Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa konwalijka

po jakim czasie od porosu rozpoczęłyscie na nowo współżycie?

Polecane posty

Gość nowa konwalijka

wiem, ze to temat na forum "ciąża, macierzynstwo itd" ale tam niestety siedza same matki polki, ktore tylko obchodzi same zajscie w ciaze;)

Gość focaa
Poros jest grecką wyspą położoną 48 km od portu W Pireusie, należy do archipelagu Wysp Sarońskich.

Gość ja powiem tak.....
to kiedy zaczniesz współżycie po porodzie jest zazwyczaj sprawą indywidualną każdej kobiety i jak szybko wszytko się unormuje itd....zawsze możesz się spytać swojego ginekologa jak będziesz na wizycie kontrolnej ....ale ja bym radziła zaczekać do pierwszej normalnej miesiączki

Gość nowa konwalijka
moja swędząca cipa marzy, żeby byc zerżnięta

Gość tylko seks wam w glowach
napisałam im to na ciążowym, bo też mnie uderzył ten topik w oczy :o żałosne te baby . tylko jedzą spia ruchają...napęcznieją, zdublują się i znowu rozpłód i tak w kółko, takie baby powinny żyć na wsi :o albo w stadach bawołów, bo normalna dama, chodzi do pracy , robi kariere a nie pyta na forum kiedy znow moga wreszcie zapychac se dziure :/ :/

Gość nowa konwalijka
do: tylko seks wam w głowach nie, nie tylko, ale jest to ważny aspekt życia każdego człowieka i mam prawo pytać:) a swą droga nie jestem jeszcze w ciąży i nie planuję na razie, pytanie z ciekawości