Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Hej ja juz sie zalogowalam na nowym forum pod nikiem Anja :) A teraz uciekam do bratowej po ciuszki po bratanicy :) Milego wieczorku :)

HEJ SŁOŃCA MAŁE INFO DLA TYCH KTÓRE JESZCZE NIE WIEDZA:D PRAWDOPODOBNIE PRZEPROWADZAMY SIE NA INNE FORUM JEŻELI MACIE CHĘĆ PRZENIEŚĆ SIE RAZEM Z NAMI PISZCIE NA kamcia818@tlen.pl I PODAM WAM LINK DO FORUM :D

nerwusku mamy nowe forum. podaj maila albo napisz do kamila to ci da link, reszta dziewczyn juz sie przeniosla:)

najlepiej w dniu @ jak chcesz to Zaprazszam na drugie forum gdzie piszemy :) Napisz do mnie na email kamcia818@tlen.pl i przesle Ci link bo tutaj nie wolno:P

mialam nic nie mowic,to wasza sprawa,ale szkoda,ze sie przenioslyscie...tu zaczynalysmy,tu sie poznalysmy,tu sie wspieralysmy...bylysmy latwo dostepne dla siebie samych i dla innych przypadkowych kobiet,ktore potrzebowaly naszej pomocy,dobrego slowa lub zwyklej rady... gratuluje kamila,zniszczylas ten topik :( juz nikomu nie pomozecie... pamietacie jak zaczynalyscie tu pisac?niepewnie,przestraszone i pelne nadzieji?pamietaci jak teszta dziewczyn z otwartymi ramionami wa przygarnela?i ta ulga,ze jest ktos kto zrozumi wasz problem...nie bylyscie juz same...teraz dzieki tobie kamila wiele dziewczyn nie otrzyma wsparcia,ktore ty otrzymalas od nas wszystkich jak cie przyjelysmy... dziekuje za zniszczenie tego co innym pomagalo...kamila dziekuje w imieniu innych dziewczyn,ktore tu przyjda w poszukiwaniu pomocy...

fakt dobrze wspominam to jak tu pierwszy raz napisam zechecona przez nerwuska, i z sentymentem zawsze jak wlaczam kompa to sprawdzam czy tu jeszcze ktos cos pisze. roznie tu bywalo ale zawsze kazdy mogl o cos zapytac tylko raz i wiecej sie nie pokazac. wolalam to kafe, ale tam tez nie jest zle, wiekszosc dziewczyn sie przeniosla wiec mi nie pozostalo nic innego jak zrobic to samo.

Sorysat ale ja nikogo na sile nie zmuszalam zeby sie przenosil ja zaproponowalam cos a dziewczyny sie zgodzily wiec nie wiem czemu roscisz do mnie pretensje..... Dziewczyny umieja myslec i same podjely ta decyzje.....

HEJ SŁOŃCA MAŁE INFO DLA TYCH KTÓRE JESZCZE NIE WIEDZA PRAWDOPODOBNIE PRZEPROWADZAMY SIE NA INNE FORUM JEŻELI MACIE CHĘĆ PRZENIEŚĆ SIE RAZEM Z NAMI PISZCIE NA kamcia818@tlen.pl I PODAM WAM LINK DO FORUM

mysiu ja zaproponowalam tylko ze wzgledu na takie wpisy jak ten pomaranczowy powyzej.... tam nikt nikogo nie obrazi a jak nawet to bedzie zbanowany a post usuniety. Nikogo nie zmuszalam jak dziewczynki by nie chcialy to zostalo by po staremu.....

HEJ SŁOŃCA MAŁE INFO DLA TYCH KTÓRE JESZCZE NIE WIEDZA PRAWDOPODOBNIE PRZEPROWADZAMY SIE NA INNE FORUM JEŻELI MACIE CHĘĆ PRZENIEŚĆ SIE RAZEM Z NAMI PISZCIE NA kamcia818@tlen.pl I PODAM WAM LINK DO FORUM

masz racje kama to jest wolny swiat,wiec dlaczego tak krytycznie patrzysz na pomaranczowe wpisy,bo sie z nimi nie zgadzasz,bo sa plytkie?bo sa inne? i co z tego...kazdy ma prawo napisac co mysli i wcale nie musisz sie z tym zgadzac...wolnosc slowa...czyli na to nowe forum beda mialy wstep tylko osoby o takich pogladach jak ty?kto bedzie wyznaczal granice przynaleznosci? przeszkadza ci,ze ktos napisal ta glupote o ivf? i co z tego,ignoruj takie rzeczy...zawsze bedzie ktos kto inaczej patrzy na sprawe niz my i z tego powodu chcesz mu zamknac usta? to po co nam wolnosc slowa,demokracja itp? bo z tego co napisalas to wynika,ze "przygarnelyscie"mnie,bo mam podobne poglady?czyli jak bym miala troche inne to juz nie pasuje? wiecie co,to bez sensu...zegnam sie z wami,zycze powodzenia i bawcie sie dobrze...

sat kazdy moze miec wlasne zdanie ale wypowiedzi typu "zadufane w sobie zdziry!" nie naleza do przyjemnych Nie odcielysmy sie podalam rowniez email pod ktorym podam link do nowego forum i jezeli ma ktos zyczenie to niech napisze, Ciebie rowniez zapraszamy:) Nawet Nowa pisala. Do tego odezwala sie do mnie dziewczyna ktora sledzi nasz temat ale nic nie pisze a rowniez ma podobne problemy i podalam jej link bo o to prosila, tam rowniez bedziemy pomagaly ale nikt nie bedzie Nas obrazal. Ja dalam pomysl a dziewczyny go podlapaly. Topic nie przez moj pomysl upadl bo sama tego tematu nie tworzyłam. Jezeli chcesz to napisz na kamcia818@tlen.pl i podam Ci link. Podala bym tutaj ale niestety jest to zabronione....

sat slonce i nie chodzi o poglady bo kazda ma inne chodzi o obrażanie przez pomaranczowe osoby. Napisz na kamcia818@tlen.pl i podam Ci link dziewczynom bedzie na pewno milo jezeli wpadniesz tam czasem

samira chandra sekta raczej nie jestesmy a jak masz zyczenie napisz na mail kamcia818@tlen.pl i podam Ci link tutaj regulamin tego zabrania

sat zawsze mozna udzielac sie na obu forach. ja bede tu zagladac tu zaczynalam swoje starania i mam nadzieje ze tu je zakoncze :P

Dziewczyny mozna i tutaj zagladac i pisac na innych forach przeciesz! Zapraszamy chętnych bo im wiecej nas tym wieksze wsparcie!

HEJ SŁOŃCA MAŁE INFO DLA TYCH KTÓRE JESZCZE NIE WIEDZA PRAWDOPODOBNIE PRZEPROWADZAMY SIE NA INNE FORUM JEŻELI MACIE CHĘĆ PRZENIEŚĆ SIE RAZEM Z NAMI PISZCIE NA kamcia818@tlen.pl I PODAM WAM LINK DO FORUM BO TUTAJ NIE MOGE:)