Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powazne odpowiedzi tylko

wierzycie naprawde ze jutro zebrana kasa przez WOSP pojdzie na ten cel

Polecane posty

Gość enteeetee
Dlaczego wszyscy w fundacjach nie pracuja jako wolontariusze.To byłby szlachetny gest,bo co to za gest jak spływa im kasa co miesiąc.

Gość aaaahhhhhhhrrrr
a skoro owsiak taki dobry, to niech sie poswieci jednego dnia w roku i sie udziela ZA DARMO! a na pozostale pierdolety u utrzymanie niech se znajdzie prace.

Gość aaaahhhhhhhrrrr
sie kurva cwaniaczek znalazł :o

Zawsze możecie założyć fundacje i Wam też bezrobocie nie będzie grozić ;) To wolny kraj .Ale dacie radę zebrać tyle pieniędzy .............? Wątpię .

Gość enteeetee
awe 1 Owiak po prostu ma leb na karku.Pomyślał,wdrozył i czerpie z tego zyski.To normalny cwaniaczek,a nie dobry człowiek. W tej fundacji pracuje jego zona,i jacys inni z jego rodziny.I nie robia tego za darmo i nie robia tego po godzinach swojej własciwej pracy,tylko fundacja jest ich praca zwodowa,wykonywana.Coz to za dobroc serca.

Gość enteeetee
awe 1 juz pisałam,ze bardziej mi do egoistki niz altruistki,ale jezeli sa tacy dobrzy ludzie na swiecei jak owsiak,to dlaczego nikt zupelnie za darmo nie zakłada fundacji.

Wiesz ,mnie Owsiak nie interesuje .Jak ma łeb na karku -to dobrze o nim świadczy.MNie interesuje to ,że w szpitalach widzę efekty Jego pracy , a z reszty niech rozlicza się we własnym sumieniu .

Nie wiem jak zakłada się fundację - nie robiłam tego ;)

Gość enteeetee
awe 1 To dzieki ludziom ktorzy wrzucja do puszek kupuje sie te sprzety i utrzymuje Owsiaka . A poza tym ,jezli wszyscy ludzie tacy dobrzy,to po co sa w ogole organizowane jakies wystepy ,aukcje etc.Przeceiz na to idzie mnostwo kasy ktora przydałaby sie na sprzet.Dlaczego ludzie nie daja kasy bez tych rozrywek,tylko trzerba zapenic im zabawy aby cos dali.

Bo taka natura Polaka ;) Jest nieufny , bez empatii i potrzebuje takich właśnie igrzysk , by poszukać grosza w kieszeni ;) I Owsiak to zroumiał i chwała MU za to ;)

Gość enteeetee
awe 1 to nie natura Polaka,to natura człwoieka.Inne narodowosci nei roznia sie od nas w tym przypadku niczym.A Owsiak zrozumiał,ze mozna na naiwnosci ludzkiej zarobic.

Gość ja tam rozumiem oburzenie tej
osoby o nicku aaaahhhhhhhrrrr; nie mam nic do wosp, doceniam i sie dorzucam. ale od zawsze wk**wia mnie ze raz do roku cala telewizja jest poprostu tym zasrana.. jak maja ochote sie ludzie bawic niech bawia i poswieca na to jeden kanal telewizyjny, a nie k**wa calym swoim jestectwem zmuszaja ludzi na sile zeby na nic innego w ogole patrzyli. to mnie zniecheca do tej fundacji i w tym roku chyba sie odwroce na piecie i nie dam grosza.. wk**wia mnie to.. w telewizji wszedzie ta orkiestra, na ulice wyjsc nie moge bo mnie banda serduszkowcow atakuje, z internetu i radia tez wyskakuje mi owsiak NOSZ KUUUUUURWA. I TO NIE jest tylko moje zdanie. oni do siebie ta nachalnoscia zniechecaja

Gość amaletta
alez skąd! owsiak kupuje sprzet medyczny z wlasnej kieszeni :P

To tylko jeden dzień ! Dasz radę .Spędź jeden dzień bez telewizora :) enteeeteee-----dobre serce nazywasz naiwnością ? To ja jestem totalną naiwniaczką i dobrze mi z tym ;) Pozdrawiam :)

Gość enteeetee
awe 1 tak,dobre serce nazywam naiwnoscia,bo ludzie ktorzy nieczesto odmawiaja sobie,swoim dzieciom czegos ,a wrzucaja do puszki mysla ,ze te pieniadze ida tylko na zakup sprzetu do szpitali,a zapominaja lub sa nieswiadomi tego,ze utrzymuja tych "dobroczyncow" z fundacji,a tak nei powinno nigdzie i nigdy być.

Ech,za 20 lat okaże się że to był jednak przekręt,naiwniaczki... Gdzie jest kasa,tam są przekrętasy... Ale jak macie za dużo forsy,to wskazane jest się podzielić,ale niekoniecznie z Owsiakiem i Rydzykiem... W każdym mieście jest szpital,więc może tam sponsorujcie... Co będziecie mieć ze sprzętu medycznego gdzieś w odległym mieście?!

Gość aaaahhhhhhhrrrr
no i kurwa sie zaczelo. w telewizji ta melodyjka nosz kurwa ogarniaja mnie dreszcze! po chuj on robi to show? przelecial sie wojskowym samolotem debil, za samo paliwo nakarmil by conajmniej male miasteczko

Gość enteeetee
aaaahhhhhhhrrrr--No właśnie,wydatki zwiazne z organizacja WOSP przekraczaja zyski,tylko o tym się milczy.

Gość aaaahhhhhhhrrrr
wlasnie, co mi ze sprzetu medycznego w innym miescie? pozatym nie rozumiem dlaczego tylko dzieciom pomagaja? to co dorosli juz gorsi?? te dzieci tez kiedys beda dorosle, pomagaja im tylko po to zeby dorosly i staly sie tak samo gowno warte jak cala reszta spoleczenstwa powyzej 18 roku zycia.

Gość enteeetee
Tutaj już nie chodzi o to,ze sprzet w innym miescie,ze pomoc dla dzieci tylko. Najgłowniejsza wada kazdej fundacji jest to o czym ciagle piszę.Dlaczego nikt z fundacji nie robi tego naparwde charytatywnie,a nie czerpie z tego zyski.No bo niesty,kazda fundacja na całym świecie to sposob na łatwy pieniadz dsla załozycieli i "udzielajacych" sie tam na stałe.A nieczesto bywa tak,ze fundacja to zwykła przykrywka do ciemnych interesów.

Gość aaaahhhhhhhrrrr
enteeete ja sie z toba zgadzam, jedynie nie powtarzam tego wkolko poniewaz uwazam jak wystarczy ze zostanie to raz napisane ;)

Gość enteeetee
Ohydna jędza --tylko,ze jest wiele spitali ktore bały sie przyznac do tego,ze na eksploatacje tych darowanych sprzetow nie maja funduszy i stoja one zakurzone od lat. Pomagac tez trzeba z głowa,a nie tylko rzucic sprzetem i czekac na oklaski.

Gość Ja nie muszę wierzyć
Ja to widziałam na każdym oddziale, na którym leżałam z moim poważnie chorym od urodzenia dzieckiem. Moje dziecko wielokrotnie korzystało z tego sprzętu, a potem uzyskaliśmy od fundacji Owsiaka dużą pomoc finansową na zakup sprzętu rehabilitacyjnego - sfinansowali sprzęt w całości! Za drugim razem odmówiono nam z powodu braku środków (był koniec roku), ale jednocześnie wskazali inne miejsce, gdzie tępomoc uzyskaliśmy! Więc jeżeli chodzi o nas, to potraktowano nas z pełną kulturą i mam do nich 100% zaufania.

Gość aaaahhhhhhhrrrr
"wiem bo pytalam" ahha a to dobre, ciekawe czy skorzystasz jak bedziesz w potrzebie ty badz Twoje Beybe (odpukac)

Gość enteeetee
Ohydna jędza--to popytaj w kazdym gdzie ten sprzet zostal podarowany.

Gość enteeetee
Ja nie muszę wierzyć--no widzisz,odmowiono z braku środkow przy koncu roku,bo te pieniadze ktore mogly byc pomoca dla Ciebie poszły na opłacenie stałych"dobroczyncow" w fundacji.

Gość enteeetee
Ohydna jędza moze i nie zgodziliby sie z obawy o to,ze ktos mogłlby miec zal,ze sprzet jest nieuzywany.

Gość ja to sie ciesze ze nie lataja
od domu do domu aby im ludzie do puszek wrzucali...