Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

midi28

moje dziecko sie nie budzi..

Polecane posty

witam. od kilku dni zauwazyłam ze moja mała nie budzi sie w nocy przesypia około 7 godzin.. dwa dni były takie ze poprostusie nie obudziłam dopiero rano jak maz stawał do pracy..ale kolejne dni nastawiam sobie budzik w razie czego i wybudzam mała do jedzenia. Czy powinnam sie niepokoic? czy wybudzac mała czy czekac az sama mnie obudzi gdy zgłodnieje. karmie piersia. dziekuje za odpowiedzi.

Gość mama taka jak inne
jak moja miała miesiac ju zprzestałam ja budzic zwłaszcza ze na spiaco i tak tylko sie tuliła widocznie jej starcza na te 7 godz.

Gość a jak ci przybiera na wadze
jak dobrze przybiera to nie wybudzaj. Jak ma niedowagę to musisz budzić.

Moj tez jak mial miesiac nie budzil sie w ogole.ba! Potrafil przespac mi cala noc i w dzien spac co godzine

kurcze zdazaja sie takie dzieci ze ledwo skoncza miesiac i juz prawie cala noc przesypiaja..moze rzeczywiscie jej starcza, a jak jada w dzien? czesto? najlepiej bylo by wazyc mala czy przybiera na wadze;) a tak pozatym ja pewnie bym wybudzala i chodz raz w nocy ja karmila...

przybiera na wadze dobrze. przez dzien karmie ja co 2-3 godzinki. przez dzien jest zazwyczaj bardziej aktywna ale tez spi conajmniej godzinke po kazdym karmieniu. ogólnie jest dzieckiem bardzo spokojnym. mało płacze bardziej steka np gdy narobi do pieluszki czy jest głodna. no juz sama nie wiem co z tym zrobic.

moja tez była bardzo ruchliwa w brzuchu ,myslałam ze to bedzie jakis łobuziak mały a tu prosze urodziłam prawdziwego aniołeczka;-)

Gość nie wybudzaj jesli dziecko
ładnie je w dzien i przybiera na wadze moja corcia gdy skonczyla miesiac przesypiala juz 8 h i jej nigdy nie wybudzalam , ladnie przybierala na wadze i ladnie jadla teraz ma 1,5 roku i jest okazem zdrowia