Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 manamana88

life coaching

Polecane posty

Go艣膰 manamana88

Witam, Jestem studentk膮 i czuj臋, 偶e ostatnio s艂abo radz臋 sobie z w艂asnym 偶yciem i przyda艂aby mi si臋 jaka艣 pomoc 偶eby "stan膮膰 na nogi". Wyczyta艂am wiele dobrego o Life Coachingu, natomiast nie mam ochoty (i kasy) p艂aci膰 wiele za takie szkolenie. Zna kto艣 mo偶e jakie艣 tanie szko艂y w okolicach Krakowa? Ewentualnie odpowiedniki on-line (mo偶e by膰 po angielsku)? Og贸lnie, ch臋tnie pos艂ucham Waszych opinii na ten temat. Pozdrawiam i z g贸ry dzi臋kuj臋 za pomoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 manamana88
ktokolwiek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karowronka

Life coaching jest 艣wietny. Spotkania z Aleksandr膮 艁omzik, kt贸r膮 wybra艂am spo艣r贸d wielu coach贸w, u艣wiadomi艂y mi, 偶e to nie jest tak, 偶e ja czego艣 nie umiem, 偶e nie dam rady tylko ja sie po prostu blokuj臋 b臋d膮c tego nie艣wiadoma. Dzi臋ki Oli nabra艂am pewno艣ci siebie i uwierzy艂am w swoje umiej臋tno艣ci. W ko艅cu zacz臋艂am si臋 rozwija膰 w dziedzinie, kt贸ra sprawia, 偶e jestem szcz臋艣liwa i w ko艅cu czuj臋 si臋 spe艂niona 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wri

Dobry coach potrafi naprawd臋 pom贸c. Osobi艣cie znam kilku coach贸w, ale najbardziej z nich wszystkich polecam Milene Go艂d臋. Bardzo mi pomog艂a, gdy by艂am na 偶yciowym zakr臋cie i kompletnie straci艂am wiar臋 we w艂asne si艂y. Na jej stronie聽 i profilu na fb r贸wnie偶 mo偶na znale藕膰 wiele motywuj膮cych tekst贸w i my艣li.聽 www.milenagolda.pl
mg@milenagolda.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika

Ja korzysta艂am z pomocy Oli:聽http://aleksandralomzik.pl/. Z Ol膮 rozmawia艂am online, wi臋c miejsca nie ma znaczenia. Na Twoim miejscy bym si臋 nie wacha艂a, szczeg贸lnie je偶eli tak jak m贸wisz potrzebujesz pomocy. Ola jest po艂膮czeniem ciep艂a i spokoju, z wielk膮 si艂膮 (tak, to mo偶liwe!). Wida膰, 偶e zna si臋 na tym co robi. Dzi臋ki niej nie tylko si臋 otworzy艂am, ale zyska艂am du偶o pewno艣ci siebie i ju偶 wiem czego chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 merylou

Na moje samopoczucie pom贸g艂 coaching (konkretnie life coaching przeprowadzony przez Aleksandr臋 艁omzik). D艂ugo czu艂am 偶e stoj臋 w miejscu i nie osi膮gam cel贸w, czego艣 mi brakowa艂o ale nie wiedzia艂am czego. Rozmowy z Ol膮 pomog艂y mi jasno zobaczy膰, co jest dla mnie wa偶ne i znale藕膰 motywacj臋 by po nie si臋gn膮膰.聽

Udost臋pnij ten post