Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiaiiaiaiia

czy 30zl za korki z j.ang to duzo

Polecane posty

Gość aiaiiaiaiia

Gość za jaki czas
?

Gość zalezy gdzie lezy
zalezy od czasu, miasta, kwalifikacji osoby udzielajacej korki

Gość w sam raz chyba
ja biore 20 za 45 min ale od wqrzesnia podnosze na 30

Gość aiaiiaiaiia
niby 60min bylam juz za 40zl i nie dowiedzialam sie wiecej niz z ksiazki o present simple, alle moze nie mozna inaczej

Gość aiaiiaiaiia
a skad jestes? u mnie male miasto, bake w necie znalazlam, niby ukonczyla filologie

Gość Michaił Wolołanko
O tak, panie dzieju! To aż 330 rubli! To bardzo dużo!!! U nas w Matrioszce żyje się za to za miesiąc, panie dziejku!

Gość jj..
sorki ze nie odpowiem ale za to pokrewny temat ja daje lekcje chlopakowi ktory jest moim sasiadem i teraz jego mama daje mi z gory 100 zl na kilka lekcji ja jednak jeszcze nie powiedzialam ile biore za jedna lekcje bo to moj sasiad i wogole nie chcialam brac kasy ale jego mama na sile mi wciska 100zl. Ile moge policzyc dobremu sasiadowi za lekcji tez jez angielski

Gość aiaiiaiaiia
a skad jestes? babka z netu, po filologii

Gość llpp
nie lepiej kupic sobie dobra gramatyke? Na korkach nauczysz sie tego samego co w ksiazce, nie licz na wiecej.

Gość aiaiiaiaiia
np jaka? chcualabym zaczac mowic, mam maly zakres slow

Gość llpp
Jestes poczatkujaca? Jesli tak, to oczywiscie english grammar in use, Murphyego, biblia poczatkujacych.

Gość Michaił Wolołanko
Ja, panie dziejku? Ja przecie z Matrioszki naszej jestem, prosto z Nowajej Lali, Ural centralny, panie dziejku! Toć Matrioszki naszej nie znacie?!

Gość aiaiiaiaiia
wlasnie ma ebook wydrukowany z neta, ale ciagle wracam do poczatku zeby powtarzac, i jestem ciagle w granicach 13unitu :(

Gość aiaiiaiaiia
sorry, ja mam Essential grammar in use

Gość llpp
Czerwona? Jesli tak, to mowimy o tej samej. Kup lepiej oryginal, bo bedzie ci sie latwiej uczyc, niz z wydrukowanych czarnobialych kartek. Badz konsekwentna i przerabiaj jeden unit co 2-3 dni, ucz sie codziennie i poszukaj w necie jakis nagran, aby osluchac sie z jezykiem.

Gość aiaiiaiaiia
nie wiem czy czeownabo mam cz-biale kartki, ale spoko obindowane i tak mi lepiej, tylko pisze sobie odp na osobnych kartach by potem nie wymazywac, myslisz ze korki an razie sa zbedne?

Gość llpp
Nie wiem, nie znam Cie. Ja jestem typem samouka i swietnie radze sobie samodzielnie, ale moze Ty potrzebujesz kogos kto bedzie nad Toba "czuwal". Jezeli jednak zdecydujesz sie na korki, to wymagaj od nauczyciela zaangazowania, mowienia, bo wiekszosc ludzi idzie na latwizne i wyklada po prostu sucha gramatyke.

Gość llpp
Dodam jeszcze, ze moja kolezanka po anglistyce bierze 25zl za 60 minut, miasto 90 tysieczne, takze na pewno da sie znalezc kogos tanszego.

Gość aiaiiaiaiia
teraz angielski to podstawa, chocby w njakichkolwiek wyjazdach, na co dzien, jak przyjedzie np. jakas delegacja, ktos spyta o godzne.. a ja ciemna... :( mam duza motywacje, kupilam sobie tez taka mala gramatyke buchmanna, super opisane po polsku co i jak, murphego tez b.lubie, ale jak ktos mi kiedys napisal na zadnym egz, nie ebdzie wpisane ( wpisz present simple)

Gość aiaiiaiaiia
a skad ta kolezanka? mam malo znajomychby popytac... znajoma zdawala cae kiedys, wiec moglaby mnie uczyc, ale nie przepadam za nia