Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruell von lex

kobiety zrobią wszystko dla faceta z kasą

Polecane posty

widzicie bo to jest tak - jak facet dużo zarabia to znaczy, że kobieta jest z nim dla kasy a jak kobieta za duzo zarabia to znaczy że facet jest z nią dla kasy :P :P :P jakby nie patrzyc to zawsze jest coś nie tak ;)

Ciekawe zjawisko... Jeśli powie się, że w Polsce nie ma dyskrymiancji kobiet pod względem zarobków i ogólnie na polu zawodowym, zaraz słyszy się krzyki, że to nieprawda i mężczyźni są faworyzowani i kobiety są biedne i pokrzywdzone... A gdy pojawia się temat taki jak ten... Okazuje się, że wszystkie kobiety lepiej zarabiaja od mężczyzn :D Kocham takie aktywne kreowanie, więcej powiem, zaklinanie rzeczywistości :P

Gość katherina...
Niedawno wlasnie rzucilam faceta z kasa, autem i wlasnym mieszkaniem... powod?? zero szacunku... wiec dla mnie sa istotniejsze wartosci niz kasa,kasa,kasa....

Gość no oprócz kasy jeszcze penis
" katherina... Niedawno wlasnie rzucilam faceta z kasa, autem i wlasnym mieszkaniem... powod?? zero szacunku... wiec dla mnie sa istotniejsze wartosci niz kasa,kasa,kasa.... " pewnie miał małego...

Gość katherina...
No tak! penis! zapomnialam, ze to on jest najwazniejszy...sory

Gość no to już wiemy.........
kasa, penis i chata... no ale czegos jednak braklo.... "szacunku" + super ruchania.

Gość lafirynda ładne oczy
ściągnełaś z netu:D;)

Gość katherina...
Widze,ze wile tu tepych ludzi...nie ma sensu z wami dyskutowac.Adios amigos!

Gość cruell von lex
duuplloo nie nigdy nie myslalam o zdradzie mojego faceta nie umiala bym .............. to nie w moim stylu ja wierna jestem dopuki ktos mnie nie zdradzi potem to ja potrafie sie odwdzieczyc.... nie musi być od razu zdrada , może być tylko zabijani czasu na początek

Gość thh
Aby firma dobrze się rozwijała, warto włożyć środki w jej promocję. Najlepszą strategią jest wykorzystanie usług z obszaru reklamy Lublin. Jest to sposób na poprawę pozycji firmy. https://reklama-lublin.pl/