Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arah

Pomóżcie, bóle jajników

Polecane posty

Gość Arah

Dwa dni temu kochałam się z moim chłopakiem, nie zabezpieczyliśmy się, nie doszedł we mnie. Od tamtej pory bolą mnie jajniki, cała trzęsę się ze strachu, że jestem w ciąży, mam tylko 19 lat. Chciałam dodać, że mam bardzo nieregularne miesiączki, ostatnia wystąpiła prawie pół roku temu, za tydzień mam wizytę u gina, ale zanim ten dzień nadejdzie to umrę z nerwicy. Co to może być? Czy jestem w ciąży chociaż nie miałam tak długo miesiączki? Czy to że nie miałam tak długo miesiączki oznacza to, że byłam w tym okresie bezpłodna czy mogło dojść do zapłodnienia? Pomóżcie!

Gość Arah
Tak jakoś wyszło, wcześniej się zabezpieczaliśmy

NIE JESTEŚ TAKA MŁODA wiesz co robisz skoro się nie zabezpieczasz zawsze pierwsze są dni płodne a póżniej miesiączka więc wszystko może się zdarzyć masz nieregularne miesiączki i bóle jajnioków może się z tąd biorą , teraz to jest musztarda po obiedzie zrobisz test ciążowy to się dowiesz --polecam ci na te jajniki castagnus tabletki ziołolwe regulują miesiączki i nie mają hormonów działają na przysadkę mózgową regulując w ten sposób hormony-łyka się dość długo ale efekty są rewelacyjne