Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Kupilam sobie dzisiaj herbatke z pokrzywy podobno na wlosy!!!!!!

Polecane posty

kolezanka mi powiedziala ze bardzo dobrze dziala na wlosy, wzmacnia je, powoduje ich wzrost, czy ktokolwiek slyszal o tym??bo nie wiem czy to prawda, w google nie moge nic znalesc o wlasciwosciach szczegolnie na wlosy:(

Gość Q wiem ze masz slabe
włosy widziałem fotke i nie pomoże

Gość asdasdsadsa
pokrzywa jest ogólnie zdrowa - wzmacnia i oczyszcza krew z toksyn, pozytywnie wpływa na włosy> pij herbatę i dodatkowo jak możesz to płucz włosy jej naparem, zobaczysz jakie fajne efekty to przynosi.

Gość Q wiem ze masz slabe
ale sianowate slabe i cienkie

slyszalalm ze plukanie jest dobre, ale nie na wlosy blond :( blokers witam 🖐️ kurdeee mam czas tylko do 19 tej bo tego psa musze tam pilnowac:(

podobno wywar z kasztanów przyciemnia, a rumianek rozjasnia?

Gość Hej Ewa ja też wcionż
pomarańczo która nie lubi Q. prosze o rozmowe ze mną bo ja też jej nie lubię . dziekuje.

Gość pokrzywa na ladne wlosy
Jest b polecana. Wzmacnia nie tylko wlosy ale paznokcie (osobiscie mi b pomogla kuracja z pokrzywy oraz suplementacja zelazem). Wlosy mi urosly - 1.5 cm / jeden miesiac. Pokrzywa dziala wzmacniajaco - korzystnie wlasnie plukac wlosy tym naparem niezaleznie od koloru wlosow (jestem blond- nie mam zielonych :P) Rezultaty mozna zaobserwowac po 4 tyogodniach regularnego picia - minimum 2 herbatki dziennie. Dawka turbo - 2 torebki do szklanki - 2 razy dziennie. Zycze udanego dbania o wlosy i efektywnej kuracji.

bedziesz trochu czesciej w toalecie pozdr. :P

haha :) juz dzisiaj to zauwazylam, pilnuje psa sasiadow godzine i 2 razy toalete odwiedzilam, mam nadzieje ze to latanie zle sie nie odbije na zdrowiu:P

trzeba duzo pic wody, napojow - poniewaz organizm moze byc nieznacznie odwodniony. Jesli sie juz uparlas by wzmocnic wlosy - mozesz nabyc Skrzyp polny - herbatka do picia. Sprzyp i pokrzywa - to juz blogoslawienstwo dla wlosow pozytywnych rezultatow :P