Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooaa

Czy tak można zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość kwiatussekk
trzeba wyjść naprzeciw oczekiwaniom. można mnie obwozić (dodam, że zawsze chciałam być podróżnikiem). nie bądźmy zachłanni, może na początek małe zakątki Polski A i B. można zacząć już teraz, sanie, śnieg, warunki sprzyjające lokomocji, a i dostojność jest:)

Gość olaskr
nie ma problemu:) zakłady fundacje a ty bedziesz naszym góru i opwiesz nam o tym jak to wszystko się stało :) może lepsza bedzie sekta???

Gość hoł hoł
sekta nie bo nas będą ścigać ale fundacji nikt tak do końca nie sprawdzi:) to ja już wysyłam sanie na początek może odwiedzisz Wisłę ja już zarezerwuje pokój w Gołębiewskim

Gość kwiatussekk
nie no, jaka tam sekta. konkurencje dla kościoła robić. nie lepiej z nim współpracować. a z ojcem Tadkiem, to już mega super by było. fundacja jest lepsza. teraz się zaczyna okres podatkowy. wpiszemy w jej celach statutowych wspieranie takich dziewic jak ja (a że znam jedną - siebie), i poprosimy o 1%, a że fundacja współpracuje z kościołem, to może da się ugrać tak z 20% od podatku. ha?

Gość kwiatussekk
no to do promocji. plakatować miasta!!! głosić dobrą nowine!!!

Gość olaskr
a później Warszawa i hotel Novotel... zorganizujemy sympozjum... wiece pod kosciołami i moherowe berety zbierzemy... ach co to bedzie za wydarzenie... na skalę narodową a nawet międzynarodową:)

Gość hoł hoł
kwiatussekk kurcze!!!!! sam bym tego lepiej nie wymyślił powiedz gdzie te sanie mają podjechać??

Gość hoł hoł
jeszcze nobla zgarniemy :)

Gość kwiatussekk
Moi drodzy bracia i siostry, ojcowie i matki. ja już jestem istotą transcendentną, ja już jestem wszędzie. głoście dobrą nowine o mnie!!!! niech wszyscy najpierw uwierzą, potem wpłacą, a jak zasłużą, czyli wpłaca co łaska, a łaskę będą mieć wielką, to wówczas zobaczą!!!

Gość olaskr
już to robimy.. tylko reklama w radiu by się zdała... na co emeryci i rencisci mają przekazać swój 1% podatku...

Gość olaskr
czyli jak wpłacą odpowiednio dużo :) no bo utrzymanie kosztuje :)

Gość kwiatussekk
a jak teraz nobel stoi? może jakieś bardziej komercyjne imprezki? np. turniej 4 skoczni? tylko małysz coś niedomaga:(

Gość olaskr
no to ty będziesz skakać za niego :)

Gość kwiatussekk
nie no, to wy jesteście od promocji!!! ja mam się tylko rozmnażać ślepą kiszką i zachodzić w ciąże przy kontakcie wzrokowym.

Gość hoł hoł
reklama poszła w radiu naszego wszechstronnego ojca Rydzyka i oczywiście w telewizji Trwam:)

Gość olaskr
ok już dzwonie do mojego ojca .... Bo jakbyście niewiedziały Rydzyk to mój tata... Tatuś kocha córeczkę i załatwi wszystko co potrzeba :)

Gość hoł hoł
jaki tam turniej tam tylko auto a nobel to teraz milion dolców

Gość olaskr
Ja jeszcze z bratem pogadam tzn z Chołownią bo to brat mój... Przyrodni ale brat:) On da w religia.tv i necie :)

Gość kwiatussekk
czekam, czekam. ale ile można być dziewicą?

Gość olaskr
ale nobel to dopiero na przyszły rok, a turniej 4 sie skończył teraz bedzie zimowa olimpiada w Vancouver :)

Gość kwiatussekk
olaskr - nie no!!! Twoja pomoc jest nieoceniona :)

Gość kwiatussekk
hoł hoł - twoja osoba też jest wielka. możemy być wielką trójcą!!!

Gość hoł hoł
ty też masz ojca księdza?? ja swojego ojca szukałem 5 lat aż na parafii wygwizdowie znalazłem ale się zdziwił że trzeciego syna ma, jak teraz się dowie że założyłem fundacje "cudu" to będzie dumny:)

Gość olaskr
juz jesteśmy... Postaram się dotrzec do wujka Prokopa to nada w ddtvn. Także gładko pójdzie i dopiero będzie zajebiście :)

Gość hoł hoł
dziewic im więcej tym lepiej :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeehe
istnieje takie coś jak płyn zanim się dochodzi.więc tak mozesz byc i ja w tym wypadku piszę serio. chociaz osobiscie w to wąpie..sama mam teraz podobny problem i zaczynam schizowac.

Gość olaskr
mój tata i brfat juz są dumni :) no nie zawsze trafiają sie takie cuda jak my :) wszyscy za jednego jeden za wszystkich :)

Gość hoł hoł
święta trójca jak to ładnie brzmi :)

Gość kwiatussekk
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeee - rozpatrze twój przypadek na posiedzeniu zarządu fundacji. może zakwalifikujemy ciebie jako kolejne błogosławione zaciążenie otarciami słynące.

Gość hoł hoł
eeeeeeeeeeeeeeeeeeehe tak synu istnieje taki płyn ,ale nic się nie martw wpłacisz 500pln do kasy naszej fundacji my się pomodlimy i nie będzie żadnej ciąży a i rozgrzeszenie za niewiedze też otrzymasz