berbelek1 0 Napisano Maj 4, 2010 ja sobie nie wmawiam tylko patrzę na to chłodnym okiem bo mam taki wewnętrzny niepokój że jesy żle :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 4, 2010 bylas na usg? gin widzial pecherzyk w macicy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 4, 2010 Niepokój masz jak każda kobieta w ciąży:):)Ja pamiętam swój z pierwszej ciąży...latałam do lekarza tak często że łatwiej by mi było u niego zamieszkać:):):).... A ja dziewczynki dalej się boję co z tym progesteronem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 4, 2010 byłam w czwartek nie widział w sobote widział ale nie pwoiedział mi czy w macicy czy nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 4, 2010 berbelku skoro gin zobaczyl pecherzyk to znaczy ze ciaza jest tam gdzie powinna byc i jest dobrze. wiec nie denerwuj sie juz. a plamienia czesto wystepuja w pierwszym trymestrze ciazy. niech gin da ci luteine albo duphaston i plamienia od razu ustana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 4, 2010 skoro widzial tzn ze jest ok, bo gdyby bylo poza macica to na pewno powiedzialby CI !!!!! a jesli uwazasz ze po wizycie i tak nic nie wiesz to zmien lekarza i to szybko !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 4, 2010 berbelku, ja Cię doskonale rozumiem, że się strasznie denerwujesz, też bym tak reagowała. Jednak trzeba mieć cichutką nadzieję na dobre wieści, nie można wszystkiego od razu przekreślać i nastawiać się na najgorsze. Myślę, że gdyby coś złego się działo, to pewnie lekarz by Ci powiedział na ostatnim badaniu (chociaż tak jak dziewczyny pisały, nie poszłabym chyba już do niego). Odesłał Cię do domku, więc nie widział zagrożenia.Tak to widzę. Kochana, wiem że się stresujesz, jednak to nic nie zmieni, musisz jakoś wytrwać do popołudnia i spróbować się choć troszkę uspokoić, dzidziusiowi to jest też potrzebne. :) widzisz słońce, jesteśmy tu wszystkie z Tobą i trzymamy mocno kciuki, żeby Twoje obawy okazały się bezpodstawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 4, 2010 Szarlotko ja tez sie za WAMI stęskniłam :):):):) No ale musiałam byc u rodziców w tym tygodniuy bo moja mama znowu była 3 dni w szpitalu wiec pomagałam. Teraz juz w domciu jestem, chce kleic wszystkie zdjecia moje i meza do jednych albumów, wiecie taki album rodzinny :P:P:P Juz dwa albumy zakupiłam :) Ale pewnie braknie miejsca :) No u mnie tak jak pisąłam 89 dc :( Nic nie widac @ wiec czekam... Wizyta 2 czerwca... Narazie odkładam na nia kaske i tak naserio to od wczoraj zaczełam zbijac troszke tłuszczyku bo musze... No i w zaleznosci co mi powie i ile trzeba bedzie czekac z leczeniem to moze zaczne szukac jakiejs pracy na pół etatu, jak bedzie trzeba jeszcze sie leczyc długo... Kamilla usmiech poprosze :P Berbelku bedzie dobrze! Naprawde wiele kobiet ma plamienia czy upławy w ciazy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 4, 2010 a tak w ogóle dziewczynki, to jestem pełna nadziei, dziś pojawił się śluz przeźroczysty i rozciągliwy, lekko boli podbrzusze i jajnik, więc przytulańce muszą być obowiązkowo!!!! Chyba owulka się zaczyna więc działamy do 25 dc. Aż się cała trzęsę, bo taka szansa przede mną :P hehehe. Walnijcie mnie, bo mi chyba odwala. Czekająca, fajnie że już jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 4, 2010 a ja musze jeszcze czekac na staranka bo dopiero 4dc i @ powoli maleje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 4, 2010 WERNA no to do dzieła :) U nas były mega przytulance przez weekend no ale u mnie to nawet mowy nie ma o owulacji :( Poczekam, pójde do tej lekarki i zobaczymy... Justys @ napewno lada dzien sie skonczy :) I ruszysz do dzieła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 4, 2010 justyś, no to już bliżej niż dalej :D Najbardziej się wkurzam, że mam takie długie cykle.... nie mogły by być 26 dniowe? Tyle potem trzeba czekać.... No ale cóź.... Taki los mnie spotkał :P Zastanawiam się tylko, czy ten śluz oznacza już owulkę, czy ona dopiero będzie? Nie znam się na tym za bardzo... Jak myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 zaraz wyjde z siebie i stane obok wrrr nienawidze mojej tesciowej tluk nie potrafi zrozumiec ze jak placi sie pozyczke nie w terminie to trzeba oddac odsetki karne i koszty za monity w dodatku ten kredyt byl na nas wiec h..j nie dostaniemy juz nic w tym banku. WRRRRR:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 4, 2010 a bo ja tam wiem czy mam w ogóle owulację....... też tego nie wiem... liczę na to, że mam..... no bo jakbym nie miała no to lipa nie? Nie chce narazie o tym myśleć, jak po roku nic się nie wydarzy ,to pójdę na badania. Jestem dobrej myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Wernus ja mam cykle 24,25 dni na przemian i plodne dni zaczynaja sie juz u mnie zaraz po krwawieniu tak jak gin twierdzi ale i tak sie dluzy.... Teraz czekam do 17.05:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Dobra ide bo znow zageszczam atmosferke na forum i nikt sie nie odzywa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 4, 2010 Kamillko nie denerwuj sie tak !!!!!! Werna no najlepiej zeby te cykle były idealne no ale cóz poradzic... Nie ma lekko ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 4, 2010 Kama, teściowe to są czasem faktycznie jak z księżyca..... Aczkolwiek ja na moją nie mogę narzekać, bo widzimy się raz na dwa tyg. więc jestem mile widziana itd :) A w ogóle to nie masz tak źle, ja muszę czekać do 25-go, więc mam gorzej nie? :) no, właśnie, a jak Wam idą staranka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 4, 2010 werna ja cie rozumiem bo moje cykle sa 32-36 dni wiec dlugasne:( ale moze po clo sie skroca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Czekajaca ale jak tu sie nie denerwowac. Czlowiek wzial jej pozyczke na wlasne konto i nie dosc ze nie placila w terminie to jeszcze nie chce zaplacic za odsetki karne i monity:( przez nia nie dostaniemy juz kredytu w tym banku:( a nie powiem ze by sie teraz przydala przed slubem:( nawet sie do iej nie odzywam bo bym ja chyba zabila:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 4, 2010 Kama, hej, kaj leziesz?????? Pisałaś do mnie, żebym przybyła z odsieczą i troszkę optymizmem pozarażała, a Ty chcesz się ulotnić? NO niedoczekanie Twoje :) nie pozwalam, meldować mi się tu do raportu, już! Czy ja tu muszę zawsze ludzi do pionu sprowadzać??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Wernus tak jak pisalam z M nie mamy problemu i przytulanki sa obowiazkowe;) tylko ta tesciowa psuje wszystko:( jeszcze miesiac i sie wyprowadzimy... dzieki bogu bo oszaleje i zamkna mnie w tworkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 4, 2010 s28 ...................24............7.................25.04 ......Warszawa evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg madziek1983.......27..............4..................30.0 4 IRL malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg Joanka 30............29............3...................5.05.......W awa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice Kamilla23............23...........4...................17. 05.......Wawa kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra wiolkcia..............28............13.......... .....23. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... justys1818...........21...........6.............ok.31.05-1.06......Żywiec mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ..????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............ 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ...........?????? berbelek1 ........18.03.2010r. ........????????????????..........????? udalo mi sie wyliczyc mniej wiecej termin @. chyba ze po clo owulka bedzie wczesniej to wtedy zmienie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 4, 2010 a zmieniając temat, Ty nam się tu Kama nic nie chwalisz tym swoim ślubem!!! Niby nasza koleżanka, a nawet sukienki nam nie opisze, albo zdjęcia nie wyśle. :) Poopowiadaj trochę, bo ja np. jestem ciekawa, uwielbiam śluby, wesela, więc CZEKAM!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Bo sukni jeszcze nie ma, a slubem sie nie chwale bo nie ma czym. Cywilny i obiad dla radziny nic wielkiego:( Suknia jak bedzie na pewno sie pochwale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 4, 2010 a bedziesz miala biala balowa suknie czy raczej cos skromnego i eleganckiego bo wkoncu to przyjecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 4, 2010 dobra, ja się już nie odzywam , bo widzę że Kamilce jednak humoru nie poprawię...... idę se! Może zaś później przylezę, jak się nastroje poprawią. P.S. Czekająca fajne zdjątka, widzę że słoneczko dopisało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 4, 2010 Tak WERNA ale to foteczki z konca kweitnia :) Bylismy w poprzedni weekend w górach, a teraz to pogoda katastrofa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Suknia raczej skromna poszaleje przy koscielnym;) A TAK WOGOLE TO MYSIU NASZA KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI IMIENINEK ZDROWKA I ZEBY WSZYSTKIE TWOJE MARZENIA SIE SPELNILY!!!! A W SZCZEGOLNOSCI TO JEDNO :) SCISKAM CIE MOCNO I DLA CIEBIE SLONECZKO!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Dobra nikogo na razie nie ma to mykam i bede pozniej Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach