Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebasstian gdansk

Czy waszym zdaniem Rosjanki sa ladniejsze od Polek?

Polecane posty

Gość Shira

Pracuje w restauracji jako kelnerka , nie ma bardziej damusiowatych i zapatrzonych w siebie księżniczek niż ruskie i ukrainki które tu przyjechały , nie patrzą że jest dużo klientów tylko czytaja kartę i na głos wybrzydzaja , jak się komus marzy krolewna z drewna to niech się zwiaze z ukrainka albo rosjanka która trochę pomieszkala trochę w Polsce , sodowka w głowie pełna para 

Gość stanek

Rosjanki mają dużo genów azjatyckich, głównie mongolskich. Mnie się ten typ urody nie podoba. Wolę Polki, ale najładniejsze są Ukrainki.

Gość Sksjsjsjsks

Czy ja wiem czy ukrainki są takie ładne , myślę że to taki stereotyp bo ukrainki te starsze są bardziej kobiece i uśmiechnięte , młode które żyją dłużej w polsce to takie małe celebrytki ,które uważają że facet z zachodu będzie im wszystko kupował i robił dla nich za podnozek 

Gość Sksjsjsjsks

I to raczej ukrainki mają więcej momgolskich genów bo byli pod panowaniem złotej ordy ponad sto lat , dużo ukrainek szczególnie z odessy to czarne brunetki z długimi nosami po turkach z którymi się mieszali,  wbrew pozorom rosjanki są " jaśniejsze " bo to Słowianie wymieszani z ugro finami czyli kuzynami dzisiejszych Finów i estonczykow