Totoroo 0 Napisano Lipiec 9, 2010 Tak. To podobno nastawienie jest najważniejsze i w końcu się uda. Też staram się wyluzować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 9, 2010 Cięzko jest wyluzowac i nie myslec ;) ale da sie to zrobic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaamiiii 0 Napisano Lipiec 9, 2010 Czyli muszę zmienić nastawienie. Mam nadzieję, że wyniki będę miała w porządku. O mojego faceta się nie martwię bo jedną dzidzie już ma.. Więc albo coś ze mną jest nie tak, albo to przez to nastawienie. Niech tylko wróci z Niemiec to go dopadne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość www_pizamy24_pl Napisano Lipiec 9, 2010 Polecam seksowne haleczki, skąpe piżamki. Przydadza sie przy staraniach o dzidziusia :) Wszystkie produkty są bardzo dobrej jakosci, nie chińskie. Polecam i zapraszam na zakupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 9, 2010 czasem wlasnie nastawienie ma taki skutek, ciesz sie slonce sexem a wszystko sie ulozy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Lipiec 10, 2010 hejka wszystkim. u mnie nic się nie zmienia więc wpadłam Was poczytać i się przywitac :):):):) ściskam Was mocniutko i miłego weekendu życze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 11, 2010 http://bobovita.com.pl/galeria/52068 Jestem wdzieczna za kazdy glos Dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Totoroo 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Powiecie mi dziewczyny kiedy najlepiej współżyć przyjmując, że owulację powinnam mieć 13 lub 14 dnia cyklu? Podobno co dwa dni? ale dokładnie nie wiem. Wiem, że na pewno nie codziennie, żeby nie osłabić plemników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Lipiec 12, 2010 tatoro dokładnie co 2 dni najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Totoroo 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Oby się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaamiiii 0 Napisano Lipiec 12, 2010 totoroo życzę powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Hej slonca :) Przytulanka musza byc co 2 dni :) M moze tez brac kwas foliowy na poprawienie plemniczkow :) ps. jezeli moge to prosze o glos :) Link podany jest w stopce:) Dziekuje bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Lipiec 12, 2010 a ja proponuje przytulania wtedy kiedy jest na nie ochota. :) kobiety a czy u was tez taki upal? u mnie sa 33 stopnie w cieniu. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Lipiec 12, 2010 nina czemu tu jestes a tam na forum nie ?? Znaczy nie wiem czy nie bo tylko tak zrozumialam z postow... Nie bylo mnie 3 dni i jakies zmiany :P U mnie tez skwar makabra.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Lipiec 12, 2010 tu mi jakos po drodze :) jestem tylko tak przelotem. to forum to nie moja bajka, nie na to liczylam ja rozumiem ze dziewczyny cierpia i staraja sie wspierac ale ja nie umiem rozmawiac caly czas o tym samym, to mnie nudzi. i zachowanie kilku osob mnie drazni nie chce wprowadzac niezdrowej atmosfery dlatego sie wycofalam z tamtego forum. tu czasem bede zagladala ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Nina to o bzdetach mozesz ze mna pogadac :D uwielbiam pierdolenie o chopenie hehe... Dzis np. baba w sklepeie chciala mnie wykiwac na 10zl!!!! Ale nie dalam sie kazalam jej sie rozliczyc i wyszlo ze ma 10zl na plusie w kasie... przeprasila, ale najpierw stanowczo mowila ze dalam jej 10zl a nie 20!!! A teraz lece na poczte wyslac foty mojej mamie bo czeka na nie i czeka a one u mnie na polce kurzem zarastaja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Lipiec 12, 2010 hej dziewczyny. ale skwar:( juz nie moge. bylam na malych zakupach i troszke sie opalalam. a teraz to mi sie nawet nosa na pole nie chce wystawic bo tak goraco. pozdrawiam wszystkie dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Lipiec 12, 2010 WITAM! Wróciłam z gór, pogryziona przez końskie muchy! Feeeeee! Mam wielkiego bąbla na nodze, goracy, napuchnięty, ech! U mnie tez tropiki !!!!!! Byłam na zakupach to cięzko było mi przyjść spowrotem z cięzka siatką! :O:O:O Na wadze mnieJ o 900 gram :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Ja tez tutaj zagladam :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Lipiec 12, 2010 widze ze tu tez cicho:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Justys to przez ta pogode :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Lipiec 13, 2010 witajcie staraczki :) jak tam pranko? nie zapomnijcie o zimnych okladach dla panow...zolnierzy nie mozna przegrzewac :P u mnie stara bida,dzis zaczelam szkole rodzenia...scielam wlosy i zrobilam sliczne brewki:P a taki to pracowity dzionek mialam... a jak wy sie czujecie,nie liczac zmeczenia od upalow? pozdrawiam was goraco i trzymam kciuki z kolejny cykl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Lipiec 13, 2010 helołka:):):):):) tak upały wielkie i chetnie bym nam wode pojechała ale raz ze pracuje a dwa M ma półpascca i nie mozemy się plumkać a nawet nie powinien wychodzić. jak na złośc wszystko.ale licze na to iż w czawtrek posiedze w ogródku, pobawie się z grządkami i skorzystam ze słoneczka. tylko musze się wypsiukać czyms na komary bo tam nieziemsko atakują. a tak pozatym z biologii to czekam na @ i oby się chociaz o dzień dwa spóźniła bo ostatnio przyszła za wczesnie i nie pasuje mi teraz data laparo. więc trzymajcie kciukaski o lekkie opóźnienie u mnie :):):):):) sat ja tez obciełam włoski jakiś niecały miesiąc temu i teraz są króciutkie:( wole jednak długie- ale musiałam ściąć bo były w fatalnym stanie. no i zapisuje się u Ciebie na przejęcie Twojego brzuszka po Twoim porodzie :):):):):);) ściskam Was wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Lipiec 13, 2010 WITAM U mnie 4 dzien kolejnego opakowania Yasmin. Upały niemiłosierne!!!!!!!! :( Normalnie stopic się mozna !!!!!!!!!!!!!!! :O:O:O No tak frekwencja teraz słaba na forach bo upały i urlopy. Sat no tak żołnierzyków nie mozna przegrzewać wiec najlepiej luźna bielizna w takie ukrop:) A TY jak sie czujesz? To fajnie ze miałas co robic :) Ja aktualnie zapuszczam włoski, miałam juz tyle krótkie ze juzm mam serdecznie dosyc :):):) Wolkcia to trzymam kciuki zeby termin @ sie przesunoł o 2 -3 dni :) POZDRAWIAM!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaamiiii 0 Napisano Lipiec 13, 2010 Cześć Kobietki! ;) U mnie też żar leje się z nieba :/ Nawet długo na dworze wytrzymać nie idzie. Ale nie ma co narzekać, w końcu lato jest:D Mnie jeszcze doskwiera tęsknota. Mój A. od niedzieli się nie odzywa tak zapracowany a mnie szlak bierze:( Niech już miną te 3tygodnie, bo inaczej prędzej mnie do psychiatryka odwiozą. Okres skończył mi się 2dni za wcześnie. Ponadto przestałam palić, bo mnie po prostu odrzuca. Może to dobry znak?:) Jutro idę do lekarza. Zobaczymy czy coś a raczej ktoś wykiełkował w moim brzuszku . Całuje Was zimniutko w te upalne dni:D :** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Lipiec 13, 2010 ANETKA a miałas bardzo skąpy @@@@@@? No odrzucenie od papierosów to dobry znak! :P Trzymam kciuki !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość już szczęśliwa Napisano Lipiec 13, 2010 witam was:-) kiedyś zaglądałam na ten topik bo sama byłam w oczekiwaniu na dzidziusia i po 4 miesiącach starań udało się:-) jestem juz w 6 tygodniu i mam za sabą pierwsza wizyte u lekarza:-)))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaamiiii 0 Napisano Lipiec 13, 2010 Czekająca1984 w sumie to nie był taki jak zawsze (a zawsze mam obfity). Drugi raz już mi się taki zdarzył odkąd staramy się o dzidziusia tylko, że testy pokazują negatywne wyniki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Lipiec 13, 2010 wiolkcia,ok w grudniu oddaje brzusio :) i przykro mi z powodu meza... czekajaca,ja wloski zapuszczam od 8 lat :P ale zawsze cos mi do glowy wpadnie :P juz szczesliwa...GRATULUJE!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Lipiec 13, 2010 hejka sat no to ja tez poprosze o taki sliczny brzuszek:) dzis mialam wizyte w klinice i lekarz dal nam czas na staranka bez wspomagaczy do pazdziernika a jak nie wyjdzie to wtedy bedzie jakas inna metoda leczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach