Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Normalnie grobowa cisza........ HALLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOO ???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Dziewczynki z pogody korzystaja:) a ja wlasnie z pracy wrocilam:/ Po drodze w arkadii zrobilam zakupy i ledwo zyje na szczescie glowa mnie nie boli ale musialam wziasc proszek bo az mi niedobrze bylo tak nasuwała:( Ja za kawke dziekuje bo nie pijam wogole jej:) Czasem jakies latte machiato :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Witam Witam i o zdrowie pytam :):):) co tam Dziewczynki u Was ??????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 hej. a co u ciebie? dawno sie nie odzywalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 hej justys. u mnie jakos tak w miare... wrociłam do pracy, dół powoli mija... teraz byłam na weselu u siostry, popiłam, pobawiłam sie, potancowałam... :) Przepraszam, ze sie nie odzywałam ale po co miałam smucic... ale czytalam Was troche... widze ze ostatnio mało osob sie udziela... a co u Ciebie Maleńka ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 no u mnie tez lekki dolek bo juz wiem ze sie znow nie udalo..... dzieje sie to co w poprzednim cyklu wiec wiem ze nic z tego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 justys skad czarne mysli.... ? gdzie pozytywne myslenie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Justys slonko nie wolno tak myslec!!!! Berbelek tez byla pewna ze @ przyjdzie i miala takie same objawy jak co miesiac a jednak test pokazal 2 kreski i Rybcia jest, wiec kochanie prosze mi sie tu nie dolowac:* Ściskam:* Nerwusku widzialam fotki na nk ślicznie wyglądałyscie i w koncu usmiech na buzi:* A jak tam z M sie uklada? dogadaliscie sie? Jak nie chcesz nie odpowiadaj slonce zrozumiem:* Tulkam:* A sluchajcie jedna dziewczyna zaklada forum o ciazach itd. musi byc rejestracja wiec nie bedzie pomaranczowych:) Moze przeniesiemy sie tam? Co Wy na to? Buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 kama z M juz dobrze :) duzo rozmawiamy... a co to za forum ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Typowo ciazowe:) O starankach badankach i calej reszcie:) Jak chcesz to na maila wysle adres bo tu nie wolno:) Moze sprobujemy nikt nie bedzie sie nam wcinal z docinkami a teraz sporo bedzie bo wakacje i nastolatki maja wolne... Super ze z M juz dobrze:) Rozmowa duzo daje :) U Nas tez bardzo pomaga :) Od kad M sie otworzyl i zaczal mowic co czuje mniej sie klucimy i ogolnie tak fajniej jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 kama to wyslij mi na nk ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Spoxik:) Forum dopiero zaczyna swoja dzialalnosc i bedzie uzupelniane ale moze byc fajne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romualda18 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 witam was moje drogie.Jestem tu od niedawna a wy mi chcecie uciekac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Zabierzemy Cię ze soba:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klasaSSS Napisano Czerwiec 29, 2010 Witam, mam pytanie. Ostatnia miesiaczke mialam 31.05 , cykl mam 28- dniowy. Kochalam sie z mezem 12 dnia cyklu. Staramy sie o dzidziusia. Dzis powinnam dostac @, jednak jeszcze jej nie dostalam. Jak myslicie, czy sa szanse ze zaszlam w ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romualda18 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Bardzo sie ciesze.Fajne klimaty tu macie i naprawde jestescie ze soba blisko a to sie wlasnie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romualda18 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Ja mysle ze szanse sa i jezeli nie dostaniesz w ciagu kilku dni@ to zrob test.Pogoda tez dziala na nas i czasami nam miesza w organizmach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Romualda jak sie przeniesiemy bedzie jeszcze fajniej:) A zzyte jestesmy bo mamy taki sam cel, mezowi czy chlopakowi nie mowi sie o sluzie czy innych tego typu sprawach:) po za tym dzielimy sie smutkami i radosciami zycia codziennego i jak wbija sie jakas zolza i jedzie po nas to zageszcza sie trochi atmosferka. Nie wiem czy czytalas poprzednie kilkaset stron ale uznano ze jestem toksyczna osoba itd. Na jakiej podstawie nie mam pojecia, moze dlatego ze narwaniec jestem i za nim pomysle to napisze no ale taka ma uroda:) Staram sie podnosic kazda z dziewczynek na duchu z wzajemnoscia:) I takie cos potrafi podbudowac:) wiec jak cos to zabierasz sie z Nami slonce :) Im nas wiecej tym weselej :) Forum dopiero zaczyna działalnosc ale sie rozkreci:) i bez rejestracji nikt nie wejdzie i nie bedzie obrażal jak to tutaj sie zdaza:) KlasaSSS slonce jezeli spoznia sie @ to jutro z pierwszego moczu powinien juz tescik wyjsc:) A jak sie ogolnie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Dobranoc:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romualda18 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Zgadzam sie z toba.Napewno z wami sie przeniose.Czytalam wpisy i powiem ci ze strasznie sie zdziwilam ze sa ludzie kturym przeszkadza nasza dyskusja.Mysle jednak ze to trzeba im wybaczyc bo nie rozumieja istoty naszego problemu. POnad tydzien temu robilam sobie test i wyszedl negatywnie ale po 2 dniach pokazala sie ledwo widoczna 2 kreska.Niewiem co mam myslec.5 mam dostac@ i juz chodze jak na szpilkach.Wiem ze niema sensu teraz robic testu i musze czekac tylko ze ja nie przestaje o tym myslec.Dostalam w prezencie piekna czerwona posciel od mojego partnera i umowa jest taka ze gdy zajde w ciaze to w tej czerwieni mu to powiem.Czasami jak na nia patrze to odlatuje bo wyobrazam sobie jaki on bylby szczesliwy jak z pracy przyszedl by do domu i ja zobaczyl rozlozona.Nie trzeba byloby slow.Boze jak ja czasami o tym marze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Czesc slonce:) Uda sie zobaczysz jak nie tera to nastepnym razem;) Podstawa to pozytywne myslenie:) a co do reakcji Twojego M to wcale sie niedziwie bo skoro jest z kobieta ktora kocha i dowie sie ze bedzie mial z nia dziecko to nie ma innej opcji i na pewno bedzie happy:) Przylapuje mojego mezusia jak ukradkiem przyglada mi sie z usmiechem na buzi :) albo kiedy sie przytula glaszcze po brzuszku:) On tez odlicza na pewno dni do mojej @ ktora ma byc 11.07 i mimo ze o tym nie mowi jego gesty i zachowanie pokazuja jak bardzo bedzie szczesliwy jak nam sie w koncu uda:) Postaraj sie slonko czyms zajac zeby nie myslec a ja trzymam mocno kciuki zeby do Ciebie @ nie przyszla i twoj M bedzie najszczesliwszym facetem na ziemi:) A co do tych postow to szkoda slow niestety jak ktos nie odczuje na wlasnym tylku tego co My czujemy gdy @ przyłazi to nigdy Nas nie zrozumie i bedzie drwil.... I na takich trzeba miec slonko W.Y.J.E.B.A.N.E:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 hej mam chwilke to pisze zaraz jade na narade do pracy. widze ze w przyszlym tygodniu wiele dziewczyn bedzie testowalo. :) ja tez powinnam dostac @ ok 6 lipca ( chyba bo ostatnio to nic nie wiadomo u mnie, gdzies chyba przez nerwy mi sie rozlegulowalo ). kobitki nie lamac mi sie tu prosze. justys ty zawsze wszystkie podtrzymywalas na duchu a teraz co ?? bunt jakis mi tu wprowadzasz i sie lamiesz. ja ci sie tam zaraz pobuntuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 kamila co ty tak wczesnie to ja pisze o poranku :P a ty mi sie tu wcinasz ha ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 :D Ninus zmieniamy kwaterke i na inne forum bedziemy smigac co Ty na to? A nie spie bo cycochy mnie napier.... ze spac nie moge:/ ********************************************************* **************************** nick..............wiek.........cykl starań......data@....... ...miasto ********************************************************* **************************** _rebeka_..........27.................9..............23.06 .......włocławek dzidzi23uk........23................11..............23 .06.......uk romualda18.......36.................9...............25.06 ... ....wabrzezno szarlotka80.......29.................7...............29.0 6.. .....Gliwice nadi8...............23...............14...............03. 07. .....Jelenia Góra xmonikax24.......25........11-1 po poronieniu....04.07.....ostrów wlkp justys1818........21.................7................06. 07. ....Żywiec mysia owsia.......26................10...............05.07......Br zesko Czekajaca1984...25.....5mies(przerwa Yasmin)...5-11/07...Tychy Kamilla23...........23.................7................1 1.0 7.........Wawa wiolkcia............28................15................1 8. 07.......Zabrze Joanka 30..........30.................5................19.07....... Wawa kolokokta..........24.................6.................? ??? ?.......Wrocław karten..............28..................5................26.0 7.......j.góra ********************************************************* *************************** ++++++++++++++++++++++++Brzuchatki+++++++++++++++++++++++ nick...........tydzień ciąży .......termin porodu.....płeć............... ********************************************************* *************************** NowaTu24.........24tc...............24.09.2010...... córcia (Patrycja) sat.................19tc...............14.11.2010.......d ziewczynka Lajla_ie............?????...............?????????????.... ... ?????? berbelek1 .........?????..............02.01.2010........?????? werna26...........?????...............????????????....... ..?????? ********************************************************* *************************** Jak Ci sie kochanie tabeleczka nowa podoba? A wogole to slonce zaraz dostaniesz opr. wpisuj sie do tabelki i to migusiem i nie chce slyszec odmowy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 hej dziewczyny. no dzis juz 28 dc, czyli jeszcze 6 dni i wszystko bedzie jasne. jajnik spuchniety nadal i zaczyna juz bolec:( dziewczynki wybaczcie moje chwilowe zwatpienie ale ja poprostu czuje ze ten cykl nie jest tym ciazowym. jak bylam w ciazy to czulam to od poczatku, jakies przeczucie mialam ze jest a teraz nic. nawet moj M jak wczoraj zobaczyl ze ten jajnik taki wielki sie zrobil jak ostatnio to posmutnial:( ale nie martwcie sie bo u mnie jest tak ze teraz smutek a potem znow energia do dzialania:) wiec jakos musicie przezyc te kilka dni w ktorych bede w niezbyt dobrym humorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 kama ale moze pierwsze zobaczymy jakie jest to nowe forum. no i jak chcecie dac wszystkim link do tego forum jak niektore dziewczyny zagladaja tu dosc rzadko ale tez powinny miec namiary na nowe forum. mi wyslij na maila: justys1818@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidzi23uk 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 hej wsyztskim dlugo nie pisalam bo ta PRACA mnie wykonczy :d 4 dni 12 h robilam;p wiecie co wam powiem dostalam ta cholena @ w piatek mialam straszn ebrudy i 0 krwi w sobote normalny okres a w niedziele juz po okresie sladu nie bylo;/ wiec juz zaczynamy kolejne staranka :d ojj nie moge sie poddac a co u was ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Justys nie moge dawac linku tamtego forum tutaj:) Jak bedziemy sie juz calkiem z tad Wszystkie wyprowadzac to napiszemy info i dam mojego maila:) juz Ci wysylam slonko link:) I poprosze o usmiech;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Justys wyslalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 WITAM!!!!! Kamilak to ja tez poprosze o linka. A to forum prywatne bedzie ?????? Mój mail: czekajaca1984@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach