Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princess*

moj chlopak chce sie wyprowadzic

Polecane posty

moj chlopak chce sie ode wyprowadzic:(:(:( wlasnie wrocil ze szkoly z namalowanym serduszkiem na reku i czyms zamazanym!!!

Gość miśkka
:D:D:D

Gość onataka
to otworz mu drzwi zeby sie biedaczek nie zabil o nie, a potem zrob se impre:D

latwo mowic..nie jestem z tego miasta nie chce tutaj sama mieszkac..w wrocic do rodzinnego miasta to juz zycie bez przyszlosci;/

Gość onataka
spokojnie, poznasz kogos, nic na sile, a moge zapytac ile masz lat?

Gość niebanalna86
ale chyba wie gdzie jest klamka?? chyba ,że czeka aż mu ją pokażesz bezczelne ale prawdziwe

Gość onataka
dasz sobie rade,tylko musisz w to uwierzyc:) a co do mieszkania, daj ogloszenie ze szukasz wspollokatora:D

tyle wspomnien prawie codziennie cos sobie wspominamy..mowi ze mnie kocha ale widzi ze sie nie dogadujemy powiedzialam mu ze jak chce sie wyprowadzic to juz bedzie ostateczny koniec mimo ze go kocham..ale po co to ciagnac:(

dobra widze ze nie mozna tutaj z nikim powaznie pogadac nie wiem dla kogo jest te forum masakra

Gość onataka
przeciez rozmawiam z toba normalnie

jak Cie go bedzie brakowac ,bo nie chcesz mieszkac sama, to kup sobie kwiatek.Tez do niego mozna gadac.A powaznie, to tak j/w ktos pisal , daj ogloszenie , ze szukasz wspollokatora.A jemu pomoz sie spakowac, co by sie nie rozmyslil przypadkiem.

widzicie latwo jest mowic gorzej zrobic ''niby'' sie kochamy to po co chce sie wyprowadzic??

Gość onataka
to widocznie to jest faktycznie "niby", olej go, moja babcia mi zawsze mowila: tego kwiatu jest pol swiatu :D skorzystaj z tego powiedzenia

zastanawiam sie czy moze jednak lepiej bedzie dla nas jak sprobujemy osobno zamieszkac, chociaz strasznie sie boje czy zakonczyc to i nic nie probowac...w sumie to dla niego sie tu przeprowadzilam a nie zeby mieszkac sama

Gość onataka
odetnij sie od tego wala a jak bedzie chcial wrocic to mu pokaz drzwi, nie jest ciebie wart, to moje zdanie

bede sama w obcym tak naprawde miescie zaczelam szkole dzieki niemu mowil ze bedzie mi pomagal teraz mam egzaminy i co jeszcze mnie stresuje zamiast sie uczyc to musze sie wyzalac komus

Gość onataka
to zajmij sie teraz nauka a nie mysl o nim

ach te forum :D to weź se też coś namaluj na ręku , najlepiej dwa serca i więcej zamazanych rzeczy to on poczuje sie tak jak Ty. ale może nie każ mu sie wyprowadzać bo będziesz płacić sama czynsz?

jak on sie wyniesie to ja tez bede musiala cos znalesc bo ten pokoj jest wynajmowany dla 2 osob;/

chcialabym potraktowac powaznie twoj problem, ale macie takie komiczne podejscie do zycia, ze pasuje.

masz prawo wyboru mozesz to czytac mozesz w tym uczestniczyc a mozesz isc z tad znajdz sobie temat odpowiedni dla siebie mnie nie interesuje to co ty myslisz o tym temacie nie masz zadnych rad to zegnam:)

Gość ja uzywam Shiseido i
to sobie poszukaj innego sponsora z mieszkaniem jak na tym etapie jestes ze swoim facetem dla jego lokum

princess nie słucha tych gamoni, wejdz na topik związki. jak się poznaliście? jesteście szczęsliwi jest troche niżej