Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula123456

kosmetyki do włosów CHANTAL

Polecane posty

Gość ula123456

PROSZE O OPINIĘ PONIEWAZ PRZYMIERZAM SIE DO KUPNA ODZYWKI ,NABŁYSZCZACZA I INNYCH.FIRMA MI NIEZNANA ALE MÓJ FRYZJER ICH UZYWA ,ZNALAZŁAM NIEDROGO NA ALLEGRO ALE PROSZE O WASZE OPINIE:)

Gość gość
poza tym, że są bardzo niedrogie to są też wydajne, skuteczne i fajne :) ja używam mnóstwa ich kosmetykow i serdecznie Ci polecam :))

Gość gość
Polecam! Cena nieduża, a jakość salonowa! Bardzo fajne kosmetyki, dobre składy, ładny zapach, eleganckie opakowanie. I przede wszystkim naprawdę widać efekty ich używania, ja stosuję maskę z kokosem i serum z arganem i jestem bardzo zadowolona :)

Gość majkap88
mam serum z olejkiem arganowym, szampon i maskę z kokosem i jestem bardzo zadowolona :) mam do was pytanie, czy któraś z was stosowała ampułki przeciw wypadaniu włosów http://www.topdrogeria.pl/artykuly_fryzjerskie_pielegnacja/prosalon_med_kuracja_przeciw_wypadaniu_wlosow_w_apmulkach,10875.html ? jestem bardzo ciekawa czy się u was sprawdziły bo zastanawiam się nad ich zamówieniem, a nie chciałabym żeby okazały się jakimś niewypałem :)

Gość polkowska
nie powinny, akurat te z linku z topdrogeri są całkiem dobrej firmy, ale samego produktu nie miałam okazji testować. Jak kupisz to mogłabyś się podzielić wrażeniami po jakimś czasie.