Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manamana88

life coaching

Polecane posty

Gość manamana88

Witam, Jestem studentką i czuję, że ostatnio słabo radzę sobie z własnym życiem i przydałaby mi się jakaś pomoc żeby "stanąć na nogi". Wyczytałam wiele dobrego o Life Coachingu, natomiast nie mam ochoty (i kasy) płacić wiele za takie szkolenie. Zna ktoś może jakieś tanie szkoły w okolicach Krakowa? Ewentualnie odpowiedniki on-line (może być po angielsku)? Ogólnie, chętnie posłucham Waszych opinii na ten temat. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc

Gość manamana88
ktokolwiek?

Gość karowronka

Life coaching jest świetny. Spotkania z Aleksandrą Łomzik, którą wybrałam spośród wielu coachów, uświadomiły mi, że to nie jest tak, że ja czegoś nie umiem, że nie dam rady tylko ja sie po prostu blokuję będąc tego nieświadoma. Dzięki Oli nabrałam pewności siebie i uwierzyłam w swoje umiejętności. W końcu zaczęłam się rozwijać w dziedzinie, która sprawia, że jestem szczęśliwa i w końcu czuję się spełniona 🙂

Gość wri

Dobry coach potrafi naprawdę pomóc. Osobiście znam kilku coachów, ale najbardziej z nich wszystkich polecam Milene Gołdę. Bardzo mi pomogła, gdy byłam na życiowym zakręcie i kompletnie straciłam wiarę we własne siły. Na jej stronie  i profilu na fb również można znaleźć wiele motywujących tekstów i myśli.  www.milenagolda.pl
mg@milenagolda.pl

Gość Monika

Ja korzystałam z pomocy Oli: http://aleksandralomzik.pl/. Z Olą rozmawiałam online, więc miejsca nie ma znaczenia. Na Twoim miejscy bym się nie wachała, szczególnie jeżeli tak jak mówisz potrzebujesz pomocy. Ola jest połączeniem ciepła i spokoju, z wielką siłą (tak, to możliwe!). Widać, że zna się na tym co robi. Dzięki niej nie tylko się otworzyłam, ale zyskałam dużo pewności siebie i już wiem czego chce.

Gość merylou

Na moje samopoczucie pomógł coaching (konkretnie life coaching przeprowadzony przez Aleksandrę Łomzik). Długo czułam że stoję w miejscu i nie osiągam celów, czegoś mi brakowało ale nie wiedziałam czego. Rozmowy z Olą pomogły mi jasno zobaczyć, co jest dla mnie ważne i znaleźć motywację by po nie sięgnąć.