Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka202029

czy cos z tego bedzie

Polecane posty

Gość edytka202029

witam, wczoraj uprawialam seks ze swoim chlopakiem. Byl dosc ostry. Zawsze stosujemy prezerwatywe, do tego prosze go zawsze bby wychodzil ze mnie gdy dochodzi. tak tez bylo i wczoraj. jednak na moich nogach zauwazylam sperme. Okazalo sie ze gumka pekla. Nie mam pojecia czy sperma mogla bbyc tez blizej pochwy. moj chlopak twierdzi ze wyszedl ze mnie gdy doszedl. Dodam tylko ze ostatnia miesiaczke mialam 31 grudnia (4-5), nie zbyt regularnie (ale nie tez znowu z 2tyg spoznieniami) co 29-32 dni. Jaka jest mozliwosc ze zajde w ciaze? prosze o opinie osob zyczliwych i majacych wieksza wiedze w tym temacie. dzieki i pozdrawiam

Gość skoro nie wiesz co i jak
to po cholere sie bzykasz?! żal

Gość noo na pewno
beda z tego małe nóżki :D

Gość edytka202029
nie potrafisz byc zyczliwy dla ludzi? szkoda to sie naucz. kiedys ciebie ktos tak potraktuje

Gość jak potraktuje
?? bedzie mnie ,,ostro '' bzykał ??? żałosna jestes

Gość dokładnie jak nie wiesz
co i jak to sie nie bierz dziecko za sex ;/ mi tez jest zal takich pustakow jak ty

Gość edytka202029
zal to was. czy napisalam ocen mnie? czy prosilam o konkretne i sensowe rady i opinie. ale skoro sami debile tu sa to trudno

Gość pełno tu już jest
tematów typu ,,czy moge byc w ciazy, czy to ciaza, i co teraz on sie we mnie spuscil'' itp. itd. jak sie ludzie nie umiecie kurwa dupczyc i nie wiecie jakie sa tego konsekwencje to kurwa tego nie robcie !!

Gość jesli ktos tu jest
żałosny to tylko i wyłacznie ty zakładajac tak durne tematy ;/ doucz sie dziecko jeszcze a dopiero potem zabieraj sie za sex

dokladnie jak nie wiesz o co chodzi to po co nadstawiasz d..u..p..e

Gość ja powiem tak.....
ojej już przestańcie się na niej wyżywać stało się i tyle a tutaj na kafe to większość niby taka doświadczona i nikomu się nie przydarzyło że pękła prezerwatywa nie ? do autorki....trudno powiedzieć czy może być w ciąży czy nie ?....jeśli facet mówi że zdążył wyciągnąć przed wytryskiem to na razie się tego trzymaj i czekaj na okres ...a jak się zacznie spóźniać tak z tydzień to nie pozostanie Ci nic innego jak zrobić test

Gość
ale skoro na nogi to ciaza pozamaciczna, nie? :classic_cool: