Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watowanymis

zachowałem się jak meżczyzna?

Polecane posty

Gość nie zachowywalem sie jak mezcz
zupapomidorowa - z tego co Cię zaciekawiło wnioskuję, że jesteś bardziej ZUPA niż pomidorowa. Nie, wiesz, że nie jesteś podła. "kafe mocno i trwale szkodzi na mózg"

z kobietami to nigdy nie wiadomo, czasem jakaś idiotka sprawdza faceta dając mu kosza ale to extrema:) po prostu trzeba sie odzywać jeśli jest odzew...kobiety uwielbiają być zwierzyną łowną:)

Gość niebanalna
pan u góry niestety ma racje;P brak zainteresowania=brak zainteresowania czasem brak zainteresowania sprawia,że zainteresowanie rośnie;D ale brak zainteresowania nie może równać się z całkowitą olewką;D rozumie ktoś?nie?ja też nie:D

Autorze,zachowałeś się jak powinieneś był zachować się.Popieram!No może nadzieja mi wróci,że prawdziwy facet w tym kraju jeszcze jest!:)

"nie zachowywalem sie jak mezcz zupapomidorowa - z tego co Cię zaciekawiło wnioskuję, że jesteś bardziej ZUPA niż pomidorowa. Nie, wiesz, że nie jesteś podła. "kafe mocno i trwale szkodzi na mózg"" Ano szkodzi. Ostatnio dużo nasłuchałam się o takich "incydentach" :O Brak zainteresowania jest brakiem zainteresowania... Chyba, że jednak dostaje się jakiś znak. Czasem trzeba walczyć o to, co się kocha. Ale to już wszystko zależy od wyczucia.

Gość Słowo Prawdy
Niniejszym wpisuję kolejny głos poparcia dla zachowania autora!!! BRAVO! Trzeba mieć swój honor, a jednocześnie trzeba być gentelmenem. Coraz mniej takich egzemplarzy na tym świecie. Jeszcze raz gromkie BRAVO!!!

Gość watowanymis
minał miesiąc ale ciężko zapomnieć....cos miała w sobie:)

i co się dziwisz facet? Zachowałeś się jak ostatni petent i dupek. Kwiaty są super, ale w formie nagrody za coś, a nie łapówki. Jeśli laska jest atrakcyjna, to takich frajerów, kandydatów na sponsorów, przyjaciół i wazeliniarzy ona ma na pęczki. I jesteś jednym z nich.

Gość Słowo Prawdy
Eeeeetam, Boski pieprzysz głupoty :P Zachował się właśnie jak prawdziwy facet, a nie kolejny petent z wywieszonym ozorem.

Gość mulat na kanarach
a może chłopie napisz jej sms....co slychac czy cos...po miesiacu braku kontaktu na pewno się mile zdziwi:)

Gość nie zachowywalem sie jak mezcz
zupapomidorowa - przyznaję, że użycie słowa "incydent" było niefortunne. A więc zmieniam to na: dostałem "jakiś znak". Piszesz "Czasem trzeba walczyć o to, co się kocha". Czy to jest tożsame z: czasem trzeba być mięczakiem? Ja, podobnie jak "heh a mi panna dala kosza od" "bylem juz "utopiony po uszy"". My już (w tym stanie nie jest to przecież możliwe) nie zachowywaliśmy się racjonalnie. Dla każdego obserwatora sprawa była beznadziejna. I prawdziwy mężczyzna powinien zachować się "godnie" jak autor topiku: "dałem jej kwiaty ... zabroniłem wyjaśnień ... potem pa i ...koniec". To tak dla ludzi. A dla siebie? - "tak mi na niej zależało". I chciałbym odpowiedzieć na pytanie autora: "zachowałem się jak meżczyzna?" Tak, jak prawdziwy maczo. Przecież, jeżeli nawet spadnie Ci jakaś łza na poduszkę, to nikt tego nie zobaczy.

Gość heh a mi panna dala kosza od
Moze bycie mezczyzna oznacza, ze nie rezygnujesz ze swego celu, jesli cel jest wart poswiecen ;)

Ja juz nic z tego nie rozumiem :-0 Raz mówi sie,ze kobieta musi być "niedostpna" bo faceci lubią zdobywac i kreci ich kiedy muszą sie troszke postarac... To jak to z tym jest?Moze panowie powiedzą mi o co chodzi,co to znaczy,ze lubicie starac sie o dziewczyne? To co jesli sie jej podobasz,to nie moze CI tego powiedziec,nie moze okazac swoich uczuc,bo wtedy wiesz,ze nie musisz sie o nią starac,bo i tak jej na Tobie zależy? Kurde ja juz sie w tym pogubiłam... Mi sie wydaje,ze zachowałes sie jak mężczyzna i gratuluję,ale jesli ona wprost powiedziała ze nic z tego,to raczej tak jest... Tymbardziej,ze wczesniej tez mówiła,ze chce byc teraz sama.Gdyby jej zalezło,rozegrałaby to troche inaczej.Ale to tylko mój punkt widzenia :] I prosze wytłumaczcie mi jak to jest z tym,ze facet lubi zdobywac :D?

Gość rada dla dzidzi
Wróć do lalek. Jeszcze za wcześnie dla ciebie na takie lektury.

Tjaaaa..... zdaję sobie sprawę z tego że zdecydowana większość kobiet pochwala zachowanie autora i nic w tym dziwnego, skoro od najmłodszych lat jesteście uczone i przyzwyczajane że faceci mają za Wami latać, starać się, zabiegać i mieć nadzieję, że popatrzycie na takiego delikwenta jak autor topiku łaskawym wzrokiem, wybierzecie go z tłumu adoratorów i ewentualnie, po jakimś czasie pozwolicie mu na coś więcej. Jednocześnie czytacie romantyczne historie, oglądacie filmy i ściskacie nogi marząc o mężczyźnie, który pojawia się nagle, nieoczekiwanie, w jednej chwili rozpala absolutnie wszystkie zmysły, jest tak wyjątkowy, że nie pasuje do żadnego schematu tego co jest Wam znane z życia, wybiera sobie kobietę, totalnie intryguje ją każdym kolejnym słowem, w jakiś tajemniczy sposób odkrywa jej pełnię potencjału kobiecości schowaną gdzieś tam głęboko w umyśle pod płaszczem tego co wmówiło Ci społeczeństwo że jest dla Ciebie dobre i powinnaś tego chcieć, rozkosznie zniewala dotykiem, karmi jej głodną, kobiecą naturę i raz za razem daje tak intensywne emocje i doznania, że dotychczasowy seks, nieważne jak dobry się dotąd wydawał, okazuje się jedynie słabym pukaniem :P Zaraz mi pewnie napiszecie że nie ma takich mężczyzn, albo że takie rzeczy to tylko w filmach, hehehe:) Słowo Prawdy, pisałaś o gentelmenach. Wiesz dlaczego jest ich tak mało? Bo zbyt niemrawo się rozmnażają :D

"Piszesz "Czasem trzeba walczyć o to, co się kocha". Czy to jest tożsame z: czasem trzeba być mięczakiem?" Absolutnie nie. Po prostu, bez poniżania... Raczej udowodnić, że ona nie wie, czego chce :D Nie umiem tego wyjaśnić :D Natomiast bycie "twardkim" to czasem konieczność. I szkoda, że trzeba płakać w kafeteryjną poduszkę, ale wiadomo - jej (owej dziewczynie od kwiatów) nie można i już.

rada dla dzidzi a skąd wiesz,że się nimi nie bawię :D ? Zadałam pytanie,bo chciałam zeby ktos zinterpretował jak to w koncu jest z facetami i jesli nie masz nic ciekawego w temacie do powiedzenia,to po prostu zamilcz :D Bo inteligencją raczej nie grzeszysz :P :D

Gość TH is IT
chcesz oklasków ?

zupapomidorowa ma racje absolutną - facet nie moze sie poniżyc przed kobieta, wtedy jest juz po zawodach:) mężczyzna tak to musi rozegrac zeby zachowac twarz i jednoczesnie zaintrygowac kobiete, to trudne....trzeba to zrobic na zimno i z głową:) zywiołowy romantyzm w takich sytuacjach raczej przeszkadza:)

Gość Sandrra
racje to ma boski. Niestety ;)

Gość nie jestem ladna
Rozegrane bardzo dobrze taktycznie. Ale na pewno nie dlatego , ze tak jest po mesku i z klasa. To zadna klasa. To oslona wlasnej urazonej dumy. Ale w tym akurat przypadku moze dac dobre efekty jesli autor bedzie wiedziel jak to rozgrywac dalej..

a ja mam pytanie do Pana Boskiego: -czy juz odbyla sie konsumpcja Pani stomatolog? Czy nadal jest to faza mrzonek z pogranicza fikcji z bogatej fantazji?

Gość watowanymis
widzę, ze pojawiły się głosy o rozgrywce taktycznej w stosunkach damsko męskich....ale ja na prawde tego w tych kategoriach nie postrzegam...jestem prosty chłopak i jak komus chce dać serce to szczerze....odrzuciła zaloty i ja nie wnikam, chociaz to stało się nagle i bylo dla mnie duzym zaskoczeniem, bylem pewien że iskrzy....ale coż kobiety mają rozum i trzeba szanować czyjąś decyzję

watowanymisiu-jestes cool.Tak trzymaj.Szanuje taki ginacy gatunek gentelmenow.

Gość nie jestem ladna
Watowany misiu - i tak trzymaj dalej...... A ja zrobie tak jak ja bede chciala. Kazdy ma swoje wlasne pomysly na zycie.

Gość zdradźcie mi tajemnicę
lubię watowanegomisia: 😘 - powodzenia, obyś trafił na odpowiednią dziewczynę i niech zaiskrzy:)