." też nie brakuje.

Gość Berfik
Obie. Nie przeżyłabym żadnej. Jestem straszną zazdrośnicą, dlatego przymierzam się do kupna programu szpiegowskiego NinjaLogger, ale sama nie wiem...