Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heeh

Trądzik , Ślady , Przebarwienia. Co polecacie ? Moje ZDJECIA !

Polecane posty

Gość Heeh

Witam Na wstepie chce powiedziec ze jestem zalamany stanem mojej skory , obecnie stosuje SAMĄ Benzacne , nawet niczym nie nawilzam skory , wiem ze to blad jednak wlasnie tutaj kieruje do was pytanie - Prosze o polecenie kremu nawilzajacego a co najwazniejsze zalezy mi na pozbyciu sie tych Śladów po pryszczach/Przebarwień , mam krem No-Scar jednak po nim wyskakuja mi na nowo pryszcze wiec go nie uzywam. Duzo czytalem na temat Cepan , Skinoren , Acne Derm - jednak nie wiem co wybrac , poradzcie cos , bardzo prosze. Moze jakies zabiegi byly by idelane w moim przypadku u kosmetyczki ? Jakies rady jak dbac o cere tez by sie przydaly. Mam rowniez pytanie czy moge stosowac ten peeling ? - http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-24196-opis-Ziaja-Pro-Peeling-z-mikrogranulkami-bardzo-mocny.htm Z góry dziekuje , ZDJECIA MOICH POLICZKÓW : http://img513.imageshack.us/i/2222222a.jpg/ http://img684.imageshack.us/img684/823/11111mh.jpg

Gość Heeh
Odswiezam

Gość maria 13
No, hej! każdy doradzi coś innego -możesz iść do dermatologa, dostaniesz prawdopodobnie antybiotyki i steryd, bo taki standard, a potem nastąpi tylko pogorszenie -kosmetyczki, kasę wydasz.. _obecnie jest wiele kosmetyków i specyfików na trądzik i radzę je wypróbować 1.polecam kupić olejek herbaciany i dodawać 1-2 krople do żelu i myć twarz 2.zielona glinka Ziaja/6pl/jest super! 3.przeglądnij ofertę apteki, są kosmetyki wybielające http://www.apte.pl/kategoria/tradzik/118.html ..mnie der, spieprzył twarz i teraz sama leczę i widze poprawę

Gość maria 13
w zimie się nie nawilża twarzy, zabiegi u kosm, lasery też nie wskazane nie używaj toników na alkoholu , bo tylko pogarszają

Gość rude to wredne
kup sobie Tormentiol w aptece bez recepty za ok.5,6zł. I tym smaruj na noc skórę. Benzacne jest beznadziejny, strasznie wysusza a potem juz w ogóle sobie nie poradzisz. jesli nie masz ropnych wyprysków to złuszczaj skóre peelingiem drobnoziarnistym co 3 dni.Do mycia twarzy kup w jakims markecie mydło siarkowe (nie ma nic lepszego do mycia). siarka leczy skórę.ja stosuje juz 2 rok, odkąd sie dowiedziałam, i rzeczywiście inne żele się chowają. na noc powinno sie nawilżać skórę. kup krem nivea visage, kremuj sie na noc. na dzień fajnie by było gdybys dostał krem siarkowy firmy Barwa. jest dostepny w Realu na niższych półkach. ja tez stosuje i jest dobrze :)

* skonsultuj sie z dermatologiem zanim kupisz krem, ja slyszalam pozytywny o kremie na przebarwienia SVR CLAIRIE ok80 zl. * ISISPHARMA UNITONE 4 ALFA ok 70 zl.

Gość neestor4
acne derm za 20zł 20g i dermatix(krem na blizny, niestety drogi bo ok 250zł za 60g), szczerze polecam, mam gronkowca I cały czas okropne, ropiejące ranki, dzięki dermatixowi i acne dermowi moja twarz wygląda dosyć normalnie, po acne dermie twarz jst matowa i ogólnie ten krem nie przesusza skóry, no-scar jest dobry ale na bardzo świeżutkie blizny a na takie na pewno ci nie pomoze, a jak chcesz antybiotyku(skutecznego) to izotek(koszt miesieczny kuracji cdla osoby ważącej 50kg to ok 210zł), powodzenia w walce z trądzikiem i przebarwieniami

Gość brebo
polecam brevoxyl kosztuje 20zl i jest bardzo skuteczny ! :)

Gość rude to wredne
IZOTEK JEST STOSOWANY TYLKO WTEDY GDY ANTYBIOTYKI NIE POMAGAJĄ! pod ścisłą kontrolą lekarską!!!!!!!!!!!!!!! można sobie po nim wątrobe zepsuć! to nie jest lek, który bierze się ot tak, na własna rękę!