Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot parkowy

Kolezanka mojej dziewczyny..

Polecane posty

Gość kot parkowy

najlepsza kolezanka mojej dziewczyny z ktora jestem 4 lata ostatnio daje mi dosc wyrazne znaki ze "cos" ode mnie chce.. ;( Co mam zrobić? Jak jestesmy gdzies wspolnie (ona ma faceta) zawsze mnie jakos dotknie, zlapie, obejmie albo cos powie lub pusci oko, ostatnio nawet chciala zebym jej cos tam pomogl ze sprzetem w domu, jej facet pracuje w Norwegii i czasami go nie ma.. Moja dziewczyna mnie namawiala ale ja sciemnilem ze nie mam czasu bo sie umowilem z kumplem. Boje sie jej a dziewczynei nie chce o tym mowic bo znaja sie dluzej niz my jestesmy razem. Co robic?

Gość lepiej chyba powiedz
swojej dziewczynie.. smierdzaca sprawa, swoja droga niezla kolezanka.

lepiej powiedz, bądz szczery wobec Niej, zresztą co to za koleżanka?hmmm, ?

Gość kot parkowy
przyznam ze przez chwile o tym pomyslalem, ale po co? Miedzy nami jest ok a ja mysle o tym zeby sie oswiadczyc w marcu.. po co mialy by sie "umawiac na cos" :(

Gość kot parkowy
kumpel mi powiedzial zebym uwazal bo jak powiem jej to ona konfrontujac to z kolezanką moze poznac zupelnie inna wersje, co za bagno.

Gość powiedz jej żeby się odwaliła
werbalnie jej to zakomunikuj, bo nie dotrze do tej pizdy

Gość kot parkowy
nie no moge palic glupa tylko boje sie ze ta "kolezanka" moze chciec cos miedzy nami popsuc, kurwa skad tacy ludzie sie biora?

Gość Nicolka.....
Powiedz swojej kobiecie o swoich przypuszczeniach i popros by uszanowala to ze nie chcesz doprowadzac do sytuacji ze jestes z jej kolezanka sam na sam dla dobra waszego zwiazku. Pogadaj tez z nia o tym by spotykala sie z nia sama a ty bedziesz z nia chodzil na spodkania jak bedzie jej kolezanka z facetem. Po za tym mozesz jej powiedziec ze nie chcesz psuc jej relacji z kolezanka wiec lepiej bedzie jak ta rozmowa zostanie miedzy wami. Jak bym byla na miejscu twojej kobiety po takiej rozmowie mial bys u mnie plusa :)

Ja bym chyba na twoim miejscu sie spotkal z ta kolezanką i jej delikatnie powiedzial, zeby dala spokoj. Sam nie wiem dziwna sytuacja.

Gość Nicolka.....
Nie rozmawiaj o tym z kolezanka bo zraniona duma kobiety jest jeszcze gorsza i dopiero moze zaczac wam rozwalac zwiazek plotami wyssanymi z palca. Pamietak ze w zwiazku najwazniejsza jest przyjazn dlatego tego powinienes pogadac ze swoja partnerka. Przeciez twoja kobieta tez mogla cos zaowazyc i teraz sie zastanawia czy ty nie masz z nia romansu skoro nic na ten temat nie mowisz...

Nie rób nic, nie rozmawiaj z nikim-kobiety nie rozumieją takich rzeczy. Udawaj, że nic się nie dzieje i bądź uczciwy- to wystarczy.

Gość kot parkowy
cala ja, kiedy ja jestem uczciwy tylko boje sie tego, ze ktos inny moze byc nieuczciwy. W zyciu spotkaly mnie rozne rzeczy a nie chce tracic tego co mam. To najlepsze 4 lata zycia.

Jeżeli jesteś uczciwy to niczego się nie bój! Co ta suka może Ci zrobić-nic. Udawaj, że nie wiesz ocb.

Gość Maz Zony Meza
Ja mysle ze powinienes porozmawiac o tym ze swoja dziewczyna i opowiedziec jej takze o sowich obawach co do tej niechcianej wersji ktora moze opowiedziec jej kolezanka. Nie probuj rozmawiac z kolezanka bo tak jak ktos juz wczesniej napisal, ona moze potem poleciec do twojej ukochanej i powiedziec jej ze ja oklamujesz, zdradzasz i inne bzdury. Niektore kobiety sa zdolne do wszystkiego by dostac faceta, nawet do zepsuca najlepszej przyjazni i zniszczenia zwiazku innej osobie. Ja sam nie wiem, ale ktos mi mowil ze kobiety juz takie sa ;)

Gość może to i dziecinne
ale jak masz poważne obawy to radzę chodzić z dyktafonem. Facet koleżanki powinien być jak brat nawet jakby się w tobie zakochała na zabój to powinna na dystans się trzymać, jeśli dziewczyna cię legalnie podrywa to radzę uważać

Gość Martynkoska_23
jasne że powinieneś porozmawiać o tym z dziewczyną. Ważne, żebyś zrobił to delikatnie, taktowie, powiedział jej że to sątwoje przepuszczenia i że tak po prostu czujesz. Pamiętaj, że 4 lata razem sprawiły, że również jesteś jej przyjacielem im łączy was ogromna więź. Nie powinieneś bagatelizować lub ostro rozmawiać z koleżanką bez wiedzy dziewczyny ponieważ może tak jak już wcześniej pisano urażona kobieca duma to coś okropnego. Ja również nie wiem skąd biorą się takie nielojalne szmaty ale są i trzeba uważać na kontakty z nimi.

sa dwa wyjscia jesli jej powiesz:albo uwierzy kolezance,i zostawi ciebie,albo uwierzy tobie,i koniec przyjazni z kolezanka... Kolezanka na 100% zacznie sie wypierac,i zrobi sie mega afera. Ja na twoim miejscu pogadalabym z nia,majacw kieszeni dyktafon...albo poczekala na jakies bardziej znaczace gesty z jej strony.

Jak nic nie reagujesz, dajesz kolezance przyzwolenie na takie zachowanie, musisz w koncu sie przemoc i zaczac dzialac ..... powiedz jej, ze w marcu oswiadczasz sie dziewczynie, bo swiata poza nia nie widzisz lub wmieszaj w gierki kolezanki swoja dziewczyne, informujac ja o swoich przypuszczeniach i wtedy atmosfera na pewno sie oczysci, inaczej bedziesz nadal przestraszony czekal na rozwoj sytuacji, ktora dzieki kolezance bedzie nabierala tempa...

Gość wiesz jak ja bym
to rozegrała ? Jak następnym razem jak będzie taka akcja to po prostu przy wszystkich zapytaj na głos tą koleżankę dlaczego do ciebie puszcza oko czy cię podszczyptuje czy co tam innego skoro siedzisz ze swoją dziewczyną , ona ma faceta ? Możesz to jakoś obrócic w żart ale niech wszyscy słyszą że ci to nie odpowiada , piszę to bo tak zachował się mój facet lata temu

no nie wiem..ja bym grala glupia..z babami naprawde nigdy nie wiadomo i nie licz,ze powiesz dziewczynie i ona nic nie powie kolezance..baby nie potrafia utrzymac jezora...najprosciej w swiecie troszke ingoruj kolezanke,a jak bedzie strzelac oczka to rob mine w stylu "po i po chuj to robisz?"..jak sie uszczypnie to ostro powiedz "hej!szczypac mnie moze tylko moja najukochansza ania" ale tak troche z usmiechem to powiedz,laska zrozumie,ze kochasz anie i sie odwali