Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruell von lex

kobiety zrobią wszystko dla faceta z kasą

Polecane posty

Gość cruell von lex
lafirynda myślisz że masz ładne oczy to ogłupisz wszystkich sąsiadów ech

no wlasnie nie musze ale nudze sie juz ............ ile moznalatac nazakupy i ile mozna po kosmetyczkach fryzjerach biegac itd itp......

cruell von lex, to miłe :) Sąsiadów mam przesympatycznych a ogłupiać da się jedynie tych, co samodzielnie nie myślą :)

Gość tyrtyrt
milosc tez da sie kupic to kwestia czasu tylko

Gość cruell von lex
lafirynda nie wykorzystuj facetów do niecnych celów bo pomyślą ze kokietujesz , a tak poza tym nie jestem Nieszczęśliwym, smutnym biedactwem , wypraszam sobie te lodowate słowa :)

Gość cruell von lex
szukająca odpowiedzi za pieniądze można kupic seks, ale nie można kupic miłości i przyjaźni, to jest za darmo.... trzeba tylko potrafić ją dać. dziwne myślenie jak na kobietę , tudzież niemodne i podejrzane

Gość cruell von lex
duuplloo znudzona księżniczka? ech kobiety nawet kasy nie umieją wykorzystać

Gość modelka
udawanie to gra a prawda i tak wyjdzie na jaw

Gość tyrtyrt
da sie prezentami,podejsciem itd az sie przyzwyczaji i sama zakocha. Widzialem osobiscie taka sytuacje.I powiem wiecej na poczatku kobita czula nienawisc i obrzydzenie a po roku juz byla z nim szczesliwa. Kosztowalo to typa troche ale dokonal niemozliwego. Dlatego da sie,no moze jest z 1% kobiet ktore zeczywiscie maja swoje zdanie.

cruell von lex, jesteś nieszczęśliwym biedactwem. A wykorzystuje się tylko tych, którzy dają się wykorzystywać :P Podjazd odśnieżyłam sama :P

Gość cruell von lex
lafirynda jesteś wyrafinowaną wykorzystującą panienką, określającą facetów jako nieszczęśliwych wbrew ich samych, to niesympatyczne tak samo jak Twoje rzekome odśnieżanie ;)

kobieto usta powiekszone wlosy przedluzone makijaz permametny tez tylko cyce w czerwcu i luzik na pare miesiecy a tak to wacu-ell solar rolki vibra i co dalej z czasem faceta nigdy nie ma wiec nuda.........

Gość cruell von lex
duuplloo nie myślałaś o jakimś skoku w bok z tej nudy?

"lafirynda jesteś wyrafinowaną wykorzystującą panienką, określającą facetów jako nieszczęśliwych wbrew ich samych, to niesympatyczne tak samo jak Twoje rzekome odśnieżanie" - ach, jaki ty błyskotliwy jesteś :D Dodam, że pożeram mężczyzn na śniadanie. Zwłaszcza wtedy, kiedy zostają u mnie na noc. I taaak, przejrzałeś mnie :D Nie odśnieżałam :P Połamałabym sobie tipsy :P

Gość boskomijest
do trtr czy jak mu-a może ten facet wart był tego że ta kobieta się w nim zakochała? tylko musiał ją do siebie jakoś "przekonać" i użył małego "podstępiku"...

Gość cruell von lex
lafirynda , Dodam, że pożeram mężczyzn na śniadanie. Zwłaszcza wtedy, kiedy zostają u mnie na noc. ech to wszystko przez te Twoje "skromne kaprysy"

Gość samosia sia sia
ja na siebie zarobię, więc szukam czegoś więcej i średnio mnie cieszy późniejsze wysłuchiwanie że on ciężko pracuje a ja nic

Oczywiście, że przez kaprysy :D Święta nie jestem a jeść lubię. Zwłaszcza niskowęglowodanowe ciasteczka :P

Gość Extensa
To chyba normalne że kobieta szukajaca partnera bierze pod uwage jego zdolności zarobkowe badź ogólno-finansowe. Zważcie na fakt iż pradawni ludzi podonie sie zachowywali...Ten najsilniejszy, najlepszy łowca miał większe branie od innych. Tak natura kieruje i dodam ze nie tylko ludzmi ale i również zwierzeta....rozejrzyjcie sie i pogódzcie sie ze tak jest i juz. Mam sie wstydzic ze chce meza zdrowego, madrego, dobrze radzącego sobie w zyciu...przeciez to bedzie ojciec mych dzieci, także walcze o to co najlepsze....

Gość wyluzuj -
ja tez lece na kase a co za tym idzie wszelkie wygody no i oczywiscie dobry sex,to wazne

Gość faceci zrobia wszystko
dla kobiety z kasa. Juz mialam takich utrzymankow, ktorzy stopy by mi lizali, zeby tylko ich nie kopnac w dups.ka...

nie nigdy nie myslalam o zdradzie mojego faceta nie umiala bym .............. to nie w moim stylu ja wierna jestem dopuki ktos mnie nie zdradzi potem to ja potrafie sie odwdzieczyc....

Gość ANO wszystko
:(

Gość wyluzuj-
oj wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczegolnie takie jak ja