Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Kiedy Wasze dzieci zaczelu ząbkować i jak to sie objawiało oprócz oczywiście zębów ;)

pierwszy ząbek 4.5 miesiąca, drugi kilka dni temu, czyli w wieku 5 miesięcy i jednego tygodnia. Objawy: niesamowity płacz pomimo tego, że ma sucho, jest wypoczęty i najedzony. Obfite ślinienie.

moje dziecko skonczylo dzis 3 miesiace. W Swieta zauważyłam że na dole jakby dwie jedynki pod skóra widać, faktycznie sie ślini i plakala przez kilka dni, ale ostatnio znow jest spokojna! czy to mogą być już zęby powoli?

mój zaczął ząbkować jak miał 8 miesięcy, ślinił się strasznie, a przy pierwszych dwóch zębach miał podwyższoną temperaturę, później już zero objawów, a poszło błyskawicznie ;) mając niecałe 2,5 roku miał już wszystkie mleczakitutaj można poczytać o ząbkowaniu, na co zwracać uwagę, a co jest normą: http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/artykuly/wiecej/2/83

Gość mamciamamcia
Moja córka ma 3 mies i 2 tyg. i dzisiaj własnie przezylismy 2 godziny płaczu. Nie wiedziałam co sie dzieje bo kolka juz dawno za nami ale faktycznie zaczeła dziwinie od wczoraj sie slinic i juz nie ssie kciuka tylko całą piąstkę. Nic niby nie widac ale w razie czego wysłałam męża do apteki po bobdent i okazało się ze 3 min po posmarowaniu dziąseł jak ręką odjął!!! Niunia się uspokoiła, nie mnogłam uwierzyć że juz ząbkuje (teściowa cały czas i powtarzała że to niemożliwe, że przesadzam bo to za wcześnie...)