Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawianek33

Dlaczego kobiety skamlą i pełzają przed nami facetami?

Polecane posty

Gość ja jesteemmmmmm
kobietom i to mi faceci żucają się do nnóg! :O

Gość tragedia.....
zgadzam się, moja żona jest leniwa, a najwazniejsze dla niej to paznockie, kosmetyczka i sklepy.. Ale :) ... za to świetnie jest z nią w łózku :) hehe Jest chętna na wszystko, co zaproponuję :P

Nic tu po kobietach... sami bogowie tutaj siedzą :) wszyscy wysportowani, bogaci.. nie ma co :) to co półka próbowała wam napisać- nie odkryliście Ameryki. Kobbiety wolą mężczyzn z grubym portfelem bo tylko tacy będą w stanie utrzymać ją i jej dzieci. A swoją drogą to nieźli z was hipokryci- jak kobieta robi karierę i zarabia to nie ma faceta, a dlaczego? bo jest samowystarczalna i każdy z was się boi, że nie będzie jej potrzebny... a jak jest na waszym utrzymaniu to wykorzystuje wasze pieniądze i jest materialistką... tak tak... :D🖐️

Gość fruktoza12
mi tez sie nie chce pracowac , maz dobrze zarabia wiec nie ma potrzeby zebym pracowala , wole sobie w domku w ciepełku posiedziec , poklikac :) kto chcial żone ,dziewczyne ,kochanke niech tyra - a jak kto nie chce niech bedzie wolny '! i nie pisz bzdetów.

Gość kalinkakakaka
hej, wypelnijcie prosze ankiete prof. Izdebskiego dot. zycia seksualnego internautow, bede wdzieczna. pozdrawiam :) www.seksownebadanie.pl

Gość mec. Ada28
najwidoczniej panowie przebywacie w dziwnym środowisku :) Nie mam koleżanek które przebierają nóżkami na widok kilku zł. Pewnie dlatego , że zarabiamy całkiem sporo , nasi mężowie również i zamiast relacji podporządkowania jest normalność . Szukacie samodzielnej dziewczyny ? polecam adwokaturę ewen. bardzo urocze panie prokurator ( w Prok. rejonowej najlepiej:)

Gość gary 400
hehe :) ale jazda :) jak się tłumaczą, jak usprawiedliwiają :) a prawda jest tylko jedna :P

Gość prowda jest ino jedna
Dla kasy i dobrej pozycji w społeczeństwie samice zrobią wszystko, bo myślą że ich obowiązkiem albo raczej jak im się chce, jest rozkładanie nóg na boki, a facet niech robi całą resztę, samice są leniwe... rozpiera je pycha i niczym nieuzasadniona duma.

Gość dziwne one są
O tak ! Przebiegłe modliszki !

Gość rga
doimy was a wy sie dajecie hahaha ! ciotyyyyy i sie szczycąParytetyszcze ze sie dają

Gość przykład..
rga to właśnie przykład :) prawdziwa samiczka :)

Gość koolego nie klnij...
A wy samicie nie tłumaczcie się... to topic dla facetow...

Gość zen ren sren
Tłumaczą się... bo co innego mają robić ? Całe życie się tłumaczą, ale same nie wiedzą o czym mówią :)

Gość kawik jarny
A co ? Niby przed kim ? Miałem dwie kobiety co leciały na kasę, żeby się pokazać przed koleżankami, loda mi mogła zrobić kiedy chciałem, ja jej za to dawałem na zakupy bo to ją uszczęśliwiało, od tak prymitywne stworzenie, teraz mam kolejną dojarę, ale póki mi się nie znudzi, jeszcze trochę pobędzie i poskamle o kasę :) W dziwki co robią na ulicy ? Nie skamlą na swój sposób u stóp facetów ?!

Gość Rommiek
Ot, cała prawda...

Gość karakon zielony
ot i co

Gość harmoniuszek
Dokładnie :) Kobiety skamlą przed nami, od lat swą pozycję w społeczeństwie zdobywały w wiadomy sposób :P :D

Dobra, dobra, topic powstał w akcie złości i zranionej męskiej dumy na ten topic: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4330363 :D :P Właściwie nic tu do mnie nie pasuje, nawet do fryzjera nie chodzę, sama se włosy obcięłam :D:P xD a faceta właściwie nigdy nie miałam, a już na pewno nie ze względów materialnych ;)

Gość kania 285
Znam moje koleżanki i wiem do czego są zdolne suki jedne... Więc po części zgadzam się z tym co faceci tu piszą.

Gość zydelek bąbelek
Wreszcie jakaś normalna panna co potrafi przyznać rację a nie mydlić oczu bzdurnymi textami !

Gość alicja z krainy pieszczot
Ten drugi temat "dlaczego faceci skamlą i pęłzają u naszych stóp" to pewnie założyła jakaś pinda z kompleksami co bolca nigdy nie miała.. ja się pod tamtym tematem nie podpisuję..

Gość haniaa 24
Ja jestem porządną kobietą, a nie jak te blachary co lecą na kasę, kuszą facetów wygolonymi długimi nogami w szpilkach żeby na kasę ich naciągnąć... ale są też paszkwile co się mają za ładne, mam koleżankę która ma ryj jak świńskie koryto a uważa się za wielką damę i sądzi że każdy facet przed nią klęknie, to jak się pytam, dlaczego wciąż ta trolica nie ma faceta?! Ja się na szczęście nie zaliczam do zarozumiałych, dumnych i przepełnionych pychą i próżnością samic !

Gość adner
Ja stawiam mojej codziennie... loda :D

Gość grass 25
trzeba zostać sukmistrzem żeby umieć rozpoznawać suki.. proponuję szkolenie w zakresie wyłapywania na radar wszelkich samic które lecą na kasę, i chcą się dorobić cudzym kosztem.

Gość wyposzczony 29
ja jestem sam i nie mam problemu ze sukami lecącymi na kasę :)