Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebasstian gdansk

Czy waszym zdaniem Rosjanki sa ladniejsze od Polek?

Polecane posty

Gość oleq sadurow
Rosjanki są prawdziwe i jak kochają to całym sercem jak się bawią to na całego , są naturalne , polki to sztywne wyrachowane tyczki

Gość BORYS Wrocław27
heheh racja, one potrafią się bawić, są piękne zajebiste we wszystkim co robią, można z nimi się kochać i nie opada, a można i pogadac o życiu, a nie o pierdołach czy solariach jak z polkami...

Gość ouuKaro22
szczerze mowiac wydaje mi sie, ze polki, urainki czy rosjanki sa podobnej urody.. slowianska uroda ze wschodu.. przeciez tak naprawde uroda sie nie roznimy.. jedynie moze sposobem bycia czy tak jak tkos napisal.. zadzieraniem nosa, zadufaniem itp.. Jednak nalezy pamietac, ze nigdy nie mozna wrzucac ludzi do jednego worka :)

I co niby te "śliczności" z you-> mają przyćmić moją świadomość. :O Ja tam już wiem swoje :P :D 🖐️ [nie wiem co tam kolo zapodał] zgaduje

Ngdy nie porównuj laski ze wschodu do polek i z tymi z zachodu bo popełniasz błąd :) taka jest niestety gorzka prawda, u nas nie ma zajebistych laseczek które pachną kobiecością a nie babochłopstrwem, z wałami na brzuchu i wielkimi plecami bez wąskiej talii

Gość norbert polakk
kobieta bluszcz---zazdrosnica,nie godna jestes rosjankom butow czyscic

Ciekawa dyskusja. Ciekawe czy któryś z panów widział rosjankę czy ukrainkę na żywo?:>

Gość carol karol
invicta--ja widze codziennie,mieszkam w irlandii,i jest ich tu naprawde wiele...o wiele ladniejsze od polek

Możliwe, nie spieram się, bo ja nie widziałam nawet na zdjęciach ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaama
JABLKOAdama

Dafne20 chyba nie piłeś nigdy herbaty z cukrem. Starając się zdematerializować piękno tylko do poziomu Wschodu i Zachodu. :O

Gość Jacek.C
Mam w TV 3 rosyjskie programy i czasem je oglądam. Rosyjskie prezenterki / spikerki są znacznie ładniejsze od naszych i mają znacznie inteligentniejszy wyraz twarzy oraz nie usiłują przegadać swojego rozmówcę. Nie są tak chamskie i bezczelne.

Gość michaelloo
ROSJANKI PIEKNIEJSZE

Gość jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33
Kazdy ma prawo posiadac wlasne zdanie ale........nie rozumiem dlaczego ci wszyscy panowie ktorzy tak zachwalaja rosyjskie kobiety a ujmuja polskim nie szukaja sobie kobiety w Rosji,Lotwie czy Estonii.Polki sa pieknymi kobietami mimo wszystko choc jak juz ktos sie wypowiadal nie wolno wszystkich wkladac do jednego worka. Szanowni panowie----polskie kobiety moze sa aroganckie,mniej mile niz rosjanki ale czy wy jako mezczyzni jestescie tacy w 100%wporzadku?????przeciez to przez was mezczyzn my kobiety jestesmy takie zgorzkniale wiec czego teraz oczekujecie.

Gość Ruska baba z cycami
polki som brudne zafarbowana brzydko wlosy, sa grube i sie nie myjom! do tego sa za niskie w porownainiu do innych kobiet!

Gość andrzej w-w
jej33---zazdroscicie urody i juz!nie warte jestescie rosjankom stóp calowac!!

Gość jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33
do andrzej w to sam caluj a nie uganiaj sie za polkami.Ja sorry ale niczego nikomu nie zazdroszcze mam wszystko co potrzebne jest mi do zycia wiec czegos tu nie rozumiem. Jesli podobaja sie wam rosjanki to won do Rosji a nie siedzicie i zatruwacie powietrze w Polsce i uganiacie sie za tymi brzydkimi polkami.

Dobre :D z tymi prezenterkami :) Nie wiem już czy mam się śmiać czy płakać z takim podejściem do świata. :O Przepraszam :) każdy widzi go inaczej, jedni widzą go na szklanym ekranie inni zaczytując się w książkach. :O

Gość rosjanki są boskie
ale wzkazana tutaj Zhanna Friske już niestety tak doskonale nie wygląda jak na tym teledysku, parę latek jej przybyło a to już nie to samo młode, doskonałe ciało :o

Gość jasne ze lepsze
i nie jest prawda ze wszystkie slowianki sa takie same, w Polsce znacznie mocniej wbija sie zachodnia kultura ze swoja sztucznoscia i materializmem, jak ktos wczesniej zauwazyl Rosjanki sa bardziej naturalne i szczuplesze. W Polsce coraz wiecej widze dziewczyn z ladna buzia, ale patrze nizej i widze pod bluzka poczatki walkow, wydaje mi sie, ze nasze dziewczyny coraz mniej dbaja o trzymanie figury, ladnie pachna i dobrze sie ubieraja, ale grubasow coraz wiecej.

Gość vivika18
Hm... Podejżewam że panowie poniżające rodaczki, z pewnością nie mają wiele do zaoferowania. Podejżewam również że rosjanki oglądasz sobie jedynie na zdjęciach w google bo jesteś jednym z tym ''pupilków'' drapiących sie po jajach, z tygodniowym zarostem oraz z tyskim w prawej ręce. Gdybyśmy MY kafeterianki miały teraz, w tej chwili porównywać pięknych, egzotycznych arabów do burych, nieograniętych polaków, z pewnością... nie byłoby wam miło. Dziękuje.