Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły koleś

Topick dla samotnych serc

Polecane posty

Gość miska mala
soska-jak dlugo trwalo wasze malzenstwo?

Gość miska mala
CZARODZIEJKA-TYM SIE PCIESZAM ,CHOC NIE JEST MI LATWO

Gość czarodziejka z marsa
wiesz co soska, przeraza mnie wlasnie takie postepowanie jak twojego meza, ze nie mial czasu dla ciebie, czyli ukochanej osoby, przeciez my mamy tylko jedno zycie, tyle rzeczy juz minelo bezpowrotnie, a tu ci taki wyskakuje ze nie ma czasu... mnie np. czasami az w sercu mrozi jak sobie pomysle ze moi rodzice kiedys odejda, dlatego lubie spedzac z nimi czas, cos wspolnie robic, bo to juz sie nie powtorzy, nie wroci...

Gość soska5
Trzeba wierzyć, że będzie dobrze i zawsze można zacząć od początku, nigdy nie jest za późno. Trzymam się tego przekonania i zaczynam od nowa...

Gość soska5
Dobrze wiem o czym piszesz, patrzę jak z dnia na dzień moi rodzice są coraz starsi, a jak ich zabraknie to zostani, to zostanę sama jak palec. Dlatego też częstou nich jestem

Gość miska mala
jedni rodzice sa fajni ,a inni do bani-takie sa fakty,ale jezeli widza ze cos jest nie halo niebo przychyla by pomoc dziecku.tylko oni przytula i wysluchaja ze zrozumieniem.dziekuje za to ze ich mam

Gość soska5
Dokładnie tak, moi rodzice zaliczają się do tych fajnych, zawsze mogę na nich liczyć i wiem, że jak tylkę bedą mogli to mi pomogą.

Gość czarodziejka z marsa
moi sa tacy troche dziwni:) ale i tak ich kocham, bo tylko oni sa przy mnie zawsze

Gość miska mala
jak sobie pomysle ile stresu maja przez nas ,to normalnie juz sie czuje zaproszona priorytetem do piekla

Gość I think
I ja tez 26 lat (ona)

Gość soska5
stres im fundujemy i to całkiem spory, choć często przejmują się znacznie bardziej niż trzeba

Gość miska mala
taka juz rola rodzicow,znam bo sama mam 2 slicznosci w domu.

Gość soska5
ja niestety nie mam i raczej nie będę miała ... :-(

Gość miska mala
soska ale daczego,tak myslisz tym bardziej zycie przed toba,chyba ze jakies problemy :(

Gość soska5
w tym roku stuknie mi 30-stka, potencjalnego kandydata na ojca nie widać. Zegar tyka... a samotne macierzyństwo ze świadomego wyboru - nie jest (przynajmniej moim zdaniem) najlepszym pomysłem. Dodatkowo już byłam w ciąży i nic z tego nie wyszło ... pozostał tylko żal.

Gość miska mala
tez mam 30 ,tez mial byc dzidzius ........jako pierwszy.....ale mam jeszcze 2 gwiazdeczki.co do zegara -ostatnio w rodzince urodzil sie jako 3 dzidzius kuzynki 39 lat.zdrowy.jest sliczny.tak jak pisalam zycie przed toba

Gość soska5
nadzieję trzeba mieć, bo cóż innego nam pozostaje :-)

Gość zły koleś
Pytanie do samotnych: Czy wiecie mniej/więcej jakich partnerów oczekujecie??

Gość oczywista
Jasne, że wiadomo kogo chciałoby się spotkac.Coż z tego, skoro zjawiają się wyłącznie ci, o jakich człowiek nawet nie pomyśli. Eh, ręce opadają, słow brak!

No to i ja sie wpisze. Lat 28 samotna od pol roku. Kurcze... zyc sie czasem odechciewa. Tak jak ktos juz tu napisal, w tygodniu to jeszcze jakos daje rade - praca zawsze jakos czas wypelnia. Ale weekend... porazka na calej linii. Zwyczajowo ogranicza sie do siedzenia przed kompem. Ja juz nie mam sily na taka egzystencje! Niech ktos wreszcie usmiechnie moj swiat :/ A odpowiadajac na pytanie - jaki to musialby byc facet? Kurcze... jak bedzie mnie kochal to reszta zawsze jakos sie ulozy.

Gość soska5
Oczywiście, że wiem jaki ma być, albo inaczej jaki zdecydowanie nie może być. "Przerobiłam" już kilku partnerów i jednego męża, więc oczekiwania mam skonkretyzowane.

Gość soska5
a przekonanie, że "jak bedzie mnie kochał to reszta zawsze jakoś się ułoży" nie jest, moim zdaniem, gwarancją, że się ułoży. Jak będzie nadużywał alkoholu i nie zwracał na Ciebie uwagi, bo impreza z kolesiami ważniejsza, to wątpię, że reszta się sama ułoży.

Heh... coz soska... masz pewnie racje. Napisalam tak bo tak mnie ta moja samotnosc juz dobija, ze naprawde na chwile obecna niewiele mi do szczescia potrzeba. Ale zdaje sobie sprawe, ze w dluzszej perspektywie czasu sama milosc moglaby nie wystarczyc. Bywa i tak, ze mowi ze kocha, a jego postepowanie jakos nie idzie z tym w parze przeczy :/

Gość Piotrek 20 letni samotny
bez nadziei na znalezenie kogos :( zawsze mnie wszystkie dziewczyny olewaly, zawsze bylem dla nich mily, staralem sie zawsze byc soba, ale niestety nikt tego nie docenil, a nie chce przestac byc soba jak mi niektorzy radza, radza byl bym draniem wrednym dla kobiet, ale ja tak nie umiem, starm sie dla kazdego byc dobrym czlowiekiem, place za to tym, ze mam niewielu znajomych u zadnych perspektyw w zyciu uczuciowym. Pozdrawiam wszystkich samotnych ludzi, dola mam dzis wyjatkowo poteznego :(

Gość a ja nie jestem sama
ale czasem bywam bardzo samotna :O

Ja tam nie pije alkoholu, nie pale papierosow, ucze sie, mam marzenia, ale kobiety z tego co widze biora sobie ludzi, ktorzy lataja tylko po imprezach, maja sporo kasy i wszystko w *****

Tez mam dzisiaj dola jak diabli. Snuje sie po domu bez celu i wszystkiego mi sie odechciewa. Jak sobie pomysle, jak zalosne jest moje zycie to ryczec mi sie chce. A ty Piotrze nie korzystaj z tych "swiatlych" rad jakis lovelasow. Bo jesli jestes porzadnym chlopakiem to w koncu znajdziesz porzadna, kochajaca dziewczyne. Faceci, ktorzy traktuja dzewczyny jak "produkt" jednorazowego uzytku kiedys nie beda miec przy sobie zadnej.

lonely_girl dziekuje Ci bardzo za mile slowko :) ja tez mam dola i jestem totalnie zalamany, probowalem go zgniesc pszac prace zaliczeniowa podczas pisania bylem smutny i po pisaniu tez nic nie pomoglo nie myslenie o uczuciach, wiesz znam wielu 30 letnich facetow, ktorzy zawsze dobrze traktowali kobiety, a sa samotni, mimo to nie chce sie zmieniac, bo ja nie szukam seksu, a milosci, koos kogo mozna kochac.

Wiesz Piotrze... nie sadze zeby na Twoje klopoty pomoglo pisanie pracy zaliczeniowej :/ Tutaj juz bardziej przydalby sie moze jakis spacer albo rozmowa... wyjscie do ludzi. Jak sie siedzi sam na sam i mysli o swojej sytuacji, to z regoly czlowiekowi jest tylko gorzej a nie lepiej :/ Szczegolnie jak sytuacja jest taka jak nasza :/

Gość samotnaaa666
Piotrek 20 samotny, nie wszystkie dziewczyny szukają takich chłopaków co jeżdżą na imprezy, są też normalne. Ja też większą uwagę przykładam do nauki i przez to też trudno mi kogoś znaleźć.