Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebasstian gdansk

Czy waszym zdaniem Rosjanki sa ladniejsze od Polek?

Polecane posty

Gość gość
Idealnym przykładem rosyjskiej urody jest karina sycheva , ani Polki ani ukrainki takiej urody nie mają , to pewnie dzięki tym "mongolskim Genom " które uważacie za takie źle

Gość gość
Jedynym "pocieszeniem " jest to ze jak rosjanki sobie popuszczą pasa to ohydnie brzydna , w duzych rosyjskich moastach jest juz dużo feministek , które sa grube i wytatuowane, nie moeiac ze ich piękne "skośne " oczy robią się nie widoczne pod zwalami tłuszczu , wystarczy popatrzeć na rosjanki mieszkające w niemczech one już takie ładne nie sa a czasami wręcz brzydsze od niemek , które paradoksalnie ladnieja od tych młodszych pokoleń , jak byłam a Bawarii jakiś czas temu to w niemczech teraz jest masa ładnych niebieskookich blondynek , szczupłych i opalonych , Niemcy idą w dobrym kierunku

Gość gość
Rosjanki sa ładne ale mają charakter do przeszczepu , Polki i ukrainki z charakteru sa dużo lepsze

Gość gość
Cudze chwalicie swego nie znacie , rosyjski przyjaciel ilya powiedział mi , że jego ojciec Rosjanin zawsze mawiał mu że Polki to piękne kobiety i ze ogólnie w Rosji mawiano , że Polki sa najpiękniejsze

Gość gość
Powiedziałabym raczej ze komentarze obrażające Polki i wychwalajace rosjanki , piszą poprostu osoby , które nie dały rady sobie nikogo w Polsce znalesc (ze swojej winy , bo żadna kobieta raczej się nie zwiarze z kimś ktoś opluwa własny narod) , nie mowie że rosjanki sa brzydkie bo pewnie nie sa ale nawet jak pracowałam w Norwegii to mój szef Norweg powiedział ze dla niego Polki sa ladniejsze , spytalam dlaczego a on odpowiedział, ze dla niego poprostu rosjanki mają ładne ciała , ale Polki z twarzy mu się dużo bardziej podobają

Gość gość
Co wy z tymi ruskimi trollami. Ukraińcy to banda dzikusów i morderców. Wracając do tematu to Polki , Rosjanka , ukraiński Białorusinki je cenę szajs. Wszystkie zaufane w sobie i wredne. Jedna drugiiej by wydłubała oczy. Wszystkie lecą na kasę. Łase na pochlebstwa co widać na forum.

Gość gość
Co wy z tymi ruskimi trollami. Ukraińcy to banda dzikusów i morderców. Wracając do tematu to Polki , Rosjanka , ukraiński Białorusinki je cenę szajs. Wszystkie zaufane w sobie i wredne. Jedna drugiiej by wydłubała oczy. Wszystkie lecą na kasę. Łase na pochlebstwa co widać na forum.

Gość gość
Najbardziej łase na hajs są Rosjanki. Wynika to też z tego, że nawet według badań naukowców rosyjskie społeczeństwo uważa, że bycie prostytutką, utrzymanką to awans społeczny. I to nie żart. W Moskwie nagminny jest widok młodej i wypacykowanej jak lalka kobiety z mężczyzną w wieku swoich ojca Oczywiście w Polsce ten proceder też kwitnie, jednak jest dużo mniejszy i jednak nieakceptowany społecznie. W Rosji matka mówi córce że dobrze robi mając starego alfonsa. Osiem lat tam mieszkałem i nigdzie chyba nie ma tak żeby bycie utrzymanką było awansem i nobilitacją. Poza tym Rosjanki, nawet te " wyżej " ustawione piją wódkę w dużych ilościach.

Gość gość
Mi Rosjanin 4 lata mieszkający w Warszawie powiedział , ze nie chce rosjanki , bo to (uwaga , uwaga ) cytuję "je**ane księżniczki " ,powiedział ze rosjanki to tylko :wymagania , wymagania i ....wymagania , powiedział ze w Polsce kobiety tak nie ksiezniczkuja , ale jest problem , bo rosjaninowi w Polsce ciężko kobietę znalesc , tym bardziej ze miał 172 wzrostu , mówił też ze nie czuję się wcale rosjaninem i chętnie poślubił by polke

Gość gość
Czy ja wiem , widziałem parę na portalach randkowych i były "piękne " ale to były fałszywe konta prowadzone przez ruską mafię , kilka tygodni temu w delegację do naszej firmy przyjechały rosjanki , szczerze to były brzydsze od Polek albo się poprostu takie trafiły , nie lubię obrażać kobiet , ale jedna była bardzo "dorodna " a druga cały czas snobkowala i krecila nosem , powiedziałem do niej po angielsku ładnie Pani wygląda , a ona : wiem , mógłby Pan wymyśleć coś lepszego bo ten komplement był bez polotu , .... No aż mnie wrylo

Gość gość
Nie uważam w żadnym wypadku , ze sa ladniejsze , w każdym kraju sa kobiety piękne i mniej piękne , Rosja nie ma monopolu na urodę , poprostu to jest wielomilionowy kraj gdzie jest więcej kobiet niż mężczyzn , te piękne rosjanki "O twarzy lalki " to 1/10 społeczeństwa damskiego , w mediach pokazują tylko te najpiękniejsze żeby promować Rosję , a tych "normalnych z sąsiedztwa " nie pokażą , moim zdaniem bardzo piękne kobiety to dunki, sa blondynkami maja piękne niebieskie oczy i mały zadarty do góry nosek , to jest klasa urody , Nina agdal lub agnete hagelund to piękne dunki

Gość gość
Mnie Rosjanki kojarzą się z nowobogacką, laluniowatą urodą. Wiecie, skalpel, botoks, napompowane usta, futerko i te sprawy. Generalnie uważam, że Rosjanki mają specyficzną, nieco wulgarną urodę. Dla mnie nie.

Gość gość
No akurat botoks w ustach w Rosji to jakaś plaga , wogole ze slowianek najnormalniejsze sa Polki i ukrainki chyba , bo słyszałam że rosjanki i bialorusinki bardzo się nie szanują , a Czeszki to to samo co Niemki te same geny

Gość Sąsiad spod 4ki
Generalnie Rosjanek jest +/- 70 milionów w samej tylko Rosji, oczywiście bez wyodrębnianie Czeczen, Czukczów i wszystkiego innego na "c" ;). Może mam gust do bani ale ja tam prywatnie zawsze wolałem nasze kobiety od tych ze wschodu, z Arabii, tym z Afryki. Rosjanki są piękne ale mimo to wolałbym nasze dziewczyny ;). Rosja, Rosją ale taka Ukraina to kojarzy mi się prywatnie tylko z Dynamo Kijów i prostytutkami koloru blond. Nie każdy cygan to złodziej, nie każda ze wschodu to kuRwa. Nie każdy/każda lecz większość. Pamiętajmy, że dla Swietłany Polska to już "zachód", jakby to dziwnie nie zabrzmiało ;). Polki>Rosjanki>Ukrainki.

Gość gość
Byłem w Rosji jakiś czas , i powiem tak rosjanki sa szczupłe , ale też potwornie płaskie , Polki mają pupy i biusty, rosjanki natomiast to deski z przodu i z tyłu , nie mają pośladków nie mają piersi , takie dziewczynki , które nigdy nie dorastają fizycznie , maja bardzo chłopięce figury , choć nogi maja długie i piękne ... Ale jakoś wolę Polki , nie dogadalbym się z Rosjanka one sa stosunkowo mocno nacjonalistyczne tak samo jak ukrainki , znam Rosjan fajne chłopaki ale rosjanki lubią puszczać kontem jak im się nie zapewni tego czego chcą ...nie na moje nerwy

Gość gość
Mam żonę Rosjankę i jest rzeczywiście piękna.Mam dość specyficzną, niespotykaną urodę, jest bardzo miła, rodzinna , przy tym oczytana i inteligentna.Poznaliśmy się w Moskwie, była kelnerką w kawiarni.Okazało się, że ta kelnerka studiuje medycynę i jest na przedostatnim roku.Przez tydzień mojego tam pobytu codziennie gdzieś chodziliśmy , pokazywała mi Moskwę. Wracając do urody, to mam 172 wzrostu i bardzo kobiecą figurę, z delikatnie zaznaczonymi krągłościami tam gdzie trzeba.Babcię miała Gruzinkę ze strony ojca i ze strony mamy babcię miała Tatarkę.To wpłynęło zapewne na jej oszałamiający wyglą.Troszkę wystające kości policzkowe i leciutko skośne oczy z kruczoczarnymi włosami sprawiają , że twarz ma piękną, młodą, bez żadnych ulepszeń. Pisywaliśmy do siebie, raz na miesiąc czy półtora spędzaliśmy tydzień razem w Rosji lub w Polsce, czekaliśmy aż skończy studia.Dość prędko opanowała polski, teraz po kilku latach jej akcent jest już ledwie słyszalny. Ślub braliśmy w Polsce, bo tu łatwiej mimo wszystko z formalnościami. Miała pewne problemy z nostryfikacją swojego dyplomu , ale obecnie pracuje i robi doktorat. Jestem od niej 6 lat starszy , więc wbrew obiegowej opini nie jest to związek z bogatym facetem w wieku jej ojca dla kasy.Normalnie wspólnie do czegoś tam dochodziliśmy.Mamy nowy dom i auto a w planach drugie, coś małego dla niej. Po ślubie jesteśmy 11 lat , mamy dwóch wspaniałych synów , 7 i 4 lata. Jesteśmy normalną polską rodziną, tylko do jednych dziadków czasami jeździmy do Moskwy lub oni stamtąd przylatują do nas.Drugich namy kilka km od nas. Pozdrawiam.

Gość gość
Tak już wierzę w ta twoja historyjkę ze sobie latasz do Moskwy z zonka kiedy chcesz :D po pierwsze trafność twojej historii zdradza to , że do Moskwy Polacy potrzebują wizy , kto wie czym jest wiza zaraz się pokapuje ze sobie raczej nie możesz tam latać kiedy chcesz ;) więc skończ z tymi historyjkami

Gość gość
Dla Polaka nie ma czegoś takiego jak "spontaniczny wypad do Moskwy " najpierw trzeba się starać o wizę , już to widzę jak wpadasz do Moskwy od tak 20 razy do roku , gdzie papierologia o wizę to jakaś masakra ;) bajkopisarz

Gość gość
rosjanki i ukrainki sa lepsze od polek w łózku tam trojkaty i czzworokaty to normalna sprawa

Gość gość
Zależy z której części Rosji. Moskwiczanki to jakaś masakra. Jesli u nas w Wawie co jakiś czas widzisz przerobione usta dżuń, to w Moskwie co chwilka i jeszcze szminką je dodatkowo powiększają wychodząc nią ponad brzegi warg! Jakaś plaga na usta większe od murzyńskich. Lubię duże usta, są mniamnuśne ale takie w stylu Brigitte Bardott , czyli duże i kształtne a nie o***t pawiana. Do tego rdzenne Moskwiczanki mają kacapską urodę do n'tej. Kto nie wie co to znaczy niech sobie ogarnie Ryśka z Klanu. Rzeczywiście są szczupłe, jednak te kacapskie twarze z wargami na 3/4 twarzy to niestrawne. Ukrainki , Białorusinki czy Polki mają bardziej klasyczne rysy a figury w porównaniu ze zwykłymi Angielkami czy Amerykankami superowe.

Gość MówiąmiZuzanna
Nie można powiedzieć że nacja jest piękniejsza a druga to już blee. W każdej narodowości znajdziemy piękności i zaniedbania. Ja mieszkając w Holandii widziałam też ładne Holenderki więc nie ma co robić stereotypów :)

Gość gość
Rosjanki tak, Ukrainki nie.

Gość gość
Ukrainki nie sa za ładne , każdy tak chwali ale jak widziałem sade uliczna w Kijowie to co druga była ... taka sobie , rosjanki sa bardzo chude i mają mongolska europejska dziwna urodę , najpiękniejsze kobiety to skandynawki , nie a to poprostu dlatego ze sa ładnie zadbane , wysportowane ciała nie wychodzone , długie blond wlosy , niebieskie oczy i waleczny styl bycia , a rosjanki to takie ...mimozy trochę uwiesi się taka na facecie i na nim wisi , nie mówiąc ze skandynawki chętniej zakładają rodziny i zostają matkami niż rosjanki , które masakrycznie nie chcą mieć dzieci , co druga Rosjanka nie chce rodzić więc rosjanki wcale nie sa takie "tradycyjne"

Gość gość
No i właśnie tym filmem pokazałeś ze ukrainki maja takie same twarze jak Polki , tyle ze mają stroj***ardziej odkrywające to i owo , piękne twarze to mają rosjanki i skandynawki ale Polaka by nie było stać

Gość gość
Ja zwiedzialem trochę kraje słowiańskie i obiektywnie mogę powiedzieć ze najładniejsze sa rosjanki , Polki i ukrainki drugie miejsce remis a najbrzydsze sa bialorusinki , maja dość męskie rysy twarzy , może to dlatego ze mieszali się z baltami z Litwy ?

Gość gość
Trochę się zagalopowalem z tym ze rosjanki sa na 1 miejscu , bo owszem jest dużo ładnych ale wbrew pozorom jest też dużo takich , które mi się absolutnie nie podobają , więc nie mam na myśli że wszystkie rosjanki sa ładne tylko spora część

Gość gość
Jakiś anglik kiedyś powiedział na forum , ze kobiety z Rosji sa obrzydliwie brzydkie w porównaniu do Polek i ukrainek , ile w tym prawdy nie wiem ale chyba jakaś Rosjanka mu dokopala xd

Gość kot Behemot
A

Ehh, ależ te baby łase na pochwały. W każdym kraju są piękne kobiety i Polki nie mają co włazić tu na piedestał. Dziewczyny z Syberii mieszanej krwi albo rosyjskie Azjatki są bardzo ładne. Co do charakteru... To nie wiem, które bardziej zryte. Co do zarabiania dupą... to chyba jednak więcej Polek to robi. Co 4ta studentka się prostytuuje. Ruskie baby jednak potrafią gotować i sprzątać. Umiejętności, które u wielkozachodnich Polek powoli odchodzą w zapomnienie. No i dobrze się jebią, gdzie w Polsce mimo, że kobiety mają duży przebieg to często w łóżku są kłodami.