Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Berbelku no ja tez bym jechała na ta wizyte do profesora. A o której masz wynik Bety ? Kamilla co sie stało ???????

Nie bede sie pchala na sile przez zycie:( nawet w ciaze nie moge zajsc choc niby nic mi nie dolega:( nie chce mi sie nawet pisac wybaczcie

Lece kończyc zupke jarzynowa i ide pojezdzic na rowerku a potem bede kleiła zdjecia do albumu wiec zajrze do WAS dopiero wieczorem! Narazie!

pa czekajaca :) berbelku no to super ze wizyta u profesora tak szybko... daj znac jak najszybciej, jak obierzesz wyniki !!! Buziaki dla Ciebie :)

Kurcze nienadazam za wami... :P Berbelek nic juz nie bede pisac na twoj temat, tylko tyle ze jestem z Toba i dalej mocno zaciskam kciuki!!! Patrze, ze jakies doly lapie co chwila kogos... eh takie to juz nasze porabane zycie. Jak nie urok to sraczka... U mnie teraz okres drak. klotni i nieporozumien z mezulkiem, on swoje ja swoje, Niunka swoje :P Plakac sie chce, ale trzymam sie jakos...

hej NowaTu :) no niestety dołki coraz częście dopadają dziewczyny... bardzo mi żal berbelka, sama nie wiem co o tym myslec.... :( a Ty czemu sie kłócisz ...?

Nerwusek u nas to o same glupoty. Kupilismy nowe loze i wielka klotnie gdzie ma stac. moj maz to tylko- Akwrium musi byc pieknie widoczne, kino domowe musi dawac efekty!!! Kij, ze nie ma gdzie nogi postawic!!! Mowie, swoje on swoje, balagan w mieszkaniu od 5 dni, prosze zeby wzia jeden dzien wolnego, a on ze nie moze i dupa, siedze w koncie zasypana. jak zaraz sie nie wkurze i sama tych mebli nie poustawiam to chyba sie niedoczekam!!!

Kamilko, ale co się stało? dlaczego nie chcesz się z nami tym podzielić? mówimy sobie przecież wszystko i się nawzajem wspieramy, więc jak będzie????? Widzę, że jest ktoś zainteresowany, zobacz sobie na Twój wątek.....

NowaTu no niby głupoty .... ja ze swoim tez sie kłóce :P humorki mam straszne ... ! a jak Niunia sie czuje ?????

Niunka chyba dobrze :) Czasami fajnie kopnie, a czasami laskocze... Za 2 tyg poznamy plec i wtedy zaczne sie ogladac za wyprawka :)

Szarlotka a jak u Ciebie, @ za 4 dni?? Mam nadzieje, ze sie zablaka i nie przyjdzie... A jak samopoczucie?

NowaTu ktory tydzien u Ciebie? bo u mnie 9 ... i powiem Ci ze denerwuje sie czy wszystko będzie dobrze... szarlotka tez bedziesz miała i M bedzie miał dosc ! :P

U mnie polmetek 20tydz :)... strasznie sie denerwuje musze zadzwonic do kliniki i umowic sie na USG prenatalne 3/4 D i az strach mnie ogarnia, mam nadzieje ze Niunka poszla w rodzicow i jest zdorwiusienka i nic jej nie dolega.

a to sama sie umawiasz na takie badania? lekarz prowadzacy Cie nie kieruje ...?

Kilka dni i tyle zmian.. Witajcie dziewczyny, Berbelku czytałam posty w pracy i zaciskałam zeby, żeby sie nie popłakać, strasznie Ci współczuję, ale zgadzam się z innymi dziewczynami, lekarz lekarzowi nierówny, idz do innego. Nie poddawaj się!!!!!! Kamilko najważniejsza jest MILOSC, reszta to tylko dodatek! A myśleliście o pożyczce?

nie bo ono jest refundowane dla kobiet po 35r.z. a ja sie umawiam sama prywatnie

NowaTu @ ma być od dzisiaj do soboty.....jak narazie nie mam plamień....brzuszek mnie nie boli....cyce jak zawsze więc nic nowego:(:(.....tak jak wczesniej pisalam dziewczynom tylko ten progesteron dziwny i to że mnie jajnik tydzien po owulce napierdalał:):):):)

Szarlotka no to dopoki nie ma @... jest nadzieje... Mam nadzieje, ze twoja Corcia doczeka sie wreszcie rodzenstwa :)

Gość lanos
Pytanie do dziewczyn :jak to jest gdy Wasz partner kończy w Was w środku bez gumek?oczywiscie gdy dziewczyna bierze tabletki anty lub stara sie o bobasa :) sorry że tak pytam ale zaciekawilo mnie to jak to czują dziewczyny/kobbiety :)pozdrawiam

Dziewczyny a jak reagujecie na płacz dziecka ...??? ja to jestem stroszek i panikara i płacze razem z dzieckiem..... :(