Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila011

rozstania powroty.. czy warto??

Polecane posty

Gość lila011

dziewczyny poradzcie..czy warto wracac do bylego? bardzo go kocham, byl facetem moich marzeń..znamy sie 4 lata.. rozstalismy się,..po 5 miesiącach zadzwonil,, ze glupio wyszlo itp. przyznalam mu racje,, umowilismy sie na drugi dzien, ale cos nie wypalilo z tym spotkaniem.. teraz odzywa sie co dwa dni i piszemy o jakis bzdurach, stara sie mnie rozsmieszac itp.ale spotkania nie zaproponowal ponownie..sama nie wiem co robic..czy warto budowacod nowa.. za kazdym razem to samo..z początku jest ok, a potem znow (poswięca większosc czasu kumplom i imprezom), wtedy klotnie i rozstania a po jakims czasie powrot bo nie mozemy wytrzymac bez siebie..to jakas cholerna gra.. nie chce zeby znow bylo to samo,, dlatego mam dylemat.. a on pewnie mysli ze jest ok ze sie juz pogodzilismy i bedzie jak dawniej..

Gość miłość ci wszystko wybaczy
wystarczy sobie odpuścić i wrócić do siebie. wbrew pozorom to jest łatwe...

wrzuc na luz niech sie lepiej stara czemu ciagle ty...zacznij imprezowac lub bywac niech poczuje sie gorzej...:) ta jego durna duma

dwa razy sie nie wchodzi do tej samej rzeki ,ale rób jak uważasz...

Gość i kolejne mądre rady.........

Gość 1500100900
nawet jak wejdziesz drugi raz do tej samej rzeki to w niej bedzie juz inna woda..

Gość lila011
tylko ze nie mam zbytnio możliwości takiego imprezowania,, bo wszytskie moje kumpele mają chłopakow więc nie ma zbytnio z kim chodzic na imprezy, a z milą chcecią bym pochodzila.. za to on ma grupe kumpli ktorzy nie mają dziewvzyn i tak praktycznie co weekend imprezują..

A zapytaj się czy możesz iść z nimi na imprezę, niekoniecznie jako jego dziewczyna, ale jako koleżanka...

Gość lila011
no wlasnie problem w tym ze z reguly jadą calą paczką i mają caly samochod zajęty, zresztą sami chlopacy.. ale raz byla taka sytacja ze mnie wziąl, to sie poklocilismy bo jakis chlopak sie do mnie zblizyl jak on szedl kupowac piwo i on oczywiscie odrazu zazdrosny, rzucil sie na niego i wyrzucili go i tego kolesia z imprezy..i bylo po..