Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vv..

jak wyrejestrowac sie z facebook bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Gość nosem w kałuże
warunek jest taki ze podajże przez dwa tg nikt nie może się z Twojego ip logować na fb. bo wtedy całą procedurę chuj strzeli.

Gość LEONTYNA26
JAREK,chcialam zrobic,jak radziles,ale jest to niemozliwe,albo jestem slepa,albo nie ma na stronie opcji dezaktywacja,centrum pomocy nie pokazuje takiego pytania,a wyszukiwarka na pytanie odpowiada 0 wynikow.Jak zyc z takim dylematem?

Gość Bzp
Jak sie wynieśc z tego pie...nego facebooka. Zapomniałam hasła nie mogę nic zrobić. Koleżanka z mego kompa w domu zalogpowała mnie. dla jaj dała zdjęcie, i pozapraszała gości. K...wa na poczatku to mnie bawiło, ale teraz już się wstydzę. Hasło mialan na kartce, oczywiście karta jest w d... gdzies i teraz nie mogę zaChiny z tego gówna wyjśc . Czy ktoś zna adres pełny tej firmy może jak napisze do nich to mnie wylogują. A może kto wie ile ksoztuje wizyta inforqatyka który to zrobi. Ja już nie mam siły z tym gównem. jaka to spoleczność, jacy to przyjaciele k... mać.

Gość antyface-bok
Ja też nie mam opcji wylogowania. Znika oczywiście, ale każdy nowozarejestrowany może otworzyć twoje dane. Ja już 1 rok nie otwieram tego. Mnie to wygląda na nałapanie frajerów, ludzie tam cuda piszą, dają zdjęcia, ... i koniec nie wylogujesz się. Dziwne to że nie można z tego wyjść. I tak mają durnowatą społeczność jak na widelcu, pliczą sobie debili. Jak najwięcej tam dawajcie zdjęć, piszcie o swojej rodzinie, ile kto zarabia, gdzie kto mieszka, jaką ma firmę, a potem się nie dziwcie, że macie skarbówkę, w pracy na was jakoś patrzą. Jak się człowiek na spokojnie zasatnwi to sam pcha się w gówno. I nie może mieć pretensji.

Gość gość
Faktycznie jest "pomoc" na samym dole. Po otwarciu konta [klik w nazwisko u góry] Na pomocy wybrałem anulowanie. Wpisać trzeba hasło i literki z obrazka. Potem OK i mam informację, że po 14 dniach zlikwidują na stałe.

Gość gość
nie wiem

Gość gość
Nie wyrejestrowuj się z Facebooka bo wtedy zostanie tobie tylko reżimowa telewizja propagandowa od której mózg lasuje.

Gość gość
Mam za każdym razem kłopot z rejestracją do Facebooka.Nudzi mnie to wszystko,pozostanie płacenie za internet,ale i to przeżyję 24 miesiące....Pozdrawiam...