Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asjumax take me on 9441

Z jakiej planety kosmitów lubicie najbardziej a z jakiej nie lubicie i dlaczego?

Polecane posty

Gość Cosmodrumms
Dj Monk i jego srebrny gramofon !

Gość A sporo czytałem
Iż na miliony lat przed człowiekiem na ziemi urzędowala cywilizacja Psytsytschi już wtedy przemieszczali się bez problemów w przestrzeni kosmicznej co więcej dysponowali oni technologia energetyczna atomową. Z niewiadomych przyczyn opuściła ziemię prawdopodobnie dlatego że odnalazła planetę o większych na jej potrzeby zasobach naturalnych. Lubię ich są spoko. Człowiek to nawet po setkach tysięcy lat nie wybył w kosmos dalej jak za księżyc osobiście wszędzie tylko te sondy teleskopy nie mówiąc już o zatruwaniu środowiska. Także Psytsytschi 11/10p.

Gość Stardussty
Aldebaran i gwiazdozbior Harfy. Only.No ewentualnie nacje zamieszkujące Wielki Wooz WW LUB BIG W się wie lubię wielkie auta!

Gość a tak poza tym to wszystko
dzięki Cosmscyków 👄 z tymi stringami to może być problem bo moja kolezanka założyła wczoraj tył na przód i miała odparzenie pierwszego stopnia i lekarz się z niej śmiał . jak nie założę żadnych też bedzie ciekawie :D gorzej jak grawitacja przestanie przyciągać moją kieckę do ziemi i będzie widać wszystko :o :O :O

Gość Lipoliticon
:D :D :D :D Fajny top.Za posty 10/10:classic_cool::classic_cool:

Gość Alien from Aldebaran
Z kosmitów to najbardziej lubię Siebie:classic_cool:

Gość Neutrino...
I'm faster than light:classic_cool::classic_cool:

Gość Venus Fun @
Kobiety z Venus❤️...lubię najbardziej lecz nie pytajcie czemu gdyż to sprawy kosmicznie intymne:classic_cool: