Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicolaaaa18

Milczenie bliskiej osoby PROSZĘ O PORADY

Polecane posty

Gość Nicolaaaa18

Sprawa jest taka: Poznałam chłopaka (on ma 20 lat ja 18) spotkaliśmy się 3 razy było super zawsze odprowadził mnie do domu po spotkaniu (na 2 spotkaniach nawet razem tańczyliśmy) . Raz jak mnie odprowadził dostałam nawet buziaka w policzek . Cały czas pisze do mnie sms-y . Wysyła buziaki pisze mi "Dobranoc :*" i wogóle . A od 2 tygodniu jak ja sie nie odezwe to wogóle nie pisze (nie wysyła już buziaków) .. :( Ja bez napisania do niego nawet 1 dnia nie wytrzymam . Dziś napisał na gg ale tez buziaka nie wysłał . A jak sie zapytałam czemu sie nie przywitał tak jak zawsze to odpisał tak jakoś wyszło. Nie wiem czy ja mu sie narzucam czy po prostu już mnie nie lubi :(:( Prosze o porady :):)

Gość Nicolaaa18
???

Dziwne, ale faceci są dziwni. Wygląda jakby mu mniej zależało, albo może ma jakieś problemy. Myślę że powinnaś z nim porozmawiać, wtedy będziesz wiedziała najlepiej, bo my Ci tego nie powiemy. :-)

Gość xerxes
Zgadzam się ... Radzę nie mówić rzeczy które można sklasyfikować jako wyrzuty: "czemu się nie przywitałeś", "czemu nie dzwonisz". Jak on się nie wita, ty to zrób. Napisz że się cieszysz że się odezwał.

Gość jesem najmądrzejsza na świecie
zapytaj go, co jest grane i poproś o szczerość. myśle, że z Tobą zerwie... bo trzyma Cie facet na dystans, z tego co piszesz nie ma między Wami jakiejś bliskości emocjonalnej, czegoś wspólnego, co by Was łączyło.. jesteście ze sobą za krótko. jeśli nie umiesz pokierować rozmowy tak, zeby sie rozczulił i chciał Cie wycałowac i w ogole.. to co z Ciebie za baba? :D

Gość Nicolaaa18
No własnie chce mu napisać szczerze o co chodzi ... tylko tyle ze własnie sie dowiedzialam ze on jeszcze od czasu do czasu spotyka sie z jakas laską (ona mieszka w prawdzie około 60 km od jego miasta) ale nie wiem czy to kolezanka czy cos wiecej . Ale sie go spytam bo chce wiedziec na czym stoje co nie ..

Raczej nic z tego nie bedzie... Zrobilas sobie nadzieje bo wysylal ci buziaki... Nie pisz do niego pierwsza... Jesli sie nie odezwie to go olej... A jesli mu zalezy to napisze:)

Gość Nicolaaa18
Nie o to chodzi że zrobiłam sobie nadzieje przez buziaki .. Ogólnie jak pisał do mnie wcześniej to tak jak by mu zależało a teraz po prostu znalazł sobie inną . Tacy są ludzie nie ma co sie oszukiwać Dzięki za rady . Powstrzymam sie i juz pierwsza nie napisze a jak on do mnie napisze to poprostu sie spytam czy to ma sens ...

Gość Kamamaaaaaaa
Też miałam podobną sytuacje .. Najlepiej bedzie jak mu po prostu napiszesz szczerze zeby Ci powiedział o co chodzi i już..

Gość panienkaaaa
;)