Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIRATE GIRL CECILY

JAK SPRAWIC BY FACET PLAKAL?

Polecane posty

Gość PIRATE GIRL CECILY

zrobil mi krzywde, przez niego moje zycie traci sens.czuje, jakby zardzewiala kotwica ciagnela mnie na dno... jak sprawic, by "nim telepnelo", by sie zastanowil, poczul bol, zaplakal, zatesknil? Dawajcie rady, wor zlota w nagrode....

Gość czekam na musical z nią
żelek:D hahaha dobre

zelek bardzo cie cenie:D ale niestety na odleglosc nie da sie tego z cebula uskutecznic. Nie ma go w kraju. wiec wymyslcie cos innego...prosze....w dupe tez go na odleglosc nie kopne:P

Gość karoolek..............
pieprzem po oczach ...mu

wiesz jak dać mu nauczkę? Zacząć żyć własnym życiem, udawać że nic się nie stało, cieszyć się życiem... a na Naszej Klasie albo Facebooku wrzucić fotę z zajebistym facetem (w objęciach oczywiście) :)

napisz, ze poznalas kogos i dopiero wiesz jaka przyjemnosc moze dac mezczyzna w lozku.On byl w te klocki do bani.I dziekujesz mu, ze uwolnilas sie wreszcie od uczucia do niego:)

Gość Proponuję dyskryminacje
zelka zielonego na równi z facetami

dobra zelu podesle przez umyslnego......teraz na morzach poludniowych tkwie, to za pol roku sie spodziewaj:D eh...mam z nim dziecko i nie raz mu mowilam ze w te klocki jest najlepszy....wiec to odpada....ale moze rzeczywiscie cos przez nk.....hm.....

Gość hujuare
Złap go za wora. Każda męska świnia wymięka

faceci są próżni... chłop będzie myślał, że rozpaczasz, że cierpisz.... a tu nagle Twoje zdjęcie rozbawionej na imprezie z jakimś przystojniakiem... będzie myślał o tym cały czas... "No jak to? Przeciez taka zakochana była."

Gość hujuare
Pirate Girl uprawiasz zeglarstwo?? Tak duzo piszesz o tym??

Gość hujuare
A le masz lat? Nie chce Cie podrywać ani nic tak pytam, bo mało dziewczyn żegluje, lub w ogóle ma jakieś ciekawe hobby, często wogóle. Ja w zeszłym roku zrobiłem patent. Wyczarterowałem mały jachcik na Mazurach, chciałem Ją wziąć, żeby było romantycznie itd. A ona mówi że tu nudno woli iść na dyskoteke. Jedynym jej hobby było malowanie paznokci. Potem pare miesięcy później się z nią rozstałem. Teraz mam dziewczyne która razem ze mną śmiga na nartach, a w lecie będziemy razem jeździć rowerem i wspinać się po górach i pływać na Mazurach. Wspaniała:)

hu ju are---mam 24 lata i malowanie paznokci mnie nudzi:D wole dobry hals na bajdewindzie:D grunt to dobrac sie pod wzgledem zainteresowan, wtedy nikgdy nie jest nudno i nawet kiedy uroda i wdziek przemina, ludzie sa sobie bliscy i maja mase wspolnych tematow:D gratuluje milosci!wszystkiego najlepszego, pomyslnych wiatrow!

Gość hujuare
Dziękuje i nawzajem.Bardzo młody z Ciebie żeglarz. Żelek i Marysia mieli dużo racji. Gdybyś wrzuciła zdjęcie z facetem, tylko takie naturalne wiesz, to by nim wstrząsneło. Facet tak ma, nawet jeśli dziewczyna nic już nie znaczy dla niego, to wstrząśnie nim jak zobaczy ją w czyiś objęciach. Wiem bo jestem facetem. A jeśli nie widziałaś go z rok i fotka, Ty, wspomniany facet i bobas, może być pożyczony ;) Wiesz szczęśliwa rodzinka, to nim wstrząśnie napewno. Pomyślnych wiatrów i dużo pirackiego rumu;) Ahoj:)

Gość hujuare
Ahoj:)

Gość hujuare
AH OJ Gwiazdkuje mi to słowo jako wulgaryzm. Ciekawostka.

Gość blackpealr20
Pociągnij go za włosy w nosie... na 100% będzie płakał... a tak na serio... jeśli byłaś spoko, to sam wkrótce zrozumie...