Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda ambitna poszukująca

Wymagania pracodawców - skrajności

Polecane posty

Gość hgfhfhgfhgfffff
Jej metoda dyskusji to długaśne cytaty z innych wypowiedzi, pod którymi wypisuje swoje uwagi - dużo objętości, mało własnych, konstruktywnych wypowiedzi. Pisze skrótami, trzeba się domyślać o co dziecku chodzi, wtrąca angielskie zwroty (pewnie w jej gimnazjum uczą tego języka), kolejna posrana co uważa się za lepszą bo ją stać było na mandat:-P

"Rewq nie ma sensu z nią się spierać, panna nie dorasta ci do pięt, na innych topikach laska została już zjechana równo," a to straszna kara - nie moja wina ze prawda ludzi w oczy kole;-) "własnie za zadzieranie nosa" - no tak to bardzo czesty argument w tym kraju ;-) "sili się na pseudointeligenckie wywody, a nic konkretnego nie ma do powiedzenia" na nic sie nie sile, nie moja wina ze wystarczy uzyc trudniejszych slow zeby wiekszosc ludzi tak pomyslala - w tym ty;-) "wyżej sra niż dooopę ma, i to wszystko, wielka dama z Koziej Wólki uważa się za coś lepszego niz inni, bezpodstawnie" co do miejsca zamieszkania to wawa ;-) ale nie mam nic przeciwko kozlej wolce;-) za to ty jestes wykatkowo grzeczny i mowie to podstawnie - na podstawie twojej wypowiedzi

jezusienko ilez tu agresji;-) "niezwykle niesympatyczna i arrogancka krowa!Chwali sie ze najwyzszy mandat dostala bo kurtka i auto jakiejs znanej firmy....taaaaaaak mozna z zazdrosci sie zesrac !!!!! " ja sie nie chwalilam tylko zalilam - widocznie nie doczytales/as, a o zazdrosci to nawet nie pomyslalam - przykro mi ze tak to odebrales/as - nie kazdy jest zazdrosny o firmowe ciuchy ;-) "jak jestes taka wspaniala to po co siedzisz na kafe z ludzmi ktorzy wedlug ciebie sa glupsi od Ciebie? " wedlug mnie nie sa, to inni mi taka opinie przypisuja - ja niegdzie tego nie napisalam;-) "Nieszczescie na ciebie spadnie prostaczko to jeszcze sie zdziwisz bo nikt takiej francy jak ty nie pomoze" twoj poziom agresji mnie poraza - zdestansuj sie troche byc moze na mnie spadnie nieszczescie, ale na ciebie to juz spadlo dawno ;-)

"Jej metoda dyskusji to długaśne cytaty z innych wypowiedzi, pod którymi wypisuje swoje uwagi - dużo objętości" tak dyskutuja ludzie uzywajacy argumentow - reszta pisze stek wyzwisk - kazdy wybiera co lubi;-) ludzie kt nie maja problemow z czytaniem zdan zlozonych nie maja tez takich problemow jak ty;-) "Pisze skrótami, trzeba się domyślać o co dziecku chodzi, wtrąca angielskie zwroty (pewnie w jej gimnazjum uczą tego języka)," skroty angielskie kt uzywam zna wiekszosc osob, a w gimnazjum to nie bylam - reforma mnie nie objela;-) ale dzieki za komplement;-) "kolejna posrana co uważa się za lepszą bo ją stać było na mandat" zaplacilam mandat jesli o to ci chodzi ;-) spoko luz - nastepny tez zaplace;-)

Gość do ROR
ale sie produkujesz tutaj...buaaaahhhhaaaaaa.....ja pierdziu,musisz miec mocne odchyla narcystyczne i kompleksy nizszosci ktore tutaj komensujesz glupia gadka.Od rano do wieczora te same bzdury wypisujesz!zastanow sie kobieto!Policjanta zapytalas czy zazdrosci,przeczytaj co napisalas jak ci wlepil mandata. A ze mowia o Tobie ze wszystkich za glupich masz to sama sobie jestes winna jak pierdolisz bzdety ja jakas kretynka!tak nieszczescie mnie juz dawno zlapalo i dlatego nigdy bym sie nad innymi ludzmi tak nie wywyzszala jak ty to robisz.Musi ci byc bardzo zle bo ja bym nie miala czasu i energii zeby sie tak wysilac na kazdy post jak ty to robisz. Tylko dziwne ze naookraglo jedno i to samo piszesz. Az nudne i zalosne.

Gość do ROR
sama sie ZDEstansuj - tak napisalas :-)stara prukwa zakompleksiona jakas.Chyba jakies orgazmy dostajesz przy wypisywaniu tych pseudointelektualnych idiotyzmow tutaj.idz tam gdzie chca Ciebie sluchac,chociaz watpie ze ktos taki jest na tym swiecie.

Gość prawda w oczy koleeeee
ROR, pamiętaj że tylko winni się tłumaczą;) póki co to sama ze sobą gadasz:-P

Gość do ROR
najbardziej mnie wkurzylas tymi bzdurami na temat ze kazdy czlowiek ma zawsze wybor.Byla mowa o kobiecie ze wsi ktora urodzila dzieci i po smierci meza musiala 1 raz pracowac w zyciu zeby utrzymac rodzine.Twoje argumenty nie byly argumentami tylko poprostu debilzmy osoby ktora nic nie wie o zyciu!Ja pracuje od 20 lat z dziecmi w domu dziecka i jest w nich sporo istot ktore juz teraz zadnego wyboru nie maja!Twoj kretynski argument byl ze ta kobieta przedtem sama zdecydowala sie na urodzenie 3 dzieci i jakby tego nie zrobila to by miala lepsze szance na rynku pracy. Nigdy jeszcze nie slyszalam takich infantylnych i chorych wypowiedzi!pracuje z dziecmi i wiem ze wyrastaja w srodowiskach ktore im zadnych innych mozliwosci nie daruja i jak beda dorosle to rowniez beda mialy ograniczone mozliwosci.Chyba ze znajda sie zyczliwi i dobrzy ludzie ktore takie dziecko ktore bylo molestowane i nie kochane,uczyc sie nie moglo w jakis sposob poprowadza i poakaza ze maja jeszcze mozliwosci jesli zabiora sie do tego i uwieza w siebie.To jest tylko przyklad.Kazdy wie ze statystycznie malo ludzi potrafi sie wybic ze srodowiska w ktorym wyroslo i dojsc do kariery. Daltego nie cierpie takich debilowatych ludzi ktorzy tylko glupio bredzic potrafia a o niczym pojecia nie maja.nie kazdy rodz sie ze zlota lyzka w dupie. i mowie ci idz sobie stad ale widocznie nickt cie nie chce bo bys nie musiala sie tutaj tak zalosnie pordukowac.

Gość buahahahha
buahaahah I ten Twoj wplatany angielski, po co, są przecież polskie zamienniki...buahahahhaha nie popisuj się bo nie tylko ty coś tam umiesz....hehhe śmieszy mnie

"tak nieszczescie mnie juz dawno zlapalo " - i to niestety przebija przez twoje posty ;-/

"pracuje z dziecmi i wiem ze wyrastaja w srodowiskach ktore im zadnych innych mozliwosci nie daruja i jak beda dorosle to rowniez beda mialy ograniczone mozliwosci" oj to niedobrze, ze tak wulgarna osoba jak ty pracuje z dziecmi;/ nic dziwnego, ze nie dosc ze jedno nieszczescie ich spotkalo to potem maja jeszcze do czynienia z osobami tak naduzywajacymi wulgaryzmow jak ty;/ przykre - rzeczywiscie "Kazdy wie ze statystycznie malo ludzi potrafi sie wybic ze srodowiska w ktorym wyroslo i dojsc do kariery. Daltego nie cierpie takich debilowatych ludzi ktorzy tylko glupio bredzic potrafia a o niczym pojecia nie maja" - a ja nie znosze tak niegrzecznych ludzi jak ty ale jak widac musimy sie wzajemnie tolerowac;-) "nie kazdy rodz sie ze zlota lyzka w dupie. i mowie ci idz sobie stad" a co mnie to obchodzi co ty mowisz?;-) jestes zbyt wulgarna bym brala to do siebie i jeszcze to smieszne porownanie laski z 3 dzieci do dzieci z domu dziecka, mam cicha nadzieje ze przynajmniej pedagogiem nie jestes... straszna jakosc;/

"ten Twoj wplatany angielski, po co, są przecież polskie zamienniki...buahahahhaha nie popisuj się bo nie tylko ty coś tam umiesz....hehhe śmieszy mnie " to zastanow sie - smieszy cie to czy denerwuje? bo jak na razie sam/a sobie przeczysz;-) zal mi cie - moze kiedys przejrzysz na oczy a i kazdy czlowiek ma wybor zawsze tylko nie kazdy korzysta, co kto lubi;-)

"ja pierdziu,musisz miec mocne odchyla narcystyczne i kompleksy nizszosci ktore tutaj komensujesz glupia gadka.Od rano do wieczora te same bzdury wypisujesz!zastanow sie kobieto!" hahahahahahahhahaha ;-) przygadal kociol garnkowi i do tego WULGARNY kociol ;-)

no cóż ROR mialem tu nie wchodzić ale widzę że nie jestem odosobniony. Jak kilka osób ci mowi że masz ogon obejrz się za siebie :-) to takie ładne powiedzenie ROR powiem ci tak : raz : różnica miedzy mną a tobą ( celowo z małej litery bo już nie mam dla ciebie szacunku ) jest taka że ja potrafię docenić rozmówcę - napisałem ci nawet komplement wczoraj nie bede tego cytował masz dobrą pamięc , ty zaś nie potrafisz się zrewanżowac ( jasne nie ma po co bo ja niczego sobą nie reprezentuje i w dodatku cham jestem ). dwa: „ wskaż akademickie fragmenty mojej wypowiedzi „ - to zdanie oznacza że jestem niewychowany i niekulturalny  doprawdy ROR zniżasz się na poziom pieniactwa nieosiągalny dla zwykłego śmiertelnika - pozwól jaśnie pani , że ci wyjaśnię , iż to jest forum i tutaj ścierając się w dyskusji można czasem nie wstawić tego jakże upragnionego słowa przez ciebie „ proszę” Ale rozumiem że podsumowałaś mnie na tej podstawie sama zaś pisząc o sobie : „no w porzadku to ..byl żart. oki, nieelegancki - przepraszam;/ „

trzy: nie umiesz czytać ze zrozumieniem i z ubolewaniem stwierdzam , że przeceniłem twóją jakże szanowną osóbkę  , piszę o dyskusji ( że może mieć różny cel ) a ty mi wyjeżdżasz z kafe o której słowa nie napisałem . Gdzie ja piszę , że na kafe dyskusje mają za cel przekonywanie innych ? cztery: czy stać ciebie na jakąkolwiek autorefleksję ? pięć: „jasne Ty mozesz mnie oceniac a ja Ciebie nie jakiez to typowe „ w którym miejscu ja ciebie oceniam i to w taki sposób jak ty mnie ? czy ja odnoszę się do twojego wychowania , kultury itp. nie mając ku temu powodów. ja napisałem tylko , że „to” i „tamto” wiele mi o tobie mówi i że jesteś przewrażliwiona ( bo jesteś ) – rozumiem że to cię tak zabolało ? no to powiem ci że ja ciebie uszczypnąłem ale ty załatwiłaś mnie kopniakiem poniżej pasa. sześć: rozmawiaj sama ze sobą i delektuj się własną erudycją  to lubisz najbardziej Podsumowując: Obawiam się , że twoje przekonanie o własnej inteligencji i wysokim poziomie stoją w sprzeczności z twoim sposobem rozumienia tekstu pisanego jak i sposobem rozmowy z drugim człowiekiem. Nie spodziewam się , że coś do ciebie dotrze bo tacy jak ty mają klapki na oczach i widzą tylko siebie. Mówisz , ze oczywiste rzeczy ci pisałem? No cóż skoro rzeczy oczywiste były dla ciebie trudne do zrozumienia to ci je wyjaśniełem. Tylko nie pisz teraz że cię obrażam a miałem do ciebie pretensje . Moja reakcja jest odpowiedzią na twoje podłe zachowanie. Wyjątkowo nabzdyczona , zadufana w sobie jesteś , w dodatku nie potrafisz sensownie powiązac emotki z treścią wypowiedzi co oznacza że jesteś również bezmyślna . Współczuje mężowi. PS. możesz mi odpisać ale i tak nie przeczytam – szkoda czasu . pozdrawiam gorąco. Cześć 

Witam! Nie było mnie tu w weekend, ale widzę, że temat rozrósł. Właściwie nieco zboczyliście z tematu przezywając się nawzajem. Przeczytałam pobieżnie Wasze posty. Muszę jednak przyznać rację rewq, a właściwie jego podsumowanie. Nie wiem, może "kierownicze" stanowisko sprawia, że człowiekowi odbija, wiem też, że to przełożony zawsze ma rację, nawet jeżeli jej nie ma. Jednak dziwię się, ze jak na kierownika ROR tyle przesiaduje na kafeterii i z pewnością nie chciałabym mieć takiej kierowniczki.

Witaj autorko :-) w przeciwieństwie do tej smutnej klempy ( a co tam pozwolę sobie na inwektywę ) :-P ja Ciebie nie uważam za głupią . powodzenia w szukaniu pracy, tylko upór i wiara w siebie pamiętaj ja też to przechodziłem

Gość tez stad ide
Bo to chora baba psychicznie i kazdy temat zepsuje.Tylko jej to sprawia przyjemnosc wkurwiac ludzi.A jej wypowiedzi sa tak beznadziejne ze szkoda slow!idz sie lezcy kobieto bo normalna nie jestes!Uwazasz sie za pania bo wulgaryzmow nie uzywasz.Ojejku ale wielka Pani!W realu widocznie nie masz z kim pogadac i sie tutaj musisz popisywac jaka jestes niby madra i dorosla.Poczytaj o narcystycznych zaburzeniach osobowosci to sie dowiesz troche cos o sobie.To co piszesz ani do smiechu ani do placzu ani nikomu nieczego nie daje-tylko poprostu ludzi wkurwiasz i chyba o to Ci chodzi.Zalosna jestes naprawde.I wypraszam sobie dalszych twoich debilnych komentarow na temat tego jakim pedagogiem jestem!Bo nie wiesz i sie nie dowiesz!od 20 lat pracuje w tym zawodzie i gdybym sie wulgarnie odzywala to by mnie tam na pewno nie bylo.A do Ciebie odnosze sie wulgarnie bo Cie to okropnie podnieca odpowiadac na to i kopiowac cytaty i pisac twoje chore wypociny bezdenne.Zegnam Pania.

Dziękuję rewq za słowa wsparcia :) Wbrew pozorom w naszych czasach rzeczywistość nie jest tak różowa jakby się mogło wydawać. A najłatwiej przebić się w tłumie ludziom chamskim, pyskatym i tym, którzy czerpią satysfakcję z poniżania innych. W każdym razie staram się być optymistką a Wam życzę miłego dzionka :)

młoda ambitna poszukująca ----> musiałabyś być tak bezkrytyczna jak nasz ROR i zapatrzona w siebie, peweie ona po trupach do celu dążyła :-( żal mi jej w sumie bo się męczy. Jak chcesz pogadac o szukaniu pracy to pisz :-) moze ci coś doradzę pozdrawiam

"no cóż ROR mialem tu nie wchodzić" tak tez przypuszczalam, ze sie nie powstrzymasz;-) znalam juz wczesniej takie przypadki;-) J"ak kilka osób ci mowi że masz ogon obejrz się za siebie to takie ładne powiedzenie " nie bardzo rozumiem powiedzenie -miec ogon - ale sadze ze masz na mysli ten stek wyzwisk pod moim adresem "różnica miedzy mną a tobą ( celowo z małej litery bo już nie mam dla ciebie szacunku ) " no tak jestes wyjatkowo grzeczny;-) "( jasne nie ma po co bo ja niczego sobą nie reprezentuje i w dodatku cham jestem )" czy Ty masz jakis problem z zanizona somoocena? mam przytaknac? grzeczny nie jestes - poza tym przyczepiles sie do mnie i ciagle mi cos wmawiasz a to ze moje argumenty sa nie takie, a to domagasz sie jakichs odp ode mnie, o to mnie komplementujesz a teraz juz obrazasz „ doprawdy ROR zniżasz się na poziom pieniactwa nieosiągalny dla zwykłego śmiertelnika"' nie napisalam wowczas ze jsetes niewychowany (ale cie dotknelo skoro juz drugi raz to walkujesz;-) tylko ze moglbys napisac to grzeczniej - ot, taka subtelna roznica nie dla wszystkich zrozumiala;-) "Ale rozumiem że podsumowałaś mnie na tej podstawie sama zaś pisząc o sobie : „no w porzadku to ..byl żart. oki, nieelegancki - przepraszam;/" nikt nie jest nieomylny - ale roznica jest taka, ze niekazdy umie sie do tego przyznac;-) niektorym slowo przepraszam przez usta nie przechodzi ;-)

i znów zanieczyścił ktoś powietrze :-P ktoś to czyta w ogóle ? pozdrawiam pionowym uśmiechem ( jeśli wiesz co to jest ) :-) CIAO

"Obawiam się , że twoje przekonanie o własnej inteligencji i wysokim poziomie stoją w sprzeczności z twoim sposobem rozumienia tekstu pisanego jak i sposobem rozmowy z drugim człowiekiem" a czy ja gdzies napisalam ze jestem przekonana o wlasnej inteligencji?;-) to raczej ty mi to wmawiasz - ale oki;-) "Nie spodziewam się , że coś do ciebie dotrze bo tacy jak ty mają klapki na oczach i widzą tylko siebie" a co uswiadamiac mnie chciales? ;-) daj spokoj ;-) "Mówisz , ze oczywiste rzeczy ci pisałem? " tego nie powiedzialam - przyczepiles sie do jednego komentarza - napisalam ze oczywiste rzeczy sie wie w kontekscie ludzi zyjacych w okreslonych srodowiskach i dziedziczacych okreslone wzorce "Tylko nie pisz teraz że cię obrażam a miałem do ciebie pretensje " a ty nie mow mi co mam pisac, oki?;-) "Wyjątkowo nabzdyczona , zadufana w sobie jesteś , w dodatku nie potrafisz sensownie powiązac emotki z treścią wypowiedzi co oznacza że jesteś również bezmyślna . Współczuje mężowi" hahahah - i zobac jakie bledne wnioski wyciagasz - napisalm gdzies ze mam meza? ;-) duzo inny ch blednych wnioskow wyciagnales tez wczesniej najwyrazniej a co do przezwisk - ulzylo ci? ;-) lepiej zebys swoja frustracje wyrzucil na forum niz zatruwal nia swoje prawdziwe otoczenie i dolaczyl mina do skawsnielcow ;-) "PS. możesz mi odpisać ale i tak nie przeczytam – szkoda czasu " tia......jasne;-) juz udowodniles jak slowny jestes ;-) zegnajac sie ze mna kilkanascie postow wczesnmiej a potem wracjac ;-) ale humor mi porawiles;-) dzieki;-) - to byl komplement!

"Nie było mnie tu w weekend, ale widzę, że temat rozrósł. Właściwie nieco zboczyliście z tematu przezywając się nawzajem." o przepraszam ja nikogo tu nie przezywam ! prosze spojrzec ile obrazliwych epitetow zostalo napisanych pod moim adresem - ale oki - widocznie musza inaczej sie udusza;-) "Nie wiem, może "kierownicze" stanowisko sprawia, że człowiekowi odbija," czy ja gdzies napisalam ze jestem kierowniczka?;-) Moi Drodzy - sami sobie tworzycie moj obraz jak wam pasuje a potem mi coa zarzucacie - to nie ten adres! jak ktos jest niezadowolony z wlasnej zony to pisze ze wspolczuje mojemu mezowi, jak jest niezadowolony z kierownika - to we mnie uptaruje zlego kierownika itd. "wiem też, że to przełożony zawsze ma rację" nie, prawda nie zawsze. Ale rzadko ktory umie sie do tego przyznac "Jednak dziwię się, ze jak na kierownika ROR tyle przesiaduje na kafeterii i z pewnością nie chciałabym mieć takiej kierowniczki" jak bedziesz dalej tak blednie wysuwac wnioski to eszcze niejedna rzecz Cie zdziwi i to nie tylko w odniesieniu do wymagan pracodawcow - niemniej zycze powodzenia w szukaniu pracy ;-)

"itaj autorko w przeciwieństwie do tej smutnej klempy ( a co tam pozwolę sobie na inwektywę ) ja Ciebie nie uważam za głupią " tia...a twoje zdanie jest kluczowe ;-) ulzyj sobie ulzyj ;-) moze cisnienie ci opadnie w koncu ;-)

"Bo to chora baba psychicznie i kazdy temat zepsuje.Tylko jej to sprawia przyjemnosc wk**wiac ludzi" nie moja wina ze niektorym trudno zaakceptowac pewne fakty ;-) "'A jej wypowiedzi sa tak beznadziejne ze szkoda slow!i" sama sobie przeczysz - przeciez wlasnie slowami mi odpowiadzasz, podswiadomosc przez ciebie przemawia czy co? ;-) "Uwazasz sie za pania bo wulgaryzmow nie uzywasz.Ojejku ale wielka Pani!" pod tym wzgledem na pewno przewyzszam takie osoby kt znizaja sie do wyzwisk/ wulgaryzmow - i tu masz racje "W realu widocznie nie masz z kim pogadac i sie tutaj musisz popisywac jaka jestes niby madra i dorosla" przygadal kociol garnkowi;-) "Poczytaj o narcystycznych zaburzeniach osobowosci to sie dowiesz troche cos o sobie.To co piszesz ani do smiechu ani do placzu ani nikomu nieczego nie daje-tylko poprostu ludzi wk**wiasz i chyba o to Ci chodz" a tobie radze cos na uspokojenie skoro odmienny - jak mniemam - pkt widzenia tak cie "denerwuje" ;-) "Zalosna jestes naprawde" - ulzylo ?;-) sila twoich argumentow bywa zniewalajaca ;-) "I wypraszam sobie dalszych twoich debilnych komentarow na temat tego jakim pedagogiem jestem!" juz ci powiedzialam ze ze wzgledu na poziom jaki reprezentujesz twoje zdanie nie jest dla mnie wiazace. ahas, i pedagogiem jakim jestes/ zapewne wulfarnym i niegrzecznym, biedna mlodziez;/ "Bo nie wiesz i sie nie dowiesz!od 20 lat pracuje w tym zawodzie i gdybym sie wulgarnie odzywala to by mnie tam na pewno nie bylo" tia...widac po twoim zachowaniu/wypowiedziach - usprawiedliwaj sie dalej "A do Ciebie odnosze sie wulgarnie bo Cie to okropnie podnieca odpowiadac na to i kopiowac cytaty i pisac twoje chore wypociny bezdenn" nie mierz mnie wlasna miarka - ja do orgazmu potrzebuje seksu a nie dyskusji (to tak do wczesniej wypowiedzi twojej) rowniez zegnam i nie zatrzymuje pani pedagog;-)

"musiałabyś być tak bezkrytyczna jak nasz ROR i zapatrzona w siebie, peweie ona po trupach do celu dążyła żal mi jej w sumie bo się męczy" ulzylo?;-) widze ze nie mozesz przestac o mnie myslec ;-) i w kazdym poscie sie do mnie odnosisz

To przez takich ludzi jak pani "R" mamy w Polsce kryzys: zamiast pracować, obija się na kafe:-P idź się dziewczyno na nogi lecz, bo na głowę już za późno, sama ze sobą gadasz:-D Pozdrawiam autorkę - założyłaś fajny temat, na czasie i ciekawy. Nie ma co się przejmować pieniaczami z przerostem ambicji;) podobnie jak wymaganiami nie z tej ziemi. Może ktoś jeszcze się wypowie na temat?

"i znów zanieczyścił ktoś powietrze ktoś to czyta w ogóle ? " tak, czyta;-) co naj mniej jedna osoba - ty;-) bo sie powsztrzymac nie mozesz ;-)

"To przez takich ludzi jak pani "R" mamy w Polsce kryzys: zamiast pracować, obija się na kafe idź się dziewczyno na nogi lecz, bo na głowę już za późno, sama ze sobą gadasz " ja sie po prostu ustosunkowuje dpo kazdej wypowiedzi;-) o jeszcze mnie nikt o kryzys nie oskarzal - przez kt z reszta polska przeszla dosc stabilnie. Laura - lepiej powiedz jak rozmowa poszla? tak wczoraj obiecywalas