Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinawrc

On chce wyjechać za granicę ..

Polecane posty

Gość wtfwtf
tak na marginesie to nie wyglada to dobrze jezeli facet ktoremu dopiero sie dziecko urodzilo chce spieprzac za granice. Zastanow sie czy faktycznie nie jest to ucieczka od ojcostwa i byc moze lekow z nim sie wiazacych, niz dobroduszny pomysl na wspomaganie rodziny. Uwazam ze facet sie bardziej przyda jako ojciec z krwi i kosci niz z pocztowek. Nawet jezeli jest ubozej.

Gość dwjquwifqfwui
a za co on was ma tam jeszcze utrzymywać? :O

Gość karolinawrc
Uwierzcie mi między nami naprawdę nie jest kolorowo... Ja zaczynam dostrzegać to że on poprostu się tym wszystkim nudzi. wyjeźdza już na sto procent w połowie lutego nie mam siły go zatrzymać mówiłam mu żeby nie jechał. nie bede się poniżać bo i tak już to zrobiłam prosząc go tyle razy o to zeby został ze mną i z dzieckiem i wógole że miedzy nami się nie układa zebysmy poczekali i potem wyjechali razem a on chce jeszcze w tym momencie wyjechać. ja załamuje ręce... Nie wiem czy będzie do czego wracać jeśli wyjedzie

Karolino, wczesniej pisalam juz, ze moim zadaniem w twoim zwiazku dzieje sie juz nie za dobrze.Problem wyjazdu byc moze jest taka kropka nad i. Jesli podjal takie decyzj to nie ma innej opcji .iI tak to zrobi.Nie chce z Toba uzgadniac takich rzeczy , a to swiadczy o egoizmie i bezwzglednym podjeciu decyzji . Mysle, ze prawdopodobny jest i rozpad malzenstwa.Jednak, nie uwazam, ze to wyjazdy sa glowna przyczyna rozpadow .Ludzie madrzy umieja sobie poradzic i z rozlaka i z trudnosciami.A zycie plata po drodze rozne zawilosci.Coz, mozesz poczekac na rozwoj wypadkow badz po woli myslec o jakiejs opcji B dla siebie.Tzn. gdy zwiazek sie posypie.