Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna z krakowa..

upierdliwy dzieciak kolezanki----

Polecane posty

Gość anna z krakowa..

zaczne od początku mieszkamy dom koło domu dziecko kolezanki chodzi do 3 klasy,ja ma 2 dzieci w wieku 7 i 6 lat normalnie dzieciak tylko przyjdzie ze szkoły wypisuje na skype czt moze przyjsc i tak dzień w dzień a jak juz przyjedzie to siedzi siedzi i siedzi lodówke oczywiscie wypucuje wszystko to co kupuje dla moich dzieci actimele,jogurty,czekolady. normalnie nie wiem już co zrobic nie chce kłutni ale każdą wolną chwile spedza u nas a rodzice nic i rzadzi sie jak gęs co byscie zrobili w mojej sytuacji dodam już ze próbowałam nie odpowiadać na skypa albo miałam wymówki ze nie bedzie moich dzieci ale to na nic

Gość jesteś złą matką

Gość anna z krakowa..
dlaczego ,bo nie mam nerwów siedziec z obcym dzieciakiem dzień w dzien i jeszcze go zywić

Gość pipa goła....
powiedz zwyczajne-nie.

e tam złą.to jak to nie Twoje dziecko to czemu masz go miec na karku...wez pogadaj z ta sasiadka ze tez masz obowiazki.ona sobie pewnie przed lustrem eksperymentuje a ty sie dzieciakami zajmujesz.nie kupuj actimelkow na jakis czas jak nie chcesz zeby ci wyjadał.zostaw kazdemu po 1 i koniec.

Gość anna z krakowa..
ale własnie to nie jest moja dobra kolezanka tylko znajoma a nasi męzowie koleguja sie i nie chce zabardzo robic złosci,raz ten dzieciak znajomej uderzył mojego synka i miał rozbite czoło powiedziałam o tym to była obraza i gadka ze mój syn tez jest dobry

Gość pipa goła....
powiedz ,że świetlica jest w szkole a nie u ciebie :P co sie ze smarkaczem cyrtolisz-nie możesz przyjść i koniec!

Gość anna z krakowa..
no własnie mnie to tez wkurza ale ja jestem cicha i nie mam nerwów do kłutni ale czuje ze chyba niedługo wybuchne,najbardziej denerwuje mnie to ze ten dzieciak jest taki śmiały otwiera lodówke wyjada wszystko,,a przecież już ma 10 lat i jak przycodzi to ani razu mu sie nie zdarzyło powiedzieć dzień dobry

Gość pipa goła....
pokaż mu kto w twoim domu rządzi! pozwoliłaś to masz. bądż nie ugięta.

Gość wylacz skypealbo badz na niew
idoku i nie odpowiadaj!a jak przyjdzie ta znajoma to powiedz babie otwarcie zeby nakarmila bachora i dopiero wtedy wypuszczala go do was!koniec tematu!ale twardo i stanowczo!

Gość anna z krakowa..
postaram sie cos z tym zrobic,,dziwi mnie tez ze oni nie domyślą sie ze dziecko przeszkadzać

Gość Po prostu go nie wpuść do domu
A znajoma nich sie obraża . Dzieciom też powiedz żeby go nie zapraszały . Albo jak przyjdzie to wszystkie smakołyki schowaj i odłącz komputer . Ale na pewno musisz pogadać z jego matką .

Gość jaka taka ja
a nie możesz swoich dzieci wysłac do nich?:P Każ starszemu pogrzebac po lodówce a jak koleżanka zwróci mu uwage to niech powie, że jej dziecko tak samo się zachowuje u was:P

Gość skad takie dekle się
bioraą jak Ty? on otwiera lodówke a ty jak pipa siedzisz i nic????????????????????????????????? co z Ciebie za matka, jak bym powiedziała ze przykro mi bardzo ale ten czas poświecasz na zabawe czy nauke z dzieckiem !!!! i zapytaj czy u kazdego otwiera tak lodówke. pomyśl jakim naiwnym człowiekiem jesteś skoro dziecko tobą manipuluje!!!

Gość Zablokuj go na skype
a jak przyjdzie i bedzie dzwonił do drzwi . To udawj że nikogo niema . I pogadaj z jego matką .

Gość pipa goła....
anno-oni doskonale wiedzą co się dzieje:D po prostu mają dzieciaka z głowy:D w końcu jest pod dobrą opieka , więc nie będą narzekać:)

Gość ale głupia z ciebie
baba,

Gość Jak jeszcze raz otworzy
lodówkę , to złap go za tą łapę i bez słowa wywal z domu. Twarda bądź ! A tamci niech się obrażają .

Gość Jeszcze się twoje dzieciaki
tego chamstwa od niego nauczą :O

Jasno określ zasady - jak przychodzisz bawisz się z dziećmi - nie ma komputera i jeżeli jesteś głodny prosisz mnie i nie grzebierz w lodówce .Proste i skuteczne .Załatwiasz to grzecznie ale konsekwentnie :) Nie widzę problemu .Powodzenia :)

A umiesz powiedzieć -nie ? Po prostu - dzisiaj mamy inne plany .Możesz przyjść za kilka dni .

Gość Jeszcze się twoje dzieciaki
kup sobie coś takiego jak sie kupuje jak sa male dzieci . Taki zamykacz na lodowkę . Jak przychodzi to zamykasz i spokój . Jak zobaczy , że bufet sie skończył to może nie będzie dalej przychodził .

to powiedz ,że Twoje dzieci mają inne zajęcia niż tylko zabawa... i następnym razem go nie częstuj żadnymi słodyczami,bo wychodzi na to że ty go karmisz i wychowujesz :-o nie dość że masz dwójke swoich dzieci to jeszcze z 3 musisz sie uganiać ...

Gość wylacz skype albo badz na niew
ja bym sobie pogadala z ta jego mamusia!oj pogadalabym!

Gość przyznalas sie do porazki
'#postaram sie cos z tym zrobic,,dziwi mnie tez ze oni nie domyślą sie ze dziecko przeszkadzać # przeciez oni to celwo robia nie daj sie robic w balona

Gość anna z krakowa..
dzieki kochane podbudowałyscie mnie,,poprostu może nie miałam odwagi ale macie racje chamskie to dziecko