Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HaWuDePe

nie wiem czy to depresja, czy brak miłości ale żyć mi się nie chce

Polecane posty

Gość odp...
nigdy nas do konca nie zrozumiecie. Chociaż ja ostatnio doszlam do wniosku ze faceci sa jeszcze bardziej skomplikowani niz my. Was zrozumiec to dopiero jest wyczyn!

Gość odp...
Tylko się nie wypieraj, bo gdyby dało się was zrozumieć to my byśmy tak przez was nie cierpiały i nasze życie na pewno było by lepsze

Gość HaWuDePe
Idę spać, miło mi było z wami pojęczeć na to życie;-) Życzę szczerze szczęścia, cokolwiek to dla Was znaczy. :-)

Aha.. to bys sie wlasnie zdziwila...:D Zasadniczo facet ma to do siebie, ze pociagaja go nieosiagalne dziewczyny. Jesli jest juz pewny swojej polowki zaczyna wariowac i szuka "miodu w dupie". Krotko mowiac zaczyna rzezbic w gownie i rozglada sie za innymi, bo wie ze mimo wszystko zawsze czeka na niego "tamta". A kiedy pojawia sie nutka niepwenosci... zaczynamy walczyc jak lwy...:D Ale podobna sytuacja jest u kobiet. I ja wlasnie niedawno cos takiego przezylem, ale nie bede sie zalil bo nie widze glebszego sensu...:D

Gość odp...
Dobranoc HaWuDePe!!!

Gość odp...
Ale faceci potrafią dawać znaki, a potem... Ehh też się żalić nie będę! I ja również zmykam spać - w końcu sen też pomaga na dołki! Z tym, że kiedy ja mam kiepski nastrój to śnią mi się same głupoty, aż strach się do nich przyznawać!

Gość odp...
Ps chętnie jeszcze kiedyś z wami pogadam 17642246 papatki

Gość HaWuDePe
Dziś jest jeszcze gorzej. To chyba depresja, przychodzą do mnie same czarne myśli, smutne scenariusze dalszego życia, położę się i umrę chyba w swej rozpaczy.

Gość HaWuDePe
chyba za dużo jak na jedną osobę, tego nieszczęścia. Tylko ciągle nie mogę pojąć dlaczego akurat ja, dlaczego mnie to wszystko spotkało. Nie potrafię. Już bolą mnie oczy od płaczu. Codziennie mam zły dzień. Nie spotyka mnie nic dobrego. Nic.

HaWuDePe Kurcze... co ja moge ci powiedziec? Gadanie glupot ze "jutro bedzie lepiej" nic tu nie da...

Gość a może to tylko niedoczynność
tarczycy

Gość HaWuDePe
Dziś mi trochę lepiej, minimalnie, ale jednak. Z tą tarczycą to wy tak poważnie? Czy sobie jaja robicie?

Gość HaWuDePe
Jeśli masz dodatkowo pecha w życiu to nic cię nie przejedzie.

Gość HaWuDePe
W Twojej stopce jest zawarta dobra rada.

Gość gość
Mój problem był poniekąd dziwny….po prostu nic mi się nie chciało. Ciężko było mi rano wstawać, zadnego celu, sensu w życiu. Napadały mnie lęki, nie potrafiłem funkcjonować, myśleć racjonalnie, nie cieszyło mnie kompletnie nic, odechciało mi się po prostu życia. Trafiłem przypadkiem na stronę osoby pomagającej ludziom w depresji http://moc-energii.pl , zamówiłem u niego oczyszczenie aury które polecane jest w takich stanach. I zadziałało. W koncu stałem się bardziej żywy, mam więcej energii i układam jakieś życiowe plany.