Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Jak sądzicie, dlaczego dużo więcej jest facetów z kasą niż kobiet z kasą?

Polecane posty

I zawsze jest tak, że to kobieta leci na faceta z kasą, a nie że facet na kobietę z kasą? :)

Gość her komendante
to kobiety mają się kleić do faceta a nie odwrotnie bez względu na przyczynę są do tego stworzone

bo tak jest wpojone do swiadomosci ze to facet musi sie o ta kase postarac ale doskonale wiesz, ze bywaja pary gdzie kobieta zarabia sporo wiecej i to ona utrzymuje dom

>>tak jest wpojone do swiadomosci ze to facet musi sie o ta kase postarac Ale nie chodzi o wpajanie czegoś tylko o fakt - facetów z kasą jest dużo więcej niż kobiet z kasą. A jeśli kobiety już kasę mają, to też jest ona zarobiona przez faceta. Kobiet bizneswomen jest mało. >>bywaja pary gdzie kobieta zarabia sporo wiecej i to ona utrzymuje Sporadyczne przypadki, krótkotrwale jest to dopuszczalne, ale w dłuższej perspektywie taki ktoś nie ma prawa nazywać się facetem :o

widzisz zakladasz cos z takim zlosliwym przytykiem, ze po 1 kobiety mniej zarabiaja z reguly bo pewnie glupsze, mniej zaradne blabka po 2 ze kobiety leca na facetow z kasa, a wiec sa materialistkami przy czym sam uwazasz, ze gorzej zarabiajacy facet to cipa wolowa:-O czyli Tobie pasuje ten typowy uklad, po co wiec to wypominanie?

a więć, droga Tamarciu 👄 masz rację, obydwa wymienone przez ciebie powody są prawdziwe :) mnie taki układ ni grzeje, ni ziębi - ja w takim nie twkie, chociaż jestem stroną dominującą, bo tak lubie :classic_cool: to nie wypomnienie, a stwierdzenie faktu.

to sa fakty, ktore sa rezultatem nie mniejszej zdolnosci kobiet czy zjebanego roszczeniowego charakteru tylko ogolnych relacji damsko-meskich i podzialu rol od wielu, wielu lat....... z tym, ze to sie moj drogi zmienia i niestety czy stety teraz jest coraz mniej meskich facetow a coraz wiecej zaradnych, samodzielnych kobiet

ja bym chciała, żeby mnie facet utrzymywał, więc dla mnie powodem takie sytuacji jest wygoda i mega lenistwo ale niestety wiem, że tak nie będzie :(

>>coraz mniej meskich facetow a coraz wiecej zaradnych, samodzielnych kobiet i teraz odpowiedz szczerze wolisz więcej samodzielnych kobiet, czy normalnych i męskich facetów? 😴

Gość O K//WA
jak to czemu? chcemy rzeby byly ladne i zadbane, to skad maja brac na to kase? od nas!

Ja akurat od zawsze pracowalam na siebie nie potrzebowalam ani nie potrzebuje kasy od faceta..ale zdazalo mi sie, ze faceci probowali mnie nakrecic na kredyty, sponsoring lub w inny sposob cos wyludzic:) zenada...

>>chcemy rzeby byly ladne i zadbane, to skad maja brac na to kase? od nas! :o a ty jak chcesz ładnie wyglądać to dzwonisz po kase do mamusi, czy sam ją sobie zarabiasz?

hmm widzisz tu powstaje maly problem facet moze zarabiac mniej od kobiety, bo ona np ma zawod dajacy wieksza kase, lub tez jest osoba z parciem na sukcec, ktora pnie sie po szczeblach kariery i jesli im jest dobrze w takim ukladze to jest ok bo nie ma co patrzec na ocene spoleczenstwa: ze jak to baba wiecej zarabia? facet gdzie twoje ambicje? to bez sensu trzeba wiedziec co jest najwazniejsze wiesz mi nie pasuje uklad kiedy poczuje sie ze jestem mocno zalezna od faceta, ze bez jego kasy na gowno bym sobie mogla pozwolic wydaje mi sie, ze najepiej jest kiedy te zarobki sa jakos zblizone chocaz to zalezy od pary, od tego jak ta kasa sie rzadza, czy sobie wypominaja kto ile wklada do wspolnego budzetu,lub ktos czuje sie lepszy i traktuje to jako karte przetargowa co jest zalosne ale sie rozgadalam:-O

wypominanie nie, ale kobiety twierdząc że szukają w facetach poczucia bezpieczeństwa mają na myśli co...? :o kase 🖐️ ale podobał mi się twój wywód, kolejny raz utwierdzasz, ze wyjątkowo trafiają się kobiety ładne i mądre 🖐️

nie zaprzeczam, ze sa na tym swiecie materialistki ktore patrza na jedno i facet moze wygladac jak orangutan i miec poziom neandertalczyka ale jak ma pokazne konto to im odpowiada no ale faceci maja inne przywary charakterystyczne dla ich plci wiec sie jakos wyrownuje:D dziekuje za komplement jesli byl szczery oczywiscie:)