Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ciekawa prawdy

czy prawdeziwa milosc wszystko zwycieza?

Polecane posty

Gość ciekawa prawdy

Czy prawdziwa milosc wszystko zwycieza, czy to tylko bajka? Trzy lata temu poznalam pewnego mezczyzne, zaiskrzylo miedzy nami po dluzszej znajomosci, pech tylko ze on mial juz rodzine. Zakochalismy sie w sobie tak mocno,ze on postanowil od nich odejsc. Zamieszkalismy razem i po dwoch miesiacach wszystko sie popsulo.On nie mogl zniesc,ze zostawil dzieci a ja bylam zazdrosna o to,ze zajmuje sie nimi a nie nami. Powiedzial,ze tam sprobuje naprawic a jak mu nie wyjdzie to sprobujemy jeszcze raz. Zona jednak wrocila do niego. A ja zostalam z ta moja miloscia do niego. Kocham go nad zycie. To jest ten mezczyzna z ktorym chcialam spedzic zycie ktore teraz nie ma sensu. Jestem bardzo zalamana. Nie wierze,ze on tak postapil. po tym wszystkim. Chcialabym bardzo byc z nim ale nie moge juz nic zrobic. Nie potrafie sie tez jednak z tym pogodzic. Sek w tym,ze nie chce nikogo innego tylko jego. Co mam teraz poczac, nie umiem rozstac sie z ta miloscia do niego, nie umiem jej podeptc czy wyrzucic do kosaza. Kocham go naprawde wyjatkowo. Czy w zyciu jest tak jak w filmie czy ksiazkach,ze milosc przeniesie gory i mimo wszystko, wszystko zwyciezy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować