Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola wakola

co świadczy o facecie który patrzy mi na biust ? proszę odpowiedzieć

Polecane posty

Gość ola wakola

mój szef na niego patrzy a wiem że jest dość wydatny u mnie czy mam biust zakrywać żeby nie wzbudzać zainteresowania ? co radzicie ? i co to oznacza że on tam sie gapi ? bo nie wiem :-O

Gość nie nie nie czekaj
ja bym pomyslala, ze podziwia piekno;)

Gość bez pseudonimu 31
to znaczy, ze to zdrowy chłop i mu się podoba Twój biust ale mało kulturalny, bo powinien to tak robić, żebyś się nie zorientowała.

co za idiotyczna odpowiedz- ma patrzec tak zeby sie nie zorientowala :D:D:D to moze ona niech nosi biust-dekolt tak zeby on nie widzial!! co za brednie...jak cos jest wystawione na pokaz to po to zeby sie patrzec-wszak po to wkladacie "dekolty" w przeciwnym wypadku nosila by golf :P

Nie wiemy, co o nim świadczy. Wiemy być może, jak świadczy o nim fakt, że patrzy na twój biust. Ale poza tym jesteśmy makaronem z zupypomidorowej i nie możemy wyrażać własnego zdania.

Gość ola wakola
noszę normalne bluzki koszulowe ale w biuście bluzka się naciąga i to może zwraca uwagę przy sweterku też mi się odznacza , staram się nosić takie dekolty żeby nie było wiadać kreski między piersiami a nie chce nosić żakietów bo w firmie jest ciepło i nie chce się niepotrzebnie spocić :-O to nie moja wina że taki mi biust urósł

Gość świadczy to o zdrowym
ciele pana szefa , no i prawidiłowa to zaiste reakcja :D

Gość żalisz sie czy chwalisz
:P

Gość to załóż raz bluzkę
przezroczystą i bez stanika. Może się napatrzy na zapas.

swiadczy o tym że nic poza biustem w sobie ciekawego nie masz :D:D:D

Gość Bzzzykacz
Świadczy o tym, że nie jest ciotą. :-P

Gość co to za różnica
sie odezwała mądra V34 :O facet zdrpwy jest, pod oczy mu biust podstawiasz to patrzy Niech patrzy:), tyle jego. A Ty się praca zajmij, bo lepiej, żeby doceniał Twoje inne niewątpliwe zalety (dla biustu Cię chyba nie zatrudnił)

ej pomarancza jasne że mądra skoro dokładnie to samo mówisz co ja tyle że oblekłas to w mase zupełnie niepotrzebnych słów :D:D:D Jesli chcesz aby zauwazono twarz to zakryj biust :D:D

Skoro chamsko patrzy ci w cycki, to znaczy że lubi duże... Ja też jak gadam z jakąś cycatką to bez zastanowienia patrzę się na cyce, lubię duże więc czemu się zmuszać do odwracania wzroku?