Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiowaty miś

da się w kimś zakochać przez net?

Polecane posty

Gość misiowaty miś

jak się tej osoby nie widziało/słyszało? dziwnie tak..

Gość armagedonnnn
tak

Gość sprobuj sie dowiesz

Gość ddsfs
hahaha.. nie da się. można się zafascynować 2 osobą, zaprzyjażnić, ale nie zakochać. dzieci.

Gość armagedonnnn
cała-ja dokladnie wiec nie ma znaczenia gdzie i jak sie zakochamy czas i tak zwerifikuje czy to milosc czy nie

Gość misiowaty miś
bo to takie troche zbyt idealne.. sie wydaje przez ta wyobraznie wszystko..

Gość ić spać
NIE, nie da sie bo to tylko slowa i jakas fikcyjna fotografia. ludzie poznaja sie w realnym swiecie. tam widza czlowieka i jego zachowania. po tym moga dopiero zadecydowac - byc czy nie byc z tym kims.

Gość da sie
Moja siostra tak sie zakochala przez 3 lata sie nie widzieli i nie slyszeli , a teraz sa szczesliwym malzenstwem. :-)

Wyobraźnia jest nie do ogarnięcia i czasem a nawet często ponosi nas w widealizowany świat:)

Gość armagedonnnn
mozna ...ale "milosc" interentowa jest tylko dla ludzi szczerych i otwartych ...takich ktorzy nie udaja i sa soba...

Gość ona..ona
Ale trzeba się spotkać. Inaczej to tylko wyobrażenie o miłości i słowa, słowa, słowa.......

Gość armagedonnnn
ić spać mowisz? :) jesli czlowiek nie jest szczery to ta realnosc nic nie pomoze...wszystko zalezy od sytuacji i od zamiarow drugiego czlowieka

Gość ddsfs
to wyjątek potwierdzający regułę. a skoro byli niby tak zakochani przez 3 lata, to dziwne, że nie ciągnęło ich do siebie wcześniej, żeby się spotykać tylko 3 lata im zeszło na tym pisaniu zanim się spotkali ;) zaprzyjażnili się tak bardzo i nie mieli nikogo więc ze sobą postanowili spróbować żyć i to jest odpowiedż. zresztą stan zakochania trwa około 2 lat ponoć. :)

Gość misiowaty miś
a lęk przed spotkaniem czy rozmową przez telefon i konfrontacją z rzeczywistoscia to cos normalnego?

Gość armagedonnnn
ddsfs daj spokoj! gdzie ty zyjesz! zakochanie przez net w tych czasach to nic dziwnego !

Gość Fairy Pomarańczowego
musisz spróbować ,inaczej się nie dowiesz

Gość da sie
Podobno to slonia w trampkach widziano . ;) To jest fakt ktory mial miejsce :-D Ale jak sie spotkali to sie nacieszyc soba nie mogli ,a z lozka to nie wychodzili przez tydzien .:-D

Gość misiowaty miś
ja jestem starej daty.. pamietam czasy bez netu... ;)

Gość Fairy Pomarańczowego
czasem rzeczywistość może nas pozytywnie zaskoczyć

da sie "Podobno to slonia w trampkach widziano . To jest fakt ktory mial miejsce Ale jak sie spotkali to sie nacieszyc soba nie mogli ,a z lozka to nie wychodzili przez tydzien ." jak by o nas :)

Gość misiowaty miś
czyli musze sie wziazc w garsc.. nigdy nie myslalem cos takiego moze sprawiac tyle trudności..

Gość ddsfs
bua ha ha ;)

Gość TwojaArkadia
net sluzy do zakochiwania sie i do zdradzania kto policzy ile zwiazku sie rozpadlo przez wlasnei tzn milosc internetowa?

Gość da sie
I troche wiary w ludzi :-) Nawet tych z netu , bo trzeba pamietac ze po drugiej stronie siedzi tez czlowiek , ktory tez ma serce i te serce moze sie zakochac w takim samym stopniu jak te twoje ,a nawet bardziej. :-) To sie oplaca -taka wiara :-)

Gość ona_123
Tak da się zakochać przez internet...zawsze byłam przeciwniczką poznawania ludzi przez internet...dlatego ze swoim eks rozmawialam ponad rok zanim doszło do spotkania....byłam z nim bardzo szczera nie popisywałam się ani nic traktowałam tą znajomość lajtowo wiadomo moża komus przez interent sie wygadac, szczerze pogadac w koncu nie znamy sie on tez byly szczery w stosunku do mnie zaczelo sie ze wymienilismy sie numerami tel sms-y codzienne, czasami dzwonilismy do siebie potrafilismy godzinami rozmawiac....a jak spotkalismy sie pierwszy raz na zywo to kupa smiechu bo co nie mowili sobie to wiem wiem w koncu tyle czasu rozmawiac ze soba to naprawde wszystko o sobie wiedzielismy bylismy ze szokba 3 lata i nie zaluje....aczkolwiek rozstalismy sie ale tak czasami bywa.... wiec wazne jest to zeby byla szczerosc szczerosc i jeszcze raz szczerosc;-))) to jest najwazniejsze.....zadne podrabiane fotki;-) My sie fotkami wymienilismy chyba po roku....wiec z wlasnych doswiadczen wiem ze to mozliwe..... aaa i dodam ze dzielilo nas 400 km ....i mimo wszystko pokonalismy odleglosc;-))Wiec glowa do gory;-) Mozna tak poznac milosc... Aczkolwiek niby poznalam swojego eks przez internet ale nadal jestem przeciwniczka poznawania ludzi przez internet:/

Gość misiowaty miś
a dlaczego jestes przeciwniczką? ja nic nie udaje, na poczatku podchodzilem do tego z przymrozeniem oka, jednak pozniej mnie wciagnelo.. strasznie.