Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość close to the end

czy okres moze trwac 2 dni?

Polecane posty

Gość close to the end

Witam biore tabletki anty. Tym razem krwawienie z odstawienia nastapilo dzien pozniej niz zwykle i bylo krotsze i bardziej skape (2 dni). Ostani stosunek odbylam w pazdzierniku i mialam po nim 2 normalne obfitsze niz tym razem i dluzsze krwawienia. Co moze byc powodem bo bardzo sie martwie Test ciazowy wczoraj robilam, gdyz musialam zaczac nowe opakowanie hormonów i wyszedł negatywny.

Gość frewfrwef
Bałam tabletki antykoncepcyjne przez dwa lata i krwawienia stawały się w tym czasie coraz krótsze, czasem trwały tylko dzień - dwa dni. (Już się nawet bałam że z powodu hormonów tracę płodność.)

Gość frewfrwef
W każdym razie to co u ciebie na pewno nie wskazuje, samo w sobie, na ciążę. Uważam że nie masz szczególnych powodów do niepokoju.

Gość close to the end
no wlasnie, ale dla pewnosci zanim wzielam wczoraj nowe opakowanie, zrobilam test. ech czasem nasze kobiece organizmy nas niezle dezorientują. Ja bralam teraz w grudniu antybiotyki i mam dosc stresujacy okres, wiec moze cos spowodowalo tą sytuację. Ja juz biore yasminelle ponad 2 lata, wczesniej mialam przerwe, ale pzrez pzrerwa tez z 3 lata bralam hormony.

Gość frewfrwef
Pisałam ci o swojej obawie, ale okazała się nieuzasadniona. W ciążę zaszłam bez trudu, przy pierwszej próbie w jakiś czas po odstawieniu tabletek. A wcześniej, w trakcie zażywania hormonów, miałam właśnie takie krwawienia, czasem nawet tylko plamienia. Trzymaj się. :D

Gość close to the end
dzięki