Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krew mnie zaleje zzzzarazzz

Komornik siadł na wypłate.I co teraz?

Polecane posty

Tylko jak jestes na zwolnieniu to masz 80% pensji.A do jego pensji dochodzi ok.30% premi i wychodzi wtey ok.1700zł.A jak byla na zwolnieniu to mu zabrali cala premie. Poczynajac dziecka.Jakies 2 tyg. temu jego 4 letnia corka wyskoczyla z tekstem" MAJTKI W DOL , KASA NA STOŁ".Skad takie male dziecko uczy sie takich rzeczy.W przedszkolu???????Watpie.

Gość bardzo duzo mu zabral ten
tak to normalne zeby w ciagu lat miec facetów... wychodzi rok na kazdego... a Ty ilu mialas w ciagu tylko jednego roku zanim weszłas w staly zwiazek? nie badz smieszna....a jej łozkowo-zwiazkowe sprawy nie powinny cie obchodzic....wiec zejdz z tej kobiety i zajmij sie swoim facetem,.... ile on mial kobiet po rozstaniu z matka swojego dziecka?-to cie poowinno interesowac...i na co przepuscil kase z odszkodowania ktore dostal bo juz wiemy ze na pewno nie na alimenty.... Czy to ze ona ma dziecko ma oznaczac ze do konca zycia ma byc sama? a tatusiowi wolno sobie ukladac zycie? nie dziwie sie,ze nie pozwala mu dziecka zabierac i ze nie chciala mu dziecka oddac...skoro tatus mieszka z kims takim jak ty....

Gość AUTORKO DEBILKOOOOO
Czy wiesz, że zanim zaczniesz publikować swoje OSZCZERSTWA powinnaś: żyć uczciwie - SAMA ŻYJESZ NA KOCIĄ ŁAPĘ Z FACETEM !!! ILU ICH MIAŁAŚ ? Z moich ustaleń wynika że co najmniej czterech :) opanować ortografię - mdłości mnie biorą od błędów, które sadzisz.

Do "wychowanie dziecka": dzięki za słowa uznania ;) zołza jakich mało, nie generalizuj ;) Wśród przedstawicieli obydwu płci znajdą się osobniki charakterystyczne- wśród Twojej mógłbym wskazac na bohaterkę "Seksafery w Samoobronie"- Szanowną Panią Anetę K. ;) Chcesz jej jakiś "tytuł" przyznać? :)

Zadnego odszkodowania nie dostal bo nie byl to zaden wypadek przy pracy. Nie trawie jego bylej i tyle. Zaczyna miec juz wkurzac.Bo co teraz sobie o nim przypomiala.A jak miala faceta to miala go gdzies.Dziecka nie chciala dac. To ona go zostawila, nie on ja.

zołza jakich mało, debilizm to ciężkie upośledzenie umysłowe więc nie obrażaj chorych (debili) ;) krew mnie zaleje zzzzarazzz, to może w końcu Twój facet wróci do tej znienawidzonej przez Ciebie kobiety i będą wzorowo razem wychowywali wspólnego potomka? Co Ty na taka propozycję? :)

nie odpowiedzialas Ilu Ty mialas facetow w ciagu 3 lat (lub chocy nawet roku) kiedy nie bylas w dlugim zwiazku? to ze jej nie trawisz to Twoj problem...kup sobie rennie.... a on musi placic...mogł swoje plemniki trzymac przy sobie... to mogl sie osioł ubezpieczyc...gdyby mial ubezpieczenie (normalnie w zakladach pracy mozna sobie wykupic okolo 20zl miesiecznie kosztuje) i wtedy jak sie cos stanie niekoniecznie w pracy to sie dostaje odszkodowanie.... no ale coz tych 20zl pewnie mu tez zal bylo...bo to taki czlowiek ktory wlasnemu dziecku najchetniej zabierze.... bo dziecko nie musi jesc, bo dziecko nie ma zadnych kosztów.... Oj zdziwilabys sie czego dzieci sie ucza w przedszkolu, od kolezanek i kolegow...

Ja sama sie zastanawiam czy dalej byc z nim.Cale zycie bedzie musial placic na dziecko.Nic nie mozna sobie zaplanowac bo jest dziecko. Powoli zaczyna mnie to przerazac.Chyba nie nadaje sie do takiego zwiazku gdzie facet ma dziecko.

Mam 24 lata i to jest moj 2 facet. Ja sama tak niby w zartach powiedzialam ze moze jeszzce do siebie wrocicie a on ze mimo ze maja dziecko to nie moglby byc z nia.Dlatego ze po nim miala ona 3 facetow. A po ich rozstaniu spotykał sie z 1 dziewczyna.A od 2 lat my jestesmy razem.

no taka jest prawda....autorka ma zal ze on ma to dziecko i musi na nie placic...ale zal ma do matki i do dziecka a to przeciez jej wspanialy facet sie spuscil i dziecko zrobil....nikt mu jajeczka w brzuch nie wtykal....mogl kontrolowac swoj wytrysk a co za tym idzie trzymac swoje plemniki przy sobie.....skoro jest tak nieodpowiedzialny ze placenie alimentow go przerasta....

autorko....bardzo nam cie zal ze to dopiero Twoj 2 facet.... juz wiemy dlaczego tak tryskasz jadem,....Bo zal Ci dupe sciska ze mimo tego ze ona ma dziecko miala wiecej facetów niz Ty.... No coż....powodzenia z panem z odzysku ktory ma wy* na wlasne dziecko....wspomnisz kiedys moje slowa Na wasze dzieci tez bedzie mia wy*....

Gość pytanie na wieoczorekeekee
Po przeczytaniu topiku.Ja nie zwiaze sie z facetm ktory ma dziecko.Zawsze i tak miedzy nimi bedzie jego byla.Bedzie pisac lub dzownic.A to z pytaniem czy wezmie dziecko a z naszym planow nici.