Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden mąż

Zdrada fizyczna czy emocjonalna-co gorsze???

Polecane posty

Gość zdradziłam emocjonalnie
Jeśli masz siłę to nie kasuj, ale do nich nie zaglądaj. Ja musiałam skasować, bo ciągle sama się katowałam. A nie zastanawiałaś się żeby porozmawiać, może u ciebie by się jeszcze dało?? On nie szukał z tobą kontaktu? Wiedział że uciekniesz?

Gość emocjonalna jak długo to trwa
w ciągu tamtego roku odezwał się 2 razy na gg ale nie odpisałam. Chyba dał sobie spokój ( w sumie powinnam się cieszyć ), że to juz zamknięty rozdział ale nie potrafię...tęsknię za nim:( Nie potrafię sie jakoś "posklejać" po tym wszystkim:(

Widzisz ja nie mogę się do niego odezwać ze względow o ktorych nie chcę pisać na forum. Ale to bardzo istotne powody. Może ty jednak powinnaś się na taką rozmowę zdecydować? Fajnie spotkać kogoś kto ma podobnie:) Pozdrawiam:)

Gość a ja uwazamze jak kochasz
2 facetow lub 2 kobiety to nie kochasz naprawde nikogo i jestes emocjonalnym pustakiem

Gość dla mnie zdecydowanie
emocjonalna

Gość emocjonalna jak długo to trwa
fakt - fajnie spotkać kogoś z kim można pogadać - no ale lepiej nie na tym forum:) Również pozdrawiam.

Jeśli masz ochotę napisz assia.merlin@gmail.com

Gość kremik na seksik tylko z tobą
👄

Gość kremik na seksik tylko z tobą
zapomniałam że jestes prawiczkiem;)

Ktoś napisał : "Twoj partner/partnerka uprawia z Toba sex a wyobraza sobie, ze robi to z kims innym. Twoj partner/partnerka uprawia sex z kims innym, a wyobraza sobie, ze robi to z Toba." nie tylko tak wygląda zdrada emocjonalna,to tez myślenie o kimś, kochanie kogos bez fizycznych kontaktów. Ja zakochałem sie w dziewczynie poznanej w necie,nigdy sie nie spotkalismy, pisalismy tylko ze soba maile...

Gość A tak z
Wierzący w przeznaczenie Masz zamiar coś z tym zrobić?? Ciekawe to..

Gość zupapomidorowa
Mnie zdradzał od początku. Założyłam o tym topik.

Każda zdrada jest podła i dla mnie niewybaczalna ! Niestety - skorpion nie wybacza takich wyskoków :)

Gość jako maz i nie maz
offerma to 40 letni prawik

Gość no zerwij zerwij
bidne głupie cip,y "cierpietnice" łojezu jak czytam taki shit jaki wy wypisujecie to mi żal tych waszych mezow czy facetow, ze sie zakochali i chca byc z takimi dnami jak wy Zycze, aby tez sie zakochali i wyjebali was ze swojego zycia :D wtedy bedzie kolejny powod do grania roli meczennicy

Gość no zerwij zerwij
ło jezu jestem starym zgrzybiałym dziadkiem ze stulejka. 😭

Gość fizyczna

Gość offerma jak się robi taką
buźkę skrzywioną?

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
klikasz : O bez spacji ..:O

Gość niebieskooka1
Jak dla mnie emocjonalna jest gorsza.

Gość scall
w moim przypadku miłośc do pierwszego chłopaka gdy sie zobaczylismy po 5 latach wybuchła z taką siłą, ze nie potrafimy oboje tego powstrzyamć żadnym rozsądkiem okazało sie ze czekał na mój znak przez 5 lat - a ja na jego - oboje honorwi i dumni, najgorszym okrucieństwem okazał sie fakt, że nie porozmawialismy ze sobą , ten związek wydawał się być definitywnie zakończony - on wyjechał za granicę ja na studia - musiałam zbierać resztki informacji o nim bo byłam zbyt dumna zeby przyznac ze tak malo znaczyłam w jego życiu - jednak okazalo sie inaczej on tez zbierał o mnie informacje, chciał wiedzieć jak żyję z kim sie spotykam , gdzie mieszkam przebywam. nie mielismy ze sobą kontaktu tyle lat... mimo ze pochodzilismy z jednego miasta nie udalo nam sie spotkac.... do czasu kiedy zobaczylam go przypadkiem .... i uswiadomilam sobie , że po tylu nieudanych znajomościach z facetami on jest nadal dla mnie najwazniejszy .... postanowiłam zadzwonić jeden telefon spowodował ze zniknęłła cała frustracja , żal i niepokój w głębi duszy wiedziałam ze robię źle , ale chciałam mieć pewnośc zeby na stare lata nie żalowac. spotkalismy sie i po tym co od niego usłyszałam nie mogłam sie pozbierac poł roku , dostałam wrzodów żołądka gdybym usłyszała te słowa od niego 5 lat wczesniej ta wiedza sprawiłaby ze łatwiej byłoby mi przejsc przez te wszystkie lata. niestety byłam wtedy uparta i dumna. jest to zbyt długa historia i nie zycze nikomu przezywać. po takim spotkaniu wracają dawnen uczucia, burzy to porzadek zycia, oboje nie potrafimy sobie z tym uczuciem poradzić, bronimy sie przed wracajaca miłością, wmawiając sobie na każde swoje zachowanie zanjdujemy wytłumaczenie od poczatku kłamiąc brniemy w jakąś tajemnicę.... niestety nie mozemy być razem już nigdy.....

Gość dr. Evil
scall -> przypadek na scenariusz wenezuelskiego serialu