Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooaa

Czy tak można zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość hoł hoł
kwiatussekk nie ma co się wstydzić wszak wszystkie dzieci nasze są wstydzić się można jak poczęte zostały:)

Gość kwiatussekk
:D

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeehe
kwiatussek rozwinięta to jestem bardzo,a ty jesteś kolejną pseudo dziewicą ,która po kryjomu daje dupy zapezpieczając się całą paczuszką prezerwatyw. jesteś cudowna

Gość hoł hoł
ja tak myślę że w dobie postępu technicznego i cywilizacji,już za nie długo staniemy przed problemem zajścia w ciąże poprzez dotkniecie ekranu komputera przez kobietę roznegliżowanego mężczyznę

Gość nie no to juz przesada
ile masz lat?

Gość kwiatussekk
dziękuje za odprężająca rozmowę, i ciekawe wizje pora wracać do pracy:) zostawiam was z eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehe , i ostatni raz jako istota natchniona proszę się nad nią nie pastwić, bo jeżeli ona nie udaje to, to jeszcze naprawdę poroni. ale mam nadzieje, ze też się dobrze tu bawiła:)

hoł hoł nie porównuj mojego postu z pytaniem autorki,jeżeli jesteś na tyle inteligętny i popisujesz się tu swoim zacnym słownictwem,o jacie. powiem Wam,że jesteście w chuj komercyjni,tutaj piszecie te swoje bzdetki a na żywca nawet gęby byście nie otworzyli,tacy jestescie od siedmiu bolesci wygadani i rzucacie ironiami a naprawde macie słid sianko w głowce. btw,moze stwórzcie swoj poscik do nasmiewania sie z ludzmi,bo dziewczyna ,ktora tutaj pisala oczekiwala porad a nie waszych zalosnych pierdolen i popisow. xoxoxoxoxoxo

Gość hmmmmmmmmmmmm
kwiatussekk pa pa może jeszcze kiedyś się spotkamy na przekomicznej konwersacji :) pozdrowionka

w chuj dobrze,fajnie pośmiać się z takich przygłupów,ktorzy mysla,ze są mądrzy i komus dopierdalaja a naprawde nie mają pojęcia,że to ich jest żal :)

Gość olaskr
ale ty eeeehe jesteś głupia...za co to wszystko... moja kula ja dopadnie i ukarze finansowo...

olaskr głupia/głupi to jesteś ty i nie pajacuj już ,bo żal

Gość olaskr
żal to mi jest ciebie.... napewno w ciąży jesteś idiotko... tak jak autorka postu.... Co to internetu nie macie.... Się kurwa do seksu zabieracie a pojęcia zielonego.. Może by tak na początku się dokształcić... bo niedługo to jak facet na ciebie spojrzy to idiotko w ciąży będziesz!!!!

Gość hoł hoł
eeeeeeeeeeeeeeeeeeehe Ty zastanów się nad tym co ta kobieta za pomocy szuka!!!! Skłania się to nie tylko do czytania ale czytania ze zrozumieniem czego uczą w około 2 kasie szkoły podstawowej!!Może warto się zastanowić nad powrotem i DOUCZENIEM SIĘ!!! Poza tym nawiązując do realnej rozmowy wydaje mi się że jesteś mało inteligentny aby zasiąść ze mną do konwersacji twarzą w twarz!!!!

Gość hoł hoł
olaskr nie ma co się denerwować:) z uśmiechem kolego z uśmiechem debil pozostanie debilem :)

Gość olaskr
ja się nie denerwuje tylko w dobie internetu te pytania są żenujące i zabawne jednocześnie... dziecko w podstawówce już to wszystko wie....ech... szkoda słów na coś takiego...

Gość hoł hoł
dlatego też trzeba żartować ponieważ innego sposobu na tą żenadę nie ma

Gość olaskr
ja tam żartuję bo innego sposobu nie widzę :)

Gość hoł hoł
eeeeeeeeeeeeeeeeeeehe a kolegę czy koleżankę przytkało :( czekałem na ciętą ripostę i nic

Gość olaskr
koleżankę... bo to niepokalane poczecie było... no właśnie ja też czekam i cisza :)

Gość hoł hoł
pewnie przygotowuje referat o niepokalanym poczęciu przygotowuje się na bój słów :))

Gość olaskr
to bedzie wystąpienie jak elaborat albo praca magisterska :)

Gość dawno sie tak nie usmialam
az sie poplakalam kwiatusekk jestes super hehe