karten 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 ja tez uciekam na wekend tez mnie nie bedzie jedziemy nad morze :) pozdrawiam serdecznie buziaki ps. berbelku trzymam kciuki będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Czesc wszystkim :) poczytałam co pisałyście... w sumie to mnie to nie dziwi ze berbelka gin gada takie głupoty, bo ja na początku tez trafiłam na taka.... BERBELEK Ty sie Słońce nie stresuj tylko idź do innego lekarza... a jak nie to do szpitala !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 jest ktoś czy wszystkie wyjechały ...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Ja jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 jakie plany na majowke?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 pany zadne bo mój M pracuje :( pewnie do rodziców moich na grila pojedziemy. a Ty miałas wyjechac....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Niom i jedziemy tylko jutro:) do poniedzialku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 A jak sie czujecie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 czujemy sie dobrze :) tylko noc zapowiada sie nieciekawie, bo zaczeło sie troche błyskac, a ja panicznie boje sie buzy !!!!! M w pracy na nocce ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Kamilla czy Ty wychodzisz za mąż ????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Slonko nie wolno Ci sie denerwowac pamietaj o rybci:) ja na razie jestem wiec jak cos bede wspierac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 No tak 4 czerwca a cio?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 oj nic, super :) tylko nie wiedziałam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 dziewczyny jestem umowiona z ginem jutro o 8 w szpitalu a dziś wyjechał jeszcze z tekstem że powinnam już być na oddziale :( ma mi zrobić usg a dziś naparwde mówił że przy tak wyokiej becie widać musi być pęcherzyk:( a czy przy poronieniu konieczne jest zostanie w szpitalu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 lol :) wrzuc na nk jakies zdjecie gdzie brzunio widac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 jestes Słońce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 berbelek ja Ci mówie zmien lekarza bo ten jest cos nie teges .... !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 jutro nie znajde innego a sadzicie że może dać mi jeszcze tabletki na podtrzymanie ciąży??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 berbelku poczytaj co pisalysmy na wczesniejszej stronie:) Slonko zmien lekarza bo ten jest do dupy i moze zrobic krzywde naprawde! W kalkulatorze ciazowym wyszlo ze ciaza ma 5tyg. i dwa dni i beta jest dobra. On sam Ci powiedzial ze niewidzi dokladnie ale cos widzi i zeby stwierdzic poronienie to powinien zlecic powtorzenie bety zeby sprawdzic czy rosnie! A jakie mialas Usg?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 to co on mowie nie trzyma sie kupy !!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 kamilla miałam usg powcipne ale zrozum że on mi powiedział że skoro beta podan 5 tys to pecherzyk musi być widoczny dodam że nie mam juz plamień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 ale on nie widział nigdzie pecherzyka.... widocznie było za wczesnie .... nie panikuj spokojnie Słońce, po prostu uwazamy ze gin sam nie wiem co mówi !!!!!!!!!!! zrobisz jak zechcesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 chce jak najlepiej a sądzicei ze jutro 2 dni po ostatnim usg może być coś widać??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 nie wiem, ja byłam po tygodniu i był juz maciupki pęcherzyk... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 jak dla mnie to on nawet nie potrafil obliczyc w ktorym tyg. ciazy jestes bo uwaza ze niby za szybki przyrost i taka wysoka beta jest, jezeli jest pozamaciczna to wolno rosnie a przy poronieniu spada.Co do podtrzymania to leki powinien przepisac Ci kochanie juz dzisiaj!!! I mozesz pojechac do lekarza w szpitalu jezeli powiesz ze jestes w ciazy ok.5-6 tydz i zaczelas plamic zrobia Ci slonce badanie bez problemu a ten konowal u ktorego bylas moze naprawde zaszkodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 idę spać o ile zsnę bo tylko płaczę jutro sądny dzień boje się :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 tez uwazam ze powinnam jechac teraz do szpitala.... ten gosc cie nastyraszył moze niepotrzebnie... z takimi sprawami trzeba delikatnie, nerwy nie sa Ci potrzebne !!! a ja sie czujesz w ogole, jak temp ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 Ze powinien ok ale nie musi tak a nawet jak pozamaciczna to widzial by go po za macica np w jajowodzie a on nic nie widział a tak jak powiedzial ze prz becie ponad 5 tys. powinien widziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 tylko zeby sie berbelek nie obraził na nas.... martwie sie o nia, bo ja tez trafiłam na taka co nic nie widziała i powiedziała ze i tak poleci.... :( nikt nie chce tego usłyszec.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 ja bym dzisiaj na ostry dyzur pojechala jak pokaze bete i powie ze ma plamienia i czasem brzuch pobolewa( to mozna sciemnic zeby na pewno przyjeli). Nie ma opcji zeby jej nie przyjeli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach