Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f8ffgf

Podobaja sie wam te nogi?

Polecane posty

Gość Bardzo ładne nogi

Gość HErbatka aromatyzowana
Źle zrobione zdjęcia raczej nikt nie napisze,że są ładne. Gdyby jednak była inna poza, trochę olejku to mogłyby być fajne :)

Gość czarnamsmmss
MATKO JAKIE WYCHUDZONE..... SZOK JAKIE CHUDE.. A DUPA GDZIE>?TOTALNIE MALA I PLASKA DUPA..FUJ

Gość za duża przerwa między udami
i nie widać najważniejszego - łydek to kształt łydki decyduje o tym jak nóżka wygląda. I przy takiej przerwie między udami musisz uważnie stawiać nogę przed nogą podczas chodzenia, zeby to zamaskować. Ogólnie nogi na 3+, ale podwyższyłbym gdyby była ładnie wyprofilowana łydka

Gość A MOJA WPROST INACZEJ
STRASZLIWIEE CHUDE

Gość Taka przerwa między udami
musi być. Jest ok i niczego nie musi maskować. Boże ludzie w ogóle nie mają pojęcia jak prawidłowo powinno wyglądać ciało :O I chude również nie są. Normalne nogi

Gość lille08
Podobają. Patrząc na nogi innych dziewczyn, Twoje, wg mnie, są ponad przeciętną. Mogłabym takie mieć...

Gość A MOJA WPROST INACZEJ
NIE MA PRAWA BYĆ PRZERWY MIEDZY UDAMI !! TAK WYGLADAJA IDEALNE NOGI.. ZOBACZCIE. http://images25.fotosik.pl/148/cbcbd8d81d1a7593med.jpg sto razy lepsze od tych wyzej chudych i nie maja przerwy miedzy udami.taka szpara jest paskudna:(jak ma autorka .

Gość właśnie nie widać łydek
a z tego co widać to wydają się zbyt masywne. Nie wiadomo czy jest przewężenie bo zakryte skarpetami. Ogólnie nogi niezłe, ładne bioderka i tyłeczek, tylko uda powinny być bardziej złączone u góry, ale to już taka budowa. Gdybyś przytyła pewnie by się złączyły ale nie polecam bo wtedy będą za grube

Gość lille08
aurotka ma lepsze nogi. te ponoć "idealne" są dla mnie za krótkie i ogólnie średnie. aurotka ma dłuższe i bardziej smukłe. I nie ma wcale za dużej przerwy między udami.

Gość właśnie nie widać łydek
"TAK WYGLADAJA IDEALNE NOGI.. ZOBACZCIE. http://images25.fotosik.pl/148/cbcbd8d81d1a7 593med.jpg " nieprawda, nie są ładne, bo nieproporcjonalnie krótkie łydki mają tylko na bardzo wysokim obcasie będą wyglądać w miarę dobrze.

Gość normanle nogi powinny
miec 3 przerwy miedzy soba po złaczeniu!

Gość dzieki wam za ocene
WIEM ,ŻE ZŁE ZDJĘCIE. POSTARAM SIE ZROBIC INNE. NÓG NIE MAM KRZYWYCH tylko krzywo stanelam i tak wyszly te łydki moje..łydki mam chude ..przynajmniiej wg wszystkich za chude.mam 35 cm najszersze w łydce miejsce a w kostce 20 cm .przewęzenie mam własnie.jestem wysoka więc moje nogi faktycznie sa za chude i za duza mam przerwe miedzy udami.marze by przytyć i by nogi byly grubsze ale nie umiem przytyć:(taka budowa już.

Gość dla mnie te niby idealne
są za grube. Ja lubie takie smukłe, lekkie dziweczyny.

Gość no a jak te drugie nogi
mają miec typową przerwe miedzy udami skoro uda sa takie grube i zwaliste? zreszta jakis tam przeswit jest:P:P:P

Gość nie powiedzialabym zeby
te drugie nogi były idealne

Weź przestań. Żadnego tycia. Masz bardzo ładne nogi. Nie przytakuj tym zwalistym pannom, bo one tylko mają satysfakcję a ich ocena jest zupełnie niesłuszna :O

Gość dzieki wam za ocene
w dodatku mam juz 30 lat i dalej te cholerne nogi ani dupa nie tyją mimo ze jem tonami :(:(faktycznie bardziej podobaja mi sie te nogi ze zdjęcia ponizej co ktos dal ze są idealne ..na pewno lepsze niz moje bo grubsze:(

cyt: w dodatku mam juz 30 lat i dalej te cholerne nogi ani d**a nie tyją mimo ze jem tonami faktycznie bardziej podobaja mi sie te nogi ze zdjęcia ponizej co ktos dal ze są idealne ..na pewno lepsze niz moje bo grubsze ZDURNIAŁAŚ??? Twoje sto razy ładniejsze!

Gość dzieki wam za ocene
a jesli chodzi o przerwy miedzy nogami to wiem ze powinny byc 3 i ja mam tak ze kostki mi sie łączą i łydki mi się łączą idealnie jak stoje prosto ale te cholerne uda sie nie łączą ..:(ech moze to przez moją skolioze kregosłupa ale nie wiem czy to ma wpływ.

No niestety, widać, że grube babiszony kopmletnie skrzywiły jej obraz piękna :( Szkoda, żeby ładne szczupłe dziewczyny niepotrzebie wpadały w kompleksy :(